من هم نرم افزار رو از سایت اصلی دانلود کردم. من نگفتم که لایسنس فیک ارائه شد! این لایسنس بعد از مدتی از کار افتاد. دلیل این چیست؟ و چرا باید اطلاعات لایسنس در یک سایت غیر اصلی رجیستر بشه؟
شما موقع رجیستر محصول خریداری شده در وبسایت eset.com یوزر نیم و پسورد رو دریافت میکنید. این فرایند در مورد این لایسنس ها وجود نداره. یعنی تراشه این کار رو خودش انجام داده پس یوزر نیم و پسوردی که برای شما ارسال میشه ممکنه به خیلی های دیگه هم داده شده باشه.
یک نکته دیگر هم ارز کنم. مهم نیست لایسنس شما چند کاربره باشه. شما میتونید یک لایسنس 1 کاربره رو 10 ها بار نصب کنید. مشکلی پیش نمیاد تا جایی که محصولات همزمان آپدیت نشند. این رو من خودم در سایت eset خونده بودم که شخصی پرسیده بود میتونه از یک لایسنس برای سیستم های dual boot استفاده بکنه یا نه و جواب داده بودند مشکلی نداره چون دو سیستم عامل همزمان فعال نخواهند بود.
- - - Updated - - -
من شخصا نتونستم به نظریه دیگه ای برسم. چون لایسنس با تاریخ ولید بود و ناگهان از کار افتاد. به چه دلیل میتونه باشه؟ 1- مشکلی در پرداخت بوده که eset متوجه شده و لایسنس رو deactivate کرده. 2- لایسنس به صورت غیر قانونی (تعداد زیاد) استفاده شده و باز هم باعث شده که شرکت eset اون رو غیرفعال کنه.