پاسخ : ساخت یک انجمن همراه با بستن تمام سطح دسترسی ها
واقعا ممنون از راهنماییتون.یه مورد دیگه اگه من روی قسمت Public_html پسوورد قرار بدم ، در این صورت هر لینکی هم که وارد گوگل بشه باز هم نمیتونن واردش بشن؟
مورد بعدی چیکار کنم که اصلا هیچ کدوم از مطالبی که داخلش قرار داده میشه به هیچ عنوان به داخل گوگل ایندکس نشه؟یعنی گوگل اصلا نفهمه که همچین دامنه ای هست و با اون لینک ها؟
بابت سوال های قبلی واقعا یه دنیا تشکر بابت راهنماییتون.
ممنون میشم اگه در این مورد هم راهنمایی کنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
واقعا ممنون از راهنماییتون.یه مورد دیگه اگه من روی قسمت Public_html پسوورد قرار بدم ، در این صورت هر لینکی هم که وارد گوگل بشه باز هم نمیتونن واردش بشن؟
مورد بعدی چیکار کنم که اصلا هیچ کدوم از مطالبی که داخلش قرار داده میشه به هیچ عنوان به داخل گوگل ایندکس نشه؟یعنی گوگل اصلا نفهمه که همچین دامنه ای هست و با اون لینک ها؟
بابت سوال های قبلی واقعا یه دنیا تشکر بابت راهنماییتون.
ممنون میشم اگه در این مورد هم راهنمایی کنین.
خیر هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمیشه.در صورت رمز گذاری بر روی پوشه public_html برای مشاهده محتویات دامنه حتما باید از یوزر و پسوردی که قبلا انتخاب کردید استفاده بشه در غیر این صورت خطای عدم دسترسی میده.
http://upload7.ir/uploads//cbb48ad21...8322c1dcfa.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ballance
خیر هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمیشه.
چرا ایندکس نمیشه؟
فقط با رمز گذاری روی قسمت public_html باعث میشه که پست ها وارد گوگل نشن؟
- - - Updated - - -
من الان انجمنم رو ایجاد کردم و تنها کاری که کردم این بودش که اومدم روی پوشه ی Public_html پسوورد قرار دادم و الان هر لینکی رو که بخوان ببینن هیچ چیزی نمایش داده نمیشه مگر اینکه یوضر نیم و پسوورد رو وارد کنن.فقط ممنون میشم اگه بگین که الان باید چیکار کنم تا مطالب انجمن من هیچ کدومش هیچ اثری ازش داخل گوگل پیدا نشه.یعنی هیچ لینکی از انجمن ، داخل گوگل نره.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
چرا ایندکس نمیشه؟
- - - Updated - - -
من الان انجمنم رو ایجاد کردم و تنها کاری که کردم این بودش که اومدم روی پوشه ی Public_html پسوورد قرار دادم و الان هر لینکی رو که بخوان ببینن هیچ چیزی نمایش داده نمیشه مگر اینکه یوضر نیم و پسوورد رو وارد کنن.فقط ممنون میشم اگه بگین که الان باید چیکار کنم تا مطالب انجمن من هیچ کدومش هیچ اثری ازش داخل گوگل پیدا نشه.یعنی هیچ لینکی از انجمن ، داخل گوگل نره.
وقتی شما رمز گزاشتید گوگل هم نمیتونه وارد بشه که بخواهد انجمن شما رو ایندکس کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
چرا ایندکس نمیشه؟
- - - Updated - - -
همین رمز گذاری بر روی پوشه public_html کافی هست.در واقع شما با این عمل سایت خودتون را خصوصی کردید و تنها کسانی میتونند سایت را ببنیدید که اطلاعات ورود داشته باشن.موتور های جستجو هم به هیچ عنوان نمیتونند وارد سایت شما بشن و مطالب را ایندکس کنند
موفق باشید