یادش بخیر اول گوشی من 6600 بود توی دوران راهنمایی :(
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر اول گوشی من 6600 بود توی دوران راهنمایی :(
اولین گوشی که دستم گرفتم یه ال جی تاشو بود! خیلی خوب بود :) بعد از اون یه سامسونگ ساده! بعد که گوشیای بلوتوث دار مد شد یه k510 خریدم کلی ذوق کرده بودم همچین گوشی دارم! یادش بخیر حافظش فقط 18 مگابایت بود و من با پشتکار بسیار زیاد باهاش بلوتوث بازی می کردم و کلیپ می گرفتم! :))
اون موقع گوشی که رم می خورد دیگه ته تکنولوژی بود! اونم رم 256 مگابایت!!!
من یه نوکیا 7610 داشتم :d
منم گوشی k800 سونی اریکسون و 1200 نوکیا داشتم هنوز هم دارم
هر دوتاش مثل بنز کار میکننن
تازگیا یه سونی z هم گرفتم خیلی خوبه
منم sony ersicsson z530 دارم با aino
اولین گوشیم یه سامسونگ تاشو بود، بعداز اونم k310 سونی اریکسون گرفتم
همیشه هم از گوشیای نوکیا متنفر بودم :D الانم نسبت به سامسونگ این حسو دارم :D
همه منم منم میزنند منم پس بزنم :) یادش بخیر من 10سال پیش ایرانسل تازه امده بود اعتباری من خط ثابت 0911 داشتم که 400 هزار تومان خریده بودم بعد دوستام ایرانسل داشتند اعتباری من بخاطره اعتباری بودنش خوشم اومد و از کم سن بودنم و اقلم 0911 را دادم به بابام واسه خودش رایگان اون برام 15 هزار تومان ایرانسل خرید با گوشی سونی م310 بعد ن320 بعد ن510 بعد 750 بعد k800 بعدم نوکیا 1100 دبقیه را دیگه یادم نیست اما در حال حاظر 5.6ساله که نوکیا 5800 دارم اصل و سری اول مثله لامبورگینی کار میکنه :) یکبارم تعمیرگاه نرفته .
بگدریم از این ها من الان هرچی میگم سیم کارت ثابت 0911 منو بده ان موقع بچه بودم بخاطره ایرانسل جدید اومد فلان این حرفا نمیده الان قصه میخورم سیم کارتم چند میلیونی پولشه که نمیده حق هم داره :( با تشکر :(
یادش بخیر k750 رو که تازع اومده بود گرفتم و میخواستم ببینم تعمیرات گوشی چجوریه روی اون شروع کردم8-}
t650
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=25843&stc=1
نهایت زیبایی رو داشت
فقط رنگ دکمه اسکرولش اگه زیاد بازی میکردی می رفت :D
اولین گوشی که داشتمSony Ericsson k810 بود
دنیایی بود واسه خودش دوربین 3.2 مگاپیکسلی
یادش بخیر