پاسخ : انتقال فایلهای حجیم از vps به vps!
دوستان عذر خواهی میکنم دوست گرامیمون تاپیک رو ایجاد کردن منم گ فتم در همین تاپیک اعلام کنم سوالمو.مشکل منم همین انتقال فایل های حجیم از سرور به سرور دیگر هست ولی نسخه ویندوز نه.نسخه لینوکس. از هاست دیگر به هاست دیگر میخوام اوکی بشه از طریق ssh چه مواردی رو اوکی کنم که سریعا انتقال انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1oveless
ممنون با ftp سرور دارم این کار رو انجام میدم.
مشکل اولی این بود که سرورها به هم پینگ نمیدادن و دردسر درست کرده بودن برام که رفع شد.
باید تو فایروال یک پورت ایجاد و باز کنید ./
21
دوستان کسی هست راهنمائی کنه از طریق لینوکس چطور این موارد رو سریع انتقال بدیم؟ چطور انتقال بدم که هاست ها هم ایجاد بشن؟
باسلام
فایل زیلا سرور و فایل زیلا نسخه اصلی رو نصب کنید و دو فایل زیلا رو به هم متصل کنید در اینجا سرعت پورت مهم هست!
هر چقدر بیشتر باشه سریع تر منتقل میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roozbeh837
دوستان کسی هست راهنمائی کنه از طریق لینوکس چطور این موارد رو سریع انتقال بدیم؟ چطور انتقال بدم که هاست ها هم ایجاد بشن؟
سلام
هاستتون سی پنل هست؟
- - - Updated - - -
سلام
هاستتون سی پنل هست؟[/QUOTE]
دایرکت ادمین میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roozbeh837
- - - Updated - - -
سلام
هاستتون سی پنل هست؟
دایرکت ادمین میباشد[/QUOTE]
دایرکت ادمین فکر نکنم بشه کاری کرد
باید ابتدا هاست ایجاد کنید سپس از طریق ftp فایل ها رو بریزید و دیتابیس ایمپورت کنید این راه دستی بود راه دوم بک آپ خود دایرکت ادمین است که باید مستقیم ریستور کنید.
البته اگر فایل های با حجم زیاد دارید راه اول پیشنهاد میشه مطمن تر و بهتره
دروود
اگر هر دو هاست دایرکت ادمین هستن و امکان گرفتن فول بکاپ رو دارین ، فول بکاپ بگیرین و رستور کنید
بستگی به حجم داده ها و دیتابیس شما داره .
یکم اطلاعات بیشتر یدین که چقدر حجم دیتا بیس و فایل هاتون هست . اینجوری که من برداشت کردم ظاهرا هاست دانلود هست ؟
سرور اختصاصی هست یا vps ؟
سرور مقصد چطور سرور اختصاصی هست یا vps ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
دروود
اگر هر دو هاست دایرکت ادمین هستن و امکان گرفتن فول بکاپ رو دارین ، فول بکاپ بگیرین و رستور کنید
بستگی به حجم داده ها و دیتابیس شما داره .
یکم اطلاعات بیشتر یدین که چقدر حجم دیتا بیس و فایل هاتون هست . اینجوری که من برداشت کردم ظاهرا هاست دانلود هست ؟
سرور اختصاصی هست یا vps ؟
سرور مقصد چطور سرور اختصاصی هست یا vps ؟
وی پی اس هستش و هاست دانلود میباشد و دیتابیس ندارن. حدود 400 گیگ فایل رو میخوام بدون مشکل انتقال بدم