در حال حاضر هاست نیم سرور جدید ( در دایرکت ادمین ) با هاست نیم سروری که حین خرید به دایرکت ادمین دادم یکی هست ! ( قبل از خرید به هاست نیم جدید تغییرش دادم تا فعال بود )
فکر کنم وریفای بشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر هاست نیم سرور جدید ( در دایرکت ادمین ) با هاست نیم سروری که حین خرید به دایرکت ادمین دادم یکی هست ! ( قبل از خرید به هاست نیم جدید تغییرش دادم تا فعال بود )
فکر کنم وریفای بشه !
شما خودتون مستقیم خرید کردین ؟
در دایرت ادمین هاست نیم زیاد مهم نیست
بله خودم خرید کردم ! هاست نیم سرور یک دامنست که باید روی سرور خودت باشه ! متاسفانه من مشکل ایمیل هم دارم که Gmail اسپم می کنه ! الان دایرکت ادمین روی سرورم نصب شدست حس میکنم اینها باید مچ باشن تا فایل لایسنس آپ دیت بشه ! اما بدلیل نا آگاهیه که اینجا دوستان رو اذیت کردم !
از همه دوستان سپاس دارم .
دایرکت ادمین بعد از اتمام زمان لایسنس تا 2 یا 3 روز هم بسته نمی شود و می توانید به آن لوگین کنید.
دقیقاً حق با ایشونه ! من قبل از انجام آپ دیت لایسنس ورود کردم بدون مشکل بود !
الان هم لایسنس انجام دادم بصورت manual اما دایرکت ادمین مسیج نداد که آپ دیت شد ! از کجا بفهمم که انجام شده و مشکلی نیست دیگه !
دوستان گفتن اگه وریفای نشه نمیتونی نصب کنی اما ظاهراً ذخیره شد توی فایل لایسنس !بعد از تقریبا ۸ ساعت جواب داد که آماده اینستال و اکتیوه رفتم توی اکانتم دیدم جلوی وریفای هم Y) Yes) زده و بعد امتحان کردم آیا راهی داره بفهمیم درست انجام شده ؟