سلام
من میتونم براتون درستش کنم
فهمیدم مشکل چیه
خواستید توی پ.خ اطلاعات هاست و ادمین اپن کارت رو بدین درکمتر از 20دقیقه براتون درستش میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میتونم براتون درستش کنم
فهمیدم مشکل چیه
خواستید توی پ.خ اطلاعات هاست و ادمین اپن کارت رو بدین درکمتر از 20دقیقه براتون درستش میکنم.
خوب داداش من اینطوری که هر بار بخوام موضوعی بسازم بایدبیام دنبال شما!!! پ خ دادم یک راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
الان انجام میدم
تازه رسیدم خونه
- - - Updated - - -
شما که نفرستادیداطلاعات رو.
نه لازم نیست هربار که خواستید یه موضوعی بسازید به من اطلاع بدین.
ازطریق ماژول می توانید بی نهایت بلوک ایجاد کنید.
آی دی منو ادد کنید: design_banner
عزیز جان انواع ماژولها رو تست کردم قبلا.قالب چون ساخته شرکت تم فارست هست اختصاصی هست بلوکهاش.اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه...من اماتور نیستم..اگر نام ماژول رو میدونید لینکشو بدید من اول رو لوکال تست کنم جواب داد بعد رو سایت نصب کنمش... میشه لطفا لینک ان ماژول رو بدید تست کنم؟
خیلی ممنون از شما دوست گرامی...حداقل به تاریخ عضویتم یک نگاه میکردی بفهمی اماتور نیستم تو نت تا اطلاعات هاست رو همینطوری دست کسی بسپارم!! شما اگر نیتت خوب بود یک راهنمایی میکردی نه اینکه دنبال اطلاعات هاست ما باشی...
دوستان دیگر اگر کسی دیگر نظری داره ممنون میشم..
با سلام٬ شما قصد دارید در صفحه ی اصلی فروشگاه تعدادی کالا از دستهبندیهاتون نمایش بدید٬ درسته؟ ورژن اپنکارتتون چیه؟ ببینید این ماژول به کارتون میاد؟
http://www.opencart.com/index.php?ro...lter_license=0
- - - Updated - - -
ضمنا گفتید «اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه»
ماژولهای عمومی اپنکارت معمولا از لحاظ استایل با قالب پیشفرض هماهنگ هستند و اگر شما از قالبی غیر از قالب پیشفرض استفاده میکنید٬ ناچارید ماژول مورد نظرتون رو با قالب هماهنگ کنید.
اگر ماژول مناسبی برای مشکلتان پیدا نکردید٬ ماژول جعبه دلخواه محصولات هم می تونه یه جورایی کارتون رو راه بندازه.
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=9086&filter_search=display%20pro ducts%20by%20category&filter_license=0
دوست گرامی شما که نیتت خیره ختی حاضر نشدی یک راهنمایی کنی و فقط گیر دادی اطلاعات هاستت رو بده درست کنم برات..به شما میگم خودم بلدم و اماتور نیستم و دنبال راهنمایی میگردم شما فقط میگی اطلاعات هاستت رو بده..بنده تا چیزی رو روی لوکال تست نکنم چیزی رو سایت اصلی بالا نمیارم..شما که خیلی کار بلد هستید دریغ از یک راهنمایی!! انشالا موفق باشید
بسیار ممنون از راهنماییتون..چک میکنم..
- - - Updated - - -
این ماژول و ماژولهای مشابه کار میکنند به درستی اما همش میرن زیر هم محصولات...قالب رو به هم میریزند..
سلام٬ ماژول ها رو فعال کنید تا مشکل رو ببینم٬ راهنمایی تون کنم. آدرس سایت٬ همین آدرس موجود در امضاتون است؟