دیتاسنتر ما (NetDirect.DE ) به این صورت هست که هر آی پی آخرش .1 بزارید میشه gateway .
حالا به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دیتاسنتر ما (NetDirect.DE ) به این صورت هست که هر آی پی آخرش .1 بزارید میشه gateway .
حالا به نظر شما مشکلی پیش میاد؟
سلام.
در این حالت مشخص هست که دیتاسنتر از شبکه های Layer-2 استفاده می کنه که قابلیت VLAN بندی در حالت IP Cast رو ندارند و اگر بخوان کاری انجام بدن، باید از روش Port VLAN استفاده کنند که در این حالت هم همه چیز به هم میریزه و غیر از شبکه های خصوصی و دیتاسنتر های خصوصی، این حالت کاربردی نداره.
در حال حاظر شما میتونید به راحتی به غیر از IP هایی که به شما اعلام کردند، از IP های دیگه هم استفاده کنید که ممکن هست به سرور دیگه ای داده شده باشه و این یعنی خود فاجعه ;)
همینطور در این حالت احتمالاً NetBIOS هم باز هست چون اگر ببندن باید تحت vLAN ببندند و اینطوری نمیشه چون همه سرور ها تحت یک vLAN هستند (اگر یک سرور ویندوز به من بدید، در عرض 10 دقیقه چندین سرور تحت همون رنج IP رو براتون هک می کنم و تمام اطلاعاتشون رو بهتون میدم :P)
در مورد سوال شما، ممکن هست مشکل پیش بیاد ولی تا جایی که من حدس می زنم (فقط در حد حدس! مدرکی ندارم و بررسی ای هم انجام نشده) نباید مشکلی وجود داشته باشه چون در این حالتی که شما میگید، عملاً هیچ چیز سر راه شبکه نیست !!!
بهنون پیشنهاد می کنم که NetBIOS و UNC رو از طریق Firewall سرور ویندوز یا لینوکس خودتون ببندید تا از هک شدن در شبکه داخلی توسط سرور های دیگه جلوگیری کنید (تا حدی البته).
با تشکر.
ممنونم Aria جان .
اگه مطالب دیگه ای در مورد این نوع شبکه ها هست بازم بگو ، در مورد امنیتشون .
سلام.
همون صحبت های بالا هم مربوط به تاپیک نبود و اصولاً میتونه باعث انحراف تاپیک بشه که طبق قوانین انجمن، این کار اخطار داره.
در هر حال، اگر سوالی هست تاپیک جدا بزنید تا بررسی بشه و اگر بلد بودم جوابتون رو میدم.
در مورد این تاپیک، قاعدتاً esx بهتر هست و امکانات بیشتری داره و همینطور محدودیت کمتر!
با تشکر.
خیر اینگونه نیست IP ها باید از طریق کنترل پنل کاربری خریداری شوند و بعد از Assign به سرور قابل استفاده در سرور Assign شده می باشند .نقل قول:
در حال حاظر شما میتونید به راحتی به غیر از IP هایی که به شما اعلام کردند، از IP های دیگه هم استفاده کنید که ممکن هست به سرور دیگه ای داده شده باشه و این یعنی خود فاجعه
با سپاس .
سلام
جناب آریا
شما تا الان یوزری داشتید که در ESXi دو تا رنج آیپی با گت وی های مختلف ادد کرده باشه؟؟؟
بله سرور داریم و سرور های این دیتاسنتر را نیز ارائه می دهیم . هر IP فقط با Assign شدن به یک سرور قابل استفاده در آن سرور است ، البته گفته جناب Aria را نیز تایید می کنم امنیت IP ها کمی پایین است .نقل قول:
شما از این دیتاسنتر سرور دارید ؟ و تست کردید که اگر روی یک سرور یک ای پی سرور دیگر Add شود کار نمی کند ؟ یا مثل Giga-International هر ای پی سرور دیگه بزنی Add میشه و Network به هم میرزه و جریمه !
با سپاس .
کمی؟؟؟؟نقل قول:
امنیت IP ها کمی پایین است .
خیلی پاییینه ....