پاسخ : 30% تخفیف ویژه میهن وب هاستینگ**هاست ماهانه و سالیانه**cPanel و Directadmin**دارای نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
درود ویژه
لطفا آیپی سرور برای تست پینگ بدید
با سلام و عرض ادب
به صورت پ.خ برای شما ارسال شد
موفق باشید
پاسخ : 30% تخفیف ویژه میهن وب هاستینگ**هاست ماهانه و سالیانه**cPanel و Directadmin**دارای نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
با سلام و عرض ادب
به صورت پ.خ براتون ارسال شد
موفق باشید
ممنون.هاست تهیه شد.فقط اگر بخوام حجمش زیاد شه مشکلی نیست؟ امکانش هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barikbinan
ممنون.هاست تهیه شد.فقط اگر بخوام حجمش زیاد شه مشکلی نیست؟ امکانش هست؟
بله در هر زمان که نیاز به فضای بیشتر داشتین تیکت بدین تا پلن رو تغییر بدیم براتون
موفق باشید
سلام. من یه هاست 1 گیگ برای انجمن لازم دارم.
انجمن گردشگری ایران
لطفا راهنمایی کنید چه هاستی بهتره تا خرید کنم.
ممنون
با سلام و عرض ادب
شما می توانید از پلن های پربازدید ما استفاده فرمایید
خرید هاست
سلام
امکان نصب انجمن whmcs و اسکریپ ن.ا.ل وجود داره؟
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز بهتر هست اینگونه اسکریپت ها خریداری شوند چون نال شده آنها باگ های زیادی دارند
موفق باشید
سلام پلن های بر بازدیدتون تا چند نفر انلاین ساپورت میکنه
من سایتم روزانه 50 نفر انلاین و 400 بار تعداد بازدید داره
و در اینده بیشتر هم خواهد شد
شما می تونید میزبانی کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام پلن های بر بازدیدتون تا چند نفر انلاین ساپورت میکنه
من سایتم روزانه 50 نفر انلاین و 400 بار تعداد بازدید داره
و در اینده بیشتر هم خواهد شد
شما می تونید میزبانی کنید ؟
با سلام و عرض ادب
پلن های پربازدید جوابگوی سایت شما می باشد و می توانید هر کدام از پلن ها رو انتخاب فرمایید
7 روز گارانتی بازگشت وجه هم داده می شود تا در این هفت روز سرعت سایت رو تست بفرمایین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
با سلام و عرض ادب
پلن های پربازدید جوابگوی سایت شما می باشد و می توانید هر کدام از پلن ها رو انتخاب فرمایید
7 روز گارانتی بازگشت وجه هم داده می شود تا در این هفت روز سرعت سایت رو تست بفرمایین
انتقال رو هم انجام می دهید ؟؟ بک اپ اماده هست