پاسخ : قوانین عمومی ارائه بکاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
limner
راجب بک اپ که بستنش حق مدیر سروره و الان هزاران هاستینگ هست میبنده ولی شما باس دستی منتقل میکردی اسونم هست
راجب اون شلم اگر ادرستون همینه که تو امضاس این باگ جدید وردپرسو داره و راحت میشه توش شل ریخت جدیدا خیلی سایتا دچارش شدن توسط یه هکر عربی به نام gaza کشف شده اطلاعاتش تو نت هست دقیق
ولی کلا سعی بکنید از افراد معتبر بخرید
آخه این شل داخل یه فایل جاسازی شده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
همه ی شلا تو یه فایل جاسازی میشه دیگه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
دستی با فول بکاپ تفاوت خاصی نداره ...
شما کل فایل های روی هاست رو در یک پوشه زیپ میریزی و منتقل میکنی روی هاست جدید.
بعد در هاست قبلی وارد PHPmyADMIN میشی و از دیتابیس ها export میگیری. (همان بکاپ)
در هاست جدید دیتابیس ها رو ایجاد و ایمپورت میکنی و اگه تغیراتی نیاز بود در فایل کانفیگ اسکریپت خودت اعمال میکنی و...
اگه هزینه هم میگرفتن فوقش 10 هزار تومان میدادید و انتقال میدادید به جای 150 هزار تومان پول. البته این پولی که به این شکل و بدون رضایت به زور گرفته میشه حرام است و باد آورده را باد میبرد !!!
متاسفانه بنده اطلاعی نداشتم وگرنه ده تومن در مقابل 150 رقمی نیست.خدا کنه اطلاعات سایتم که جا مانده رو به فروش نذارن.خیلی براش زحمت کشیدم و خرجش کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
love-me
متاسفانه بنده اطلاعی نداشتم وگرنه ده تومن در مقابل 150 رقمی نیست.خدا کنه اطلاعات سایتم که جا مانده رو به فروش نذارن.خیلی براش زحمت کشیدم و خرجش کردم.
جدیدا اینقدر ارشیو ریخته تو بازار مفتی فک نکنم سودی برا کسی داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
limner
- - - Updated - - -
سایت بنده الان رو سرور شرکت معتبر هست.اونا گفتن که دستی این شل ریخته شده.کدی به نام بکدور بود که خوشبختانه پاک شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
limner
جدیدا اینقدر ارشیو ریخته تو بازار مفتی فک نکنم سودی برا کسی داشته باشه
دوس گلم یه چی میگی کجا قالب اختصاصی رو مفتی میدن؟در ضمن همین آرشیوها ی مفت رو هاستینگایی مث اینا دادن بیرون وگرنه یارو بدبخت عمرش رو صرف جمع کردن آرشیو گذاشته
انشاالله که این کار رو نمیکنن.
ولی بهتره همیشه کاربرا دقت داشته باشن که در صورت انتقال اطلاعات خود به سرویس دهنده های نامعتبر، آن را در خطر جدی قرار میدن.
اطلاعاتی که شاید حاصل چندین ماه تلاش و نخوابیدن ها است !
(البته منظورم به هیچ فرد یا شرکت خاصی نیست و این مطالب رو به صورت کلی می گم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
انشاالله که این کار رو نمیکنن.
ولی بهتره همیشه کاربرا دقت داشته باشن که در صورت انتقال اطلاعات خود به سرویس دهنده های نامعتبر، آن را در خطر جدی قرار میدن.
اطلاعاتی که شاید حاصل چندین ماه تلاش و نخوابیدن ها است !
(البته منظورم به هیچ فرد یا شرکت خاصی نیست و این مطالب رو به صورت کلی می گم)
داش قصد دارم تو یه تاپیک جدید بگم که ایشالا مردم بدونن هاستینگ نامعتبر چه بلاهایی سر وب مستر زحمت کش میاره و دیگه از ایشون خرید نکنن.درسته من که به پولم نمیرسم ولی خیلی ها چشماشون باز میشه.
اسمشو بگو حداقل ما ازش خرید نکنیم و ابروش بره
حالا خیلی چیزها هست که من اشاره نکردم.تو تاپیک بعدی مفصل خواهم گفت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاشار زوم
اسمشو بگو حداقل ما ازش خرید نکنیم و ابروش بره
قصد من بردن آبرو نیست فقط اطلاع رسانی هست.نمیخوام بی گدار به آب بزنم اگر به صداقتشون عمل نکردن اطلاع رسانی میکنم.
بزودی تصمیم میگیرم چیکار کنم