پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )
ممنونم از استارتر عزیز بخاطر تاپیک فوق العاده زیبا و کاربردیشون
سوالی که از شما دارم برای ایجاد شبکه هاستینگ ابری بین 2 یا 3 سرور باید از چه نرم افزاری استفاده بشه و به چه شکلی باید انجام بشه؟
آیا نیاز به لایسنس های نرم افزاری خاصی هست؟
لطفا کمی بیشتر در مورد روش ساخت شبکه ی ابری توضیح بدید
پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )
جناب open fire ضمن تشکر از مقاله خوبتون :D
با توجه به میزان اطلاعی که بنده در مورد رایانش ابری دارم بری روی سیستم عامل های لینوکسی باعث افزایش ماندگاری و کاهش خطا ها میشه در کل پرفومانس سرور رو افزایش میده ، میخواستم بدونم این قابلیت به چه صورت ارائه میشه ؟ و فقط برای سرور های اختصاصی هست ؟ راهی هست که بشه سرور های مجازی که VMWare هستند رو کلود کرد ؟
اگر سوال های غیر عادی میکنم من رو ببخشید در بحث Cloud مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ازش ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvia
ممنونم از استارتر عزیز بخاطر تاپیک فوق العاده زیبا و کاربردیشون
سوالی که از شما دارم برای ایجاد شبکه هاستینگ ابری بین 2 یا 3 سرور باید از چه نرم افزاری استفاده بشه و به چه شکلی باید انجام بشه؟
آیا نیاز به لایسنس های نرم افزاری خاصی هست؟
لطفا کمی بیشتر در مورد روش ساخت شبکه ی ابری توضیح بدید
خواهش میکنم - نطر لطف شماست
شبکه ی ابری برای چه منظوری ؟ مورد استفاده رو اگه میشه بگید
برای ایجاد هاستینگ ابری مثل bluehost یا dreamhost که واقعا همچین سیستم هایی دارند نیازی به پرداخت هزینه برای خرید لایسنس ابزار نیست
اوپن استک به صورت کاملا رایگان موجود هست - ولی کانفیگ و راه اندازی همچین سیستمی حداقل 5هزار دلار هزینه داره ! و این حتی کمترین نرخ هست
برای هاستینگ زمانی که سرور ها از 10 عدد فراتر بره شاید اون موقع به صرفه باشه تا زیرساخت ابری بشه !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dead.Zone
جناب open fire ضمن تشکر از مقاله خوبتون :D
با توجه به میزان اطلاعی که بنده در مورد رایانش ابری دارم بری روی سیستم عامل های لینوکسی باعث افزایش ماندگاری و کاهش خطا ها میشه در کل پرفومانس سرور رو افزایش میده ، میخواستم بدونم این قابلیت به چه صورت ارائه میشه ؟ و فقط برای سرور های اختصاصی هست ؟ راهی هست که بشه سرور های مجازی که VMWare هستند رو کلود کرد ؟
اگر سوال های غیر عادی میکنم من رو ببخشید در بحث Cloud مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ازش ندارم
اکثر ابزار های راه اندازی کلاد روی سیستم عامل لینوکس بالا میان - باعث افزایش کارایی و بازده نمیشه - میشه گفت منابع رو متمرکز میکنه - کارهارو راحت تر میکنه
-------------
فکر میکنم docker بهتر برای شما جواب بده و جالب تر باشه
داکر از LXc استفاده میکنه و برای deploy کردن ایمیج های لینوکسی روی سیستم عامل های لینوکسی کاربرد داره - و وضیفه اش مجازی سازی هست - ولی hypervisor نیست
مثلا vmware یک hypervisor هست که به صورت bare metal - یعنی مستقیم با سخت افزار ارتباط داره
ولی مثلا vmware workstation به صورت type B هست و با لایه ی نرافزار در ارتباطه
http://roozbehshafiee.com/category/openstack
https://www.docker.com/whatisdocker/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
newidea
مجازی ساز ها همه kvm هستند
خیر دوست عزیز مجازی ساز ها انواع داره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
خواهش میکنم - نطر لطف شماست
شبکه ی ابری برای چه منظوری ؟ مورد استفاده رو اگه میشه بگید
برای ایجاد هاستینگ ابری مثل bluehost یا dreamhost که واقعا همچین سیستم هایی دارند نیازی به پرداخت هزینه برای خرید لایسنس ابزار نیست
اوپن استک به صورت کاملا رایگان موجود هست - ولی کانفیگ و راه اندازی همچین سیستمی حداقل 5هزار دلار هزینه داره ! و این حتی کمترین نرخ هست
برای هاستینگ زمانی که سرور ها از 10 عدد فراتر بره شاید اون موقع به صرفه باشه تا زیرساخت ابری بشه !
- - - Updated - - -
اکثر ابزار های راه اندازی کلاد روی سیستم عامل لینوکس بالا میان - باعث افزایش کارایی و بازده نمیشه - میشه گفت منابع رو متمرکز میکنه - کارهارو راحت تر میکنه
-------------
فکر میکنم docker بهتر برای شما جواب بده و جالب تر باشه
داکر از LXc استفاده میکنه و برای deploy کردن ایمیج های لینوکسی روی سیستم عامل های لینوکسی کاربرد داره - و وضیفه اش مجازی سازی هست - ولی hypervisor نیست
مثلا vmware یک hypervisor هست که به صورت bare metal - یعنی مستقیم با سخت افزار ارتباط داره
ولی مثلا vmware workstation به صورت type B هست و با لایه ی نرافزار در ارتباطه
http://roozbehshafiee.com/category/openstack
https://www.docker.com/whatisdocker/
منظورتون از متمرکز کردن منابع چیه ؟ اما با جست و جوی که من کرده بودم در گوگل بیشتر بحث کلود بیشتر در رابطه با استیبلتی و ریبلتی این مسائل بود ، خب vmware workstation تایپ B هست ؟
در سایت DOCKER هم بهش اشاره شده ، که اموزش انلاین جالبی هم داره که کنسول هم میده تا تست کنیم ، اما سوال من
Docker واقعا چیست ؟ سیستم عامل هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dead.Zone
منظورتون از متمرکز کردن منابع چیه ؟ اما با جست و جوی که من کرده بودم در گوگل بیشتر بحث کلود بیشتر در رابطه با استیبلتی و ریبلتی این مسائل بود ، خب vmware workstation تایپ B هست ؟
در سایت DOCKER هم بهش اشاره شده ، که اموزش انلاین جالبی هم داره که کنسول هم میده تا تست کنیم ، اما سوال من
Docker واقعا چیست ؟ سیستم عامل هست ؟
استفاده ی بهینه از منابع یکی از استفاده های کلود هست
استیبیلیتی [stability]به معنای پایداری و ریلایبلتی[reliablity] هم به معنای مورد اعتماد بودن هست - که یک زیرساخت استاندارد این موارد رو دارا میشه
داکر یک ابزار هست که از LXc استفاده میکنه و با کمک اون و تکنولوژی خاصی که داره میتونید ایمیج هاو تمپلت های مختلفی از یک سیستم عامل بسازید و اون هارو در کسری از ثانیه اجرا کنید- بدون اینکه با دیگر پروسه ها یا container ها تداخل داشته باشه
عملکرد docker - مشابه عملکرد vmwareWS هست در ویندوز