به چه دلیل نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من چند سالی میشه که روی میهن وب هاست هستم و تا حالا هیچ وقت برام مشکلی پیش نیومده (فقط سال گذشته یه بار هاست قطع شد که قبلش اطلاع رسانی کردن)
همیشه هم پشتیبانی اون پاسخگو بود. حتی روز های تعطیل و ساعت 1 شب
چیزی که من رو نگران کرده اینه که اطلاع رسانی نشد و پشتیبانی از دیشب تا حالا پاسخ نداده.
میترسم هاست رو هم دستکاری کنم و یه index توی اون بزارم و کار ها بد تر بشه
سلام من جدیدا از میهن وب هاست، هاست اشتراکی تهیه کردم اما متاسفانه پشتیبانیشون اصلا خوب نیست و من راضی نیستم فقط در ساعت اداری پاسخ گو هستند و اگه غیر ساعت اداری کار واجب داشته باشی و یا مشکلی برات پیش بیاد، کسی جواب گو نیست
امان از یوزرهای 1 نوشته ای هدفدار !بابا هاست دیگه ! تلفن داره . زنگ بزنید.اونام آدمن دیگه. هنوز تقی به توقی میایین تاپیک میزنید. بجای صرف این همه وقت برای ارسال مطلب اینجا به خودشون زنگ بزنید. به هاست اشتراکی ارزش نداره یه شرکت خودشون خراب کنه که.
دوست عزیز، امان از پیش داوری شما
بنده روز یکشنبه باهاشون تماس گرفتم، اما در کمال تعجب قسمت پیشتیبانی کسی جواب تلفن رو نداد.
بنده اگر این تاپیک رو که مدت زمان طولانی ازش می گذره آپدیت کردم فقط به خاطر این بود که اگر کسی می خواد هاست از این شرکت بخره، کاملا شرایط رو بدونه
محض اطلاع، بنده اصلا این شرکت رو نمی شناختم و فقط با معرفی توی این انجمن و تعریفی که ازش کرده بودن ازشون هاست گرفتم، اما بعد از خرید متوجه این نقص توی کارشون شدم.
اتفاقا تعجب بنده هم همینه، که این شرکت به این بزرگی چرا فقط در ساعت اداری دارای پشتیبانی هستند