پاسخ : آگونیس ← آفرهای باور نکردنی سرور مجازی (لوکزامبورگ،آمریکا،آلمان ) 60% تخفیف دائمی به مناسب ولادت حضرت علی (ع)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
فرقی نداره . یه 10-20 تومن بیشتر نشه . ویندوز xp بدون مشکل بیاد بالا روش ( ویندوز بدون هیچ نرم افزار اضافه ) من یه نرم افزار ساده میخوام روش بزارم که فقط خودم باهاش کار میکنم .
هر پلنی که میخواهید رو سفارش بدهید ودر توضیحات ذکر کنید
- - - Updated - - -
موجودی سرور آمریکا یک عدد!
- - - Updated - - -
سفارشات ارسال شد
موجودی آلمان 2 عدد
پاسخ : آگونیس ← آفرهای باور نکردنی سرور مجازی (لوکزامبورگ،آمریکا،آلمان ) 60% تخفیف دائمی به مناسب ولادت حضرت علی (ع)
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
سلام دوست عزیز
می تونم افر خوبی در اختیارتون بزارم
لطف کنید یک راه ارتباطی جهت ارسال اطلاعات در اختیار بنده قرار بدهید
رم 4 ، هارد 1 ترا ، پهنا نامحدود
هزینه با در نظر گرفتن 60% تخفیف دائمی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
رم 4 ، هارد 1 ترا ، پهنا نامحدود
هزینه با در نظر گرفتن 60% تخفیف دائمی ؟
سلام
لوکیشن آلمان میتونم در خدمتتون قرار بدهم
در صورت نیاز اطلاعات خود را جهت بررسی سرویس و ارسال آن به راه ارتباطی خود برای بنده قرار بدهید
همکار عزیز ، بهتر نبود بجای این همه تعریف و تمجید یکم در مورد سرویساتون توضیح میدادید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
همکار عزیز ، بهتر نبود بجای این همه تعریف و تمجید یکم در مورد سرویساتون توضیح میدادید؟!
عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
دوست عزیز کاری با این مسائله ندارم اصلا ، میل خودتونه
ولی خب باید کامل توضیح بدید ، مثلا مجازی ساز و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
دوست عزیز کاری با این مسائله ندارم اصلا ، میل خودتونه
ولی خب باید کامل توضیح بدید ، مثلا مجازی ساز و ...
با توجه به تجربه کاریم نیاز ندونستم این مسائل رو برای افر فوق ذکر کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
سلام دوست عزیز
می تونم افر خوبی در اختیارتون بزارم
لطف کنید یک راه ارتباطی جهت ارسال اطلاعات در اختیار بنده قرار بدهید
این آیدی یاهو منه:
polsazi_interneti
لطفا" آیدیتون را اینجا بزارید تا تماس بگیرم