پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
آقا نیما اون موضوع هاست رو خاطرتون هست؟ قرار بود امروز خبر بدید
ممنون
سلام
اگر درست به خاطرم باشه هزینه هاست ها را سوال کرده بودید.
ما قیمت هاست لینوکس ریسلرکلوب را ماهانه 4500 تومان و ویندوز را 5000 تومان زدیم.
که نسبت به قیمت $2.49 خود ریسلر کلوب و قیمت دلار و ... فکر کنم بسیار منصفانه باشد.
با تشکر
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان به همراه تمام امکانات دات کام 8500 تومان [●]
با سلام خدمت کاربران گرامی
پسوند های .co و .eu بزودی به لیست سرویس های ما افزوده میشوند و کاربران میتوانند این دامنه ها را از طریق ما ثبت کنند.
با تشکر
سلام
کاربرانی که تا این لحظه پنل خود را شارژ نکرده باشند یوزر ان ها حذف خواهد شد
همچنین برای فعال سازی باید پنل را شارژ کنید.این نیست که هر ثبت نامی میشه ما پنل بدیم.
از سیستم frund protection هم کاربران باید عبور کنند.
سلام .
هزينه ثبت بقه پسوند ها به چه صورتي در مياد؟
براي دامنه هاي ملي هم نمايندگي ارائه ميديد؟
با تشكر
شما پنل Directi می دید یا از WHMCS باید کار کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NiceIran.net
سلام .
هزينه ثبت بقه پسوند ها به چه صورتي در مياد؟
براي دامنه هاي ملي هم نمايندگي ارائه ميديد؟
با تشكر
لطفا پسوند مورد نظر را بفرمایید تا قیمت را اعلام کنم.
اما حداقل قیمت ممکن در ریسلر کلوب است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
شما پنل Directi می دید یا از WHMCS باید کار کرد؟
پنل از دایرکت ای هست.میتوانید مشخصات را در whmcs نیز add کنید.
من پنل کامله Directi رو می خواهم . می توانید ارائه بدید ؟
سلام ، خسته نباشید :)
من یه دونه میخوام ( ریسلر ) 1 دونه هم میدید ؟ (راستش تازه میخوام شروع کنم ) ( 1 دونه هم همون 8500 هست ؟ )
تا کی فرصت دامینی رو که از شما میگیرم ثبت کنم ؟
الان اگر من از شما ریسلر بگیرم ، تا 6 ماه دیگه اون دامین رو ثبت نکنم ، دامین پر !
من میتونم به مشتریانم پنل بدهم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
من پنل کامله Directi رو می خواهم . می توانید ارائه بدید ؟
منظور شما از کامل چی هست؟
ببینید سرویس ما تمام محصولات ریسلر کلوب + تمام امکانات مدریتی را دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
سلام ، خسته نباشید :)
من یه دونه میخوام ( ریسلر ) 1 دونه هم میدید ؟ (راستش تازه میخوام شروع کنم ) ( 1 دونه هم همون 8500 هست ؟ )
تا کی فرصت دامینی رو که از شما میگیرم ثبت کنم ؟
الان اگر من از شما ریسلر بگیرم ، تا 6 ماه دیگه اون دامین رو ثبت نکنم ، دامین پر !
من میتونم به مشتریانم پنل بدهم ؟
پکیج های شارژ ما 10 20 30 40 و 50 هزار تومان هستند
اگر مایل هستید درخواست خود را از طریق پست اول همین تاپیک ارسال کنید
با تشکر
شما امکان مخفی کردن whois و ... هم به ما ارائه می دید تا بتونیم دامنه هامون روwhois اشون رو مخفی کنیم ؟ و اینکه اسمی که از شما هنگام ثبت دامنه ها نمی اد منظورم بخش whois دامنه هاست
و اینکه ما می تونیم به مشتری هامون پنل بدیم coustomer ؟ و خودمون می تونیم رسیلری بدیم یا باید شما رو معرفی کنیم ؟
و اینکه پنل رسیلری که به ما خواهید داد در Myorderbox خواهد بود ؟
و در نهایت نمی خواهیم از طرف مراجعی این دامنه هایی که ما ثبت می کنیم قابل پیگیری نباشد و همه چی دست خودمون باشه این مورد رو هم توضیح بدید .
و اینکه هنگام گرفتن پنل رسیلری از شما نیاز است اطلاعات کامل و درستی به شما ارائه بدیم ؟ برای شما چه فرقی می کند شما پول پکیج ها رو میگیرید و پنل را ارائه میدید فکر کنم لازم نباشه
ممنون میشم تک تک سوالاتم را برای رفع ابهام من و دیگر کاربران توضیح دهید .