پاسخ : اموزش کار با سرور مجازی
سلام
شما بهتره توی نت سرچ کنین چون مباحث تخصصی که کانفیگر ها زمان گذاشتن یاد گرفتن و گاهی تجربی به نتایجی رسیدن رو عادلانه نیست به طور کامل در اختیار بقیه قرار بدن.
در صورت تمایل ابتدا از مباحث اولیه شروع کنید و وقتی اطلاعات زیادی کسب کردید وارد مباحث تخصصی بشین
در حال حاضر شما یه دایرکت ادمین میخواین و یه انجین ایکس و کانفیگ اسکیول و پی اچ پی(بستن موارد مخرب)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
دوروزه اشنا شدم ینی چیزی بلد نیستم
عذرخواهی میکنم ولی اگر 2 روزه یاد گرفتید دنبال یادگیری کانفیگ های حرفه ای نباشید.شاید مجبور بشید هزینه کنید براتون کانفیگ کنند.شما ابتدا باید اپراتوری لینوکس بلد باشید و اشنایی با دستورات داشته باشید سپس به همراه پیش زمینه ها به دنبال یادگیری یک کانفیگ حرفه ای باشید.
منم گفتم که هزینه برام مهم نیس دنبال اینم تا یاد بگیرم از شما پرسیدم که کانفینگ کردن چیه خاستم ببینم چطوره خودم یاد بگیرم اصلا چی هس از کجا میشه این کارو کرد نیاز به چه پیش زمینه ای داره همین من که نخاستم یهویی همه چیزو یاد بگیرم یا همین الان برم خودم انجامش بدم
ممنون از راهنمایی هاتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
منم گفتم که هزینه برام مهم نیس دنبال اینم تا یاد بگیرم از شما پرسیدم که کانفینگ کردن چیه خاستم ببینم چطوره خودم یاد بگیرم اصلا چی هس از کجا میشه این کارو کرد نیاز به چه پیش زمینه ای داره همین من که نخاستم یهویی همه چیزو یاد بگیرم یا همین الان برم خودم انجامش بدم
ممنون از راهنمایی هاتون
کانفیگ در معنای کلی به معنای پیکربندی سرویس مورد نظر برای هدفی خاص است.
پیشنهاد میکنم از پایه شروع به یادگیری کنید.
ایتدا اصلاحات ابتدایی و مقدماتی را فرا بگیرید ، سپس به مباحث تخصصی تر وارد بشید.
یکی از بهترین مراجع فارسی هم ، این انجمن میباشد که به راحتی با جستجو میتونید به نتایج مطلوب برسید.