چه طرز حرف زدنه ؟!!!
هاستینگ نیستم ، اما خواستی من هات میخرم تو استفاده کن ، سرمایه از من کار از شما ؟!!!
اوکی ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
استارتر عزیز لطفا توضیح دهید :
1)تا چه میزان توانایی هزینه کردن دارید؟
2)سایت مجاز است؟ (برای سایت های غیر مجاز افر نمیدهیم )
3)درصورت تمایل موضوع سایت و اسکریپت مورد استفاده ( برای تغیین منابع مورد نیاز) را اعلام کنید
دراخر : پیشنهاد من سرور مجازی مدیریت شده هست ، شما لطف کنید سوالات را پاسخ دهید با ببینم میتواینم میزبانی کنیم یا خیر
موفق و پیروز باشید
سلام
1) درحال حاضر حدود 40 تومان هزینه ماهیانه میدم و نمیخام بیشتر بشه.
2) سایت کاملا مجازه ثبت شده 2 ساله فعالیت میکنه. مشکلی از نظر قوانین جمعوری اسلامی نداره. خبرگزاری هم نیست (عکس بازیگران و طنز و مد و ...)
3) وردپرس
من سرور مجازی نمیخام چون در حد حرفه ای نمیتونم جلوی Symlink و آنتی شل و لوکال روت و ... رو بگیرم خودم. چون چند تا اسکریپت مختلف (مجاز) کم بازدید دیگه هم دارم . اگه از هر کدوم یه باگ پیدا شله و شل بره رو سرور ، سایت اصلی هم میخوره و این جور مسائل ...
با تشکر از شما
با سلام
کاربران آنلاین شما چه تعداد است؟
cpanel مشکلی هست؟ با تضمین آپتایم و سرعت لود بالا- لایت اسپید - کلاد لینوکس - 2 گیگ رم اختصاصی و منابع کاملا اختصاصی
با سلام
ابتدا باید مصرف منابع سایتتون بررسی بشه . ما سایت هایی که بازدید بالایی دارند را ابتدا به سرور خودمون منتقل می کنیم و بعد از 48 ساعت مانیتور ، پلن پیشنهاد میدیم .
آپتایم و کیفیت سرویس هم مناسب هست . در حال حاظر سایتی با 500.000 آی پی روزانه هم میزبانی می کنیم .
میتونید از طریق پ.خ با من در تماس باشید.
سلام، در خدمتیم از آلمان به همراه cPanel و سیستم کلود لینوکس!
-------
۵۰ گیگابایت فضا + ۲ گیگابایت رم اختصاصی: ماهانه ۵۵ تومان + ۳۰ روز پزگشت وجه،
انتقال سایت به صورت رایگان! و قبل از ساسپند کردن بهتون ایمیل خواهد شد و ۳ روز وقت داده میشه، هرچند ۲ گیگابایت رم فکر کنم جواب گوِ شما باشه به راحتی.
سایت وردپرس سنگین قبلان داشتیم رو سرور، و مطمئنا منابع کم نمیارید.
------------------
webmaster@ovahost.com
YAHOo: 1oveless@att.net
سلام ، جناب لطفا با بنده درتماس باشید
با کنترل پنل cPanel + Litespeed و دیسک SSD میتونیم میزبانیتون کنیم
لازم به ذکره که ما از Cloud Linux استفاده میکنیم ، و منابع (ram , cpu) اختصاصی بهتون میدیم که کم نیارید !
هزینه هم همون حدود 40 هزار تومان یا کمتر میشه ، لطفا برای محاسبه ی قیمت در ارتباط باشید
شرکت هستیم و نماد داریم