پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
سلام
من تا بحال که از خدمات ایشون راضی بودم.
فقط کاش درگاه اختصاصی بانک ملت رو هم فراهم می کردید.
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و احترام خدمت کاربران فهیم انجمن
به اطلاع می رسانیم هم اکنون شرکت میزبان گستر سیبا 3 درگاه اختصاصی را بدون هیچ گونه کارمزد ارایه می دهد.
در برنامه در نظر گرفته شده تا اواخر بهار کارمزد 0 % می باشد و احتمال دارد برای ماه های بعدی نیز تمدید شود.
برای فعالسازی درگاه اختصاصی لازم است آدرس سایت را به همراه نام فروشگاه و لوگو ارسال نمایید تا طی 10 روز کاری ترمینال فعال گردد.
تمامی سایت های مجاز می توانند درخواست درگاه خود را از طریق تیکت ثبت نمایند و از تسویه حساب آنی بدون کارمزد بانک ( ملت ) , کارمزد سیباپال و کاملا اختصاصی لذت ببرند !
این اطمینان را میدهیم تا با استفاده از خدمات جدید سیباپال سایر درگاه های بانکی خود را غیر فعال نمایید !
سلام
متوجه نشدم سوال میکنم
درگاه سامان کارمزد 0 دارد ؟
چطوری فعال شده است لطفا راهنمایی کنید تا ما هم بگیریم درگاه مستقیم از بهپرداخت سامان
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
متوجه نشدم سوال میکنم
درگاه سامان کارمزد 0 دارد ؟
چطوری فعال شده است لطفا راهنمایی کنید تا ما هم بگیریم درگاه مستقیم از بهپرداخت سامان
با تشکر
درود
ترمینال ها متعلق به شرکت میزبان گستر سیبا و با کارمزد ۰ درصد می باشد
پس از ثبت نام در وب سایت سیباپال , آدرس سایت را به همراه لوگو و نام نمایشی فروشگاه ارسال نمایید تا طی ۱۰ روز کاری رایگان تقدیم گردد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
درود
ترمینال ها متعلق به شرکت میزبان گستر سیبا و با کارمزد ۰ درصد می باشد
پس از ثبت نام در وب سایت سیباپال , آدرس سایت را به همراه لوگو و نام نمایشی فروشگاه ارسال نمایید تا طی ۱۰ روز کاری رایگان تقدیم گردد
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
ما هم درگاه سامان داریم مستقیم و شرکتی
اما گفتم چطور و چکار کردید کارمزد ندارید ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
احتراما این موارد در تاپیک پیگیری نمی گردد.
تنها نکته قابل ذکر این است که کارمزد تمامی درگاه های اختصاصی سیباپال ۰ و تسویه حساب آنی می باشد
هیچ نامی نیز از سیباپال در صفحه پرداخت و در هنگام اتصال نشان داده نخواهد شد :)
سلام و عرض خسته نباشید.
امکانش هست از صفحه درگاه اختصاصی یک کاربر عکسی بزارین جهت دمو....
ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
auuob
سلام و عرض خسته نباشید.
امکانش هست از صفحه درگاه اختصاصی یک کاربر عکسی بزارین جهت دمو....
ممنون.
درود
درگاه ملی و سامان متعلق به شرکت ما می باشد
http://epay.omidtak.ir/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
ممنون
اما متوجه نشدید گویا
دوست عزیز نه درگاه ملت و نه درگاه سامان هیچ کدام کارمزدی ندارند.
موفق باشید
سیباپال برای من یکی از مطمئن ترین درگاه های پرداخت هست.
فقط اگر یک Redesign هم انجام بدید خیلی خوبه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
سیباپال برای من یکی از مطمئن ترین درگاه های پرداخت هست.
فقط اگر یک Redesign هم انجام بدید خیلی خوبه :d
از لطف شما متشکریم.
مورد درخواستی نیز انجام خواهد شد :)
با تشکر