پاسخ : درگاه پرداخت برای Opencart نسخه 2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
یک نمونه درگاه پی پال یا هر درگاه دیگه از ورژن 2 دارید به من ارسال کنید تا بررسی کنم .
جسارتا درون بسته رسمی وجود دارد:
آخرین نسخه 2.0.2.0
تاریخ انتشار: March 31, 2015
لینک دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
جسارتا درون بسته رسمی وجود دارد:
آخرین نسخه 2.0.2.0
تاریخ انتشار: March 31, 2015
لینک دانلود
تشکر از لینک
ولی همانگونه که میدانید ماژول های اوپن کارت دست کم 10 تا فایل در فولدر های مختلف است ( بر خلاف اکثر ماژول ها از جمله ماژول های وردپرس که عمدتا 1 فایل دارد ) و تا ماژول جدا شده از فایلهای اصلی اوپن کارت را نبینم نمیتوانم بگویم کدام فایلها نیاز به ادیت دارد و کدام فایل باید اضافه شود .
با سلام
این سایت هم هست تست کنید شاید بدردتون خورد
http://dargahpardakht.com/plugin_dl.php
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
یک نمونه درگاه پی پال یا هر درگاه دیگه از ورژن 2 دارید به من ارسال کنید تا بررسی کنم .
-----------------------------
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
در پوشه نصبی سیستم OPEN CART ماژول های سیستم های خارجی وجود دارد. با این حال اگر دسترسی ندارید ممنون میشم یک ایمیل به بنده بزنید تا برایتان ارسال کنم اینجا امکان ارسال پیام خصوصی ندارم.
ایمیل : majid.a.iran@gmail.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
menalgeya
------------------------------------
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
ماژول درگاهی که معرفی کردید رو تست کردم به لیست هم اضافه شد و نصب هم شد اما وقتی که روی دکمه کانفیگ بزنیم که اطلاعات درگاه وارد یشه صفحه تعداد زیادی ارور داره و فکر میکنم باید توسط طراحش بررسی شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid.a.iran
-----------------------------
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
در پوشه نصبی سیستم OPEN CART ماژول های سیستم های خارجی وجود دارد. با این حال اگر دسترسی ندارید ممنون میشم یک ایمیل به بنده بزنید تا برایتان ارسال کنم اینجا امکان ارسال پیام خصوصی ندارم.
ایمیل :
majid.a.iran@gmail.com
- - - Updated - - -
------------------------------------
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
ماژول درگاهی که معرفی کردید رو تست کردم به لیست هم اضافه شد و نصب هم شد اما وقتی که روی دکمه کانفیگ بزنیم که اطلاعات درگاه وارد یشه صفحه تعداد زیادی ارور داره و فکر میکنم باید توسط طراحش بررسی شود.
بنده یه مشکل با یکی دیگه از پلاگین ها داشتم به همین سایت تیکیت زد برنامه نویشون مشکل رو بررسی کرد و حلش کردم و در آخر هم مارو جز مشتری های فعال قرار دادن که مشکل رو بهشون گفتیم
سیستم پشتیبانی خیلی خوبی دارند توصیه میکنم باهاشون در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
menalgeya
بنده یه مشکل با یکی دیگه از پلاگین ها داشتم به همین سایت تیکیت زد برنامه نویشون مشکل رو بررسی کرد و حلش کردم و در آخر هم مارو جز مشتری های فعال قرار دادن که مشکل رو بهشون گفتیم
سیستم پشتیبانی خیلی خوبی دارند توصیه میکنم باهاشون در ارتباط باشید
--------------------------------------
آره بهشون پیام دادم. ممنون از شما.