پاسخ : درخواست سرور مجازی + انتی ddos
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
راه اندازی گیم سرور
فایروال سخت افزاری
دارای پنل مانیتوریگ در صورت درخواست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
سلام الان خیلی سرور های ایران بر بستر اینترنت هستند که اتک نمیخورن پس چرا؟ گیم سرور ما جوری هست اصلا مهم نیست کاربر خارجی بیاد یا ایرانی سایت ما به ۲ زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی میشه.
برا همین نمیخوایم پلیر خارجی رو از دس بدیم اینترانت فقط از ایران میتونن وارد شن.
سلام مجدد
دو سوال داشتم از خدمتتون :
دقیقا کدام سرور ها هستند که اتک نمیخورند ؟
شما از کجا میدانید اتک نمیخورند ؟
چنین موردی امکان ندارد بهتر هست بیشتر تحقیق کنید و اطلاعات کاملتری به دست آورید و هرکسی به شما گفت سروری میدهد که 100% اتک روی آن اثری ندارد 100% شما هم از وی خرید نکنید چون دروغ از اول تا آخر سرویس مشخص هست.
موفق باشید.
دوست من در ایران همچین تضمینی وجود ندارد
در صورتی که براتون مهم نیست کمه در ایران یا خارج از ایران سرویس گیمتون راه اندازی شود پیشنهاد می کنیم به یکی از دو دیتاسنتر
رد استیشن و یا او وی اج منتقل کنید
ایران پهنای باند پایینی دارند و به سادگی می توان حتی با داشتن بهترین فایروال ها سرور رو مورد حمله قرار داد
خوب ممنون حرف شما متین است.
ولی الان خودم باید از دیتا سنتر ovh بخرم؟ یا میشه از نمایندگان در ایران هم خرید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
درود دوستان من خودم الان وی پی اس دارم ولی ای پی اینترانت است میخوام ای پی رو به اینترنت تغییر بدم ولی جایی که ازشون خریدم میگن اکه بهش اتک بخوره سرویس رو مسدود میکنن ما گیم سرور داریم
دنبال یک جایی هستم که اگه اتک خورد ازمون پشتیبانی کنن یا یک کانفیگی انجام بدن که اتک نخوره یا حداقل از فایروال سخت افزاری خوب برخودار باشن.
کسی هست؟ چون اگه پیدا نشه مجبورم به دیتا سنتر های خارج از کشور مراجعه کنم که متاسفانه پینگ بالایی دارند.
سلام ، از فرانسه بخواید ، در خدمتتون هستیم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
درود دوستان من خودم الان وی پی اس دارم ولی ای پی اینترانت است میخوام ای پی رو به اینترنت تغییر بدم ولی جایی که ازشون خریدم میگن اکه بهش اتک بخوره سرویس رو مسدود میکنن ما گیم سرور داریم
دنبال یک جایی هستم که اگه اتک خورد ازمون پشتیبانی کنن یا یک کانفیگی انجام بدن که اتک نخوره یا حداقل از فایروال سخت افزاری خوب برخودار باشن.
کسی هست؟ چون اگه پیدا نشه مجبورم به دیتا سنتر های خارج از کشور مراجعه کنم که متاسفانه پینگ بالایی دارند.
Pars-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
با سلام .
از ايران و فرانسه در خدمت هستيم .
بسته به نوع استفاده شما ميتونيم از ايران (زيرساخت) و فرانسه (OVH) سرور ارئه بديم .
لازم به ذکر است که سرور مجازي ايران با ترافيک نامحدود قابل ارائه ميباشد .
براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي ايران کليک کنيد .
براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي فرانسه کليک کنيد .
کیفیت سرور های فرانسه ما عالی هست .
کیفیت سرور های ایران هم به نسبت ایران خوب هست .
(فایروال در حد معمول هست ولی شما میتونید خودتون سرور مجازی طوری کانفیگ کنید که خیلی از حملات جلوش رو بگیره .)
(قبلآ خودم در بخش گیم سرور فعالیت داشتم و معمولآ حملات از نوع ddos نیست و dos هست که udp flood هست .)
(درصورت درخواست میتونیم با دریافت هزینه کانفیگ برای شما انجام بدیم ولی هیچ تضمینی برای سرور ایران نمیتونیم بدیم با توجه به تنوع زیاد حملات.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman021
از ovh می تونیم بهتون سرویس بدیم و همین طور روی اینترانت روی ایران .
میتونید از روش هایی که برای گیم سرور ورد اف وارکرافت استفاده میکنن استفاده کنید
سرور اینترنت ایران میخرن و یک سرور خارج
سرور ایران رو فقط به ای پی ایران محدود میکنن و خارج کلش رو مسدود میکنن بجز آی پی سرور خارج
و سرور خارج هم که کلا باز هستش این دو رو با هم کانکت میکنن
الان اکثر سرور های معروف ایران login.Site.com برای ایران گذاشتن وlogon.site.com برای خارج این مثال نمونه آی پی بود که الان سرور های معروف ازش استفاده میکنن
یا میتونید دوتا سرور ایران بگیرید یکی اینترانت و یکی دیگه اینترنت
که اگه اینترنت قطع شد یا دیداس شد برای کاربران ایرانی که روی اینترانت هستن مشکلی پیش نیاد