هرگونه نابودی , تخریب , حالگیری , ایجاد رعب و وحشت در سایت , آتشسوزی و سیل در سایت در خدمتیم ..:67: شرخر هم برای سایت داریم..میرن تو سایتشون عربده کشی..
( یک نصیحت از من به شما :تجربه گفته با بچه 13 سال دهن به دهن نشو)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرگونه نابودی , تخریب , حالگیری , ایجاد رعب و وحشت در سایت , آتشسوزی و سیل در سایت در خدمتیم ..:67: شرخر هم برای سایت داریم..میرن تو سایتشون عربده کشی..
( یک نصیحت از من به شما :تجربه گفته با بچه 13 سال دهن به دهن نشو)
سرور های ما اتک داشت شکایت کردیم اینترنت منزل طرف قطع کردن و هفته دیگه دادگاه داریم با ایشون .
- - - Updated - - -
دلتا جان اون تعرفه ایجاد رعب و وحشت در سایت رو پ.خ کن شدید لازم دارم :دی
شرایط آتشسوزی و سیلم میگین ؟ شاید لازم شد .
مستقیم برین پلیس فتا اونجا شما رو بهتر از هر جای دیگه ای راهنمایی می کنن :)
شما باید برای رسیدگی برید دادسرای محل زندگیتون و با پرداخت هزینش دادخواست تنظیم کنید.
بعد از رسیدگی توسط قاضی در صورت نیاز پرونده به فتا ارجاع میشه
توجه داشته باشین که این تنها راه رسدگی هست و یه پرسه طولانی داره که حتی شاید تا ۲ سال رمان ببره.
مگر اینکه کلاهبرداری سازمانیافته باشه و تعداد شاکی ها زیاد باشه که اون وقت دادستان وارد عمل میشه پرونده میره تو اولویت
مراجعه مستقیم به فتا زیاد کارساز نیست مگر اینکه پرونده حاد باشه که اونا هم ارجاع میدن به قاضی
اگر سوالی تو این زمینه ها داشتید یه سایت برای مشاوره حقوقی فناوری اطلاعات دیدم
کلا بیخیال بشید بهتره .
یا خودتون اقدام کنید سریعتر پاسخ میگیرید تا اینکه به فکر کمکی از جانب
فتای عزیز باشید ! فتا خودش اگر انقدر حرفه ای بود از هاستینگ ها درخواست اطلاعات صاحبان کسب و کار های غیر قانونی یا سایت های غیر قانونی رو نمیکرد !
خوب شما کلا راه رو اشتباه رفتید !!! مسائل اینترنتی چه ربطی داره به 110 ؟!میخواستید گشت بفرستن در خونتون حضوری کارتون رو راه بندازن ؟!
ایمیل زدید به پلیس فتا؟!!!شما به خودتون حتی زحمت ندادید حضوری برید بپرسید که راهنماییتون کنن بعد انتظار دارید کارتون با یه ایمیل راه بیوفته و فرد متخلف دستگیر بشه فقط بخاطر ایمیل شما ؟!
اطلاعات سپاه !!!!!!!!!!!!!!!اصلا میدونید کار اطلاعات سپاه چیه ؟!!!
تو همه جای دنیا روال همینه...اگر حقتون خرده شده یا اطلاعاتتون ***یده شده شما باید رسما شکایت کنید و پیگیر شکایتتون بشید نه اینکه با یه ایمیل انتظار داشته باشید کل نیروی انتظامی بسیج بشن کار شما رو انجام بدن...
اینجا ایران دوست عزیز !
به نظر من بیخیال بشید بهتره ، آخرش میبینید اون طرف 13 ساله از شما شاکی شد :)
به نظر من تو ایران حقت رو هم بخورن نمیتونی کاری بکنی و باید از خیرش بگذری.
سر بی درد رو چرا میخوای دستمال ببندی ؟
واقعا اینترنت ایران همینه پر شده از این مسائل تا وقتی برخورد جدی صورت نگیره کار از این هم بدتر هم میشه حال اینکه امیدی به برخورد نیست چرا که مسند در دست کسی هست که لیاقت اون جایگاه رو نداره توهین به کسی نباشه منظور بنده با مسئولین بی لیاقت هست