آقای حشمتی میاد بهتون شماره حساب میده
صبور باشید یکم!
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای حشمتی میاد بهتون شماره حساب میده
صبور باشید یکم!
-1 بله ، کافیه یک iso از اون سیستم عامل مورد نظر به ما بدید .
2- فعلا نداره
3- 09186790070
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
تمامی پلن ها ویرایش می شوند ، شما تنها یک تیکت ارسال کنید .نقل قول:
فقط یه موردی هست
در بالا گفتین 256 mb ram ولی وقتی می خام سفارش بدم رم 150 مگ هستش!
و همچنین قیمت پهنای باند اضافی رو هم نگفتین.
نقل قول:
آقا نحوه پرداخت چطوریه ؟
از اینجا بردارید
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
نقل قول:
هدفتون خوبه ... ولی راه رسیدن درست نیست :دی
والا هرچی حرف زدیم با عزیزان ، هرچی بحث کردیم ، هرچی خواهش کردیم هرچی و ....
فایده نداشت ، میگفت مالمه ، دست خودمه ! .
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
شماره حساب ها و شماره تماس در پست اول قرار داده شد !
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
همچنین تمامی پلان ها ویرایش شدند !
با اجازه آقای حشمتی
دوستان من دیروز یکی از سرویس های ایشون رو خریداری کردم و می تونم بگم که این سرویس واقعا از کیفیت خوب و سرعت بالایی برخوردار هست.
از همه مهمتر پشتیبانی هست که خیلی خوب انجام می شود و من خودم خیلی کم تو ایران از این نوع پشتیبانی خوب و تخصصی دیده ام.
به شما پیشنهاد می کنم که اگه به فکر خرید سرویس هستید می تونید با خیال راحت از ایشون خرید کنید.(از هر نظر تایید می شوند).
من درخواست دادم
جناب آقای محسن حشمتی! :)
یه پیشنهادی دارم واست، چون میدونم استعادادی خوبی تو این کار داری!
5 میلیون وام گرفتی، حداقل بخشی از هزینه ای رو رو تبلیغات در نت و شهر ها بگذارید!
با پایین آوردن قیمت ها فقط ، کار درستی نیست، و 50 - 50 هست رسیدنتون به هدف!!
موفق باشید
به امیدروزی که ببینیم یه دیتاسنتر تو کرمانشاه زده باشی!
سلام دوست عزیز
لطفا از طریق لینک زیر ، پکیج مورد نظر خود را سفارش دهید
vPsPersia.COM -
قیمتاتون که تر***ده :) ولی حواستون باشه من رو این قضیه قیمت کم ضرر نکردم ! در ایران کسی موفقترین هست که قیمتش بالاتر از همه باشه و خدماتش کمتر از همه ! :) واقعیت تلخیه ولی خب دیگه و شمام رسما به قول دوستمون آتیش زدین به مالتون دیگه :( Vps پلن یک رو در عمل دارین میدین 4-5 تومن نهایتا ! :)
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
***** انجمن هم چه جالبه ها ! واژه ی ***** شده terekoonde بود که از این پس به جای این واژه از کولاک کرده استفاده میکنیم ;) خلاصه قیمتاتون کولاک کرده
درست می فرمایید ، اما هدف داریم برای اینکار
1- وام مفت رسید
2- ماله خودمه ( شوخی کردم ، طنز بود )
3- با توجه به خرید 25 سرور برای مسکن و شهرسازی ( خودم موندم اینهمه واسه چی خواستند ) تخفیف وحشیانه به ما دادند .
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
تو که بن شده بودی :d . باز دوباره اومدی ؟
25 سرور خارجی !!!! اینا هم خود درگیرنا ! دولت مصوبه کرده بود سایتایی که میزبانی خارج هستند جریان دار می شوند ! ( همون پیلتر خودمون ) حالا از این ور میان اینکارا میکنن ! احتمالا مسکن مهر مجازی هم اومده ! :) از فردا مردم در خانه های مجازی اسکان داده میشن دیگه ؟ :=))