با 3g ایرانسل 1.5mg/s دانلود کردم تبریز
ولی متاسفانه در محدوده خونه ما 3gنیست و adsl هم جز مخابرات شرکت دیگه نمیتونه بده -___- آخرش میده 240kb/s
نمایش نسخه قابل چاپ
با 3g ایرانسل 1.5mg/s دانلود کردم تبریز
ولی متاسفانه در محدوده خونه ما 3gنیست و adsl هم جز مخابرات شرکت دیگه نمیتونه بده -___- آخرش میده 240kb/s
شما احتمالا سرویس نا محود اسیاتک گرفتید
من واسه خونه اسیاتک دارم (شهاب ۱۰ مگ و ۱۰ گیگ)
بسیار سرعت مطلوبی داره و بین 1200 تا 1800 کیلو هست
- - - Updated - - -
ایرانسل کلا از adsl ارزون تر در میاد
برای adsl یک هزینه ماهانه + ابونمان باید پرداخت بشه+ هر گیگ ۳۷۰۰ تا ۳۰۰۰
ولی ایرانسل 20 گیگ ۵۰ هزار تومان هست که میشه گیگی ۲۵۰۰ تومن دیگه ابونمان و هزینه شارژ ماهانه و... هم نداره
50 گیگش هم 75000 تومان هست ۳ ماهه که خیلی به صرفه هست
سلام
3g طبق تست من سرعتش 1.5 مگ بود که فایل 500مگی رو دانلود کردم قطعا ۴g باید بیشتر باشه
ضمنا با ای دی اس ال 512 سرعت دانلودم روی 220-240 هست پینگ واسه بازی هم حدود 110-80 که با خود ایرانی ها بازی میکنم هست
سلام دوستان
این تست سرعت من هست در کرج
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=26835&stc=1
البته حد سرعتم تا 4 مگابایت بر ثانیه هم فراتر رفته اما حواسم نبود عکس بگیرم اونم عکس میگیرم میذارم سر فرصت
--------
من سرویس 70 گیگابایت در مدت 6 ماه ایرانسل رو دارم که 130 هزار تومن درومد
و با گوشی گلکسی ای3 و با قابلیت 3g و با ظاهر شدن علامت +H در کنار آنتن این سرعت رو میگیرم ... یعنی گوشیم 4g رو ساپورت نمیکنه تا بیش از 4 مگابایت دانلود رو گرفتم وگرنه بیشتر هم از اینها میشه به نظرم
با همین سرعت هم به نظرم قاطی کنه بیشتر از اینها هم دانلود میده
این تست دانلود هم از سایت ورزش 3 هست
-------------
در ضمن یه بدی بزرگ داره اینکه نوسان زیاد داره ایرانسل و مدام یا قطع میشه یا افت سرعت داره ولی رو کوک باشه حداقل 800-900 کیلوبایت رو میده و کم ترین سرعتش هم من تا 64 کیلوبایت ثبت کردم
البته چند روزی هست نوسانش زیادشده وگرنه قبلش در حدی نبود که خیلی اذیت کنه
سلام
من 3 جی همراه اول دارم سرعت دانلود بعضی قسمت شهر به 1 مگ میرسه اما بعضی جاها 300 کیلوبایت
شهر مشهد میگن 4جی ایرانسل باید سیم کارت خرید درسته ؟
- - - Updated - - -
سلام
من 3 جی همراه اول دارم سرعت دانلود بعضی قسمت شهر به 1 مگ میرسه اما بعضی جاها 300 کیلوبایت
شهر مشهد میگن 4جی ایرانسل باید سیم کارت خرید درسته ؟
عرض ادب
ماکو تازگیا 3g اومده حداکثر تا 100 ک.ب/ثانیه دوستان دیدن.
شهرستان های اطراف هم 5 - 10 کیلوبایت بر ثانیه ! (ایرانسل تنها ارائه دهنده اینترنت پر سرعت همراه !!)
اما با خط ثابت از شرکت های وب با تعرفه 512 ، با سرعت 600 KB/s دانلود میکنیم.
موفق باشید
آره رفیق برای استفاده از 4g باید سیم کارتت ساپورت کنه
تو سایت ایرانسل مناطقی که 4g ساپورت میشه اومده
- - - Updated - - -
بدی ایرانسل همین بالاو پایینیاشه
الان تو منطقه کوچیک ما هست دو تا نقطه با فاصله کم از هم که اینترنتشون سرعتش خیلی با هم فرق داره
های وب هم من خودم از بقیه شرکت ها به نظرم بهتره
- - - Updated - - -
بدی ایرانسل همین بالاو پایینیاشه
الان تو منطقه کوچیک ما هست دو تا نقطه با فاصله کم از هم که اینترنتشون سرعتش خیلی با هم فرق داره
های وب هم من خودم از بقیه شرکت ها به نظرم بهتره