ببین با عوض کردن مثلا استایلش که کلاس هاش عوض بشه یه جوری انگار داری خودتو گول میزنی ولی تا حدودی باید متفاوت باشه با کد اصلی !
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا حق با شماست ولی هنوز به تعریف کاملی از ریپ نرسیدم
اینم ریپ حساب میشه؟ به قول دوستمون من که هک نکردم سایتو قالبه اورجینالشو با مخلفاتش دانلود کنمنقل قول:
من اگه یک قالب دروپال رو که ماله یه سایته بردارم برای وردپرس آماده کنم باید کلی تغیررات بدم منو ابزارک پست تایپ و... رو هماهنگ کنم با قالبه
- - - Updated - - -
همین که قالب به وردپرس تغییر پیدا میکنه باید کداش عوض بشه
کامل تر از این؟! : ریپ قالب یعنی دzُدی . این عمل ، یعنی دُzدی ، می تونه مسلحانه باشه ، می تونه غیرمسلحانه باشه و ... . اما در اصل عمل تغییری بوجود نمیاد .
تفاوتی هم نداره مال درون گاو صندوق باشه یا در فضای مجازی ، درصدی از پول باشه یا تمام پول . در هر صورت این عمل شنیع و غیر اخلاقی است و مالی که از اون طریق به دست میاد ، "مال ِ دُzدیه" و بهش روزی نمیگن .
ضمنا به شما و دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنند یا می کردند یا قراره فعالیتشون رو آغاز کنند ، توصیه می کنم که از این کار دست بکشید و از فکر اینکه از این راه کسب درآمد کنید ، بیرون بیاید . این کارها عاقبت نداره و نهایتا به سرنوشت بعضی از دوستان دچار خواهید شد . نمونه ش رو توی همین انجمن هم داشتیم :
http://www.webhostingtalk.ir/f212/104792/
موفق باشید .
درسته.چه عیبیی داره دو نفر لباسشون شبیه هم باشه؟؟؟
اما من میگم سعی کن لباست با بقیه فرق داشته باشه.لباسی که یکی دیگه میپوشه رو تو نپوش
یه جمله هست میگه ادامسی که یکی دیگه جویده رو تو دیگه نخور
شما برای فهم این مسئله باید خودتو بذاری جای بقیه
فکر کن چندروز زحمت کشیدی کار کردی یه قالب برای خودت طراحی کردی یا پول دادی برات طراحی کردن
بعد یکی دیگه بیاد همونو ریپ بزنه استفاده کنه
الهام گرفتن و الگو گرفتن با کپی کردن خیلی فرق داره
بنز و پژو جفتشون خودرومیسازن.ولی خودرو هاشون یکیه؟؟جفتشون یه کار میکنن اما این کجا اون کجا
لباس برای شخص تولید نشده دوست عزیز .
تولیدی لباس ایکس ، 1000 نوع از یک مُدل لباس رو تولید و روانه بازار می کنه .
اینکه کی این لباس ها رو خریداری و بر تن می کنه ، به کسی ارتباطی نداره ، چون یک بحث سلیقه ایه .
اما اینکه یک تولیدی دقیقا مشابه با همون مُدل لباس رو تولید کنه ، در اون صورت تولیدی اول می تونه از تولیدی دوم شکایت کنه .
این مثال شما خیلی کلیه و همینطور اشتباه .چند باری دیدم اینجور مواقع به کار برده میشه ، به همین دلیل لازم دیدم چند خطی توضیح بدم .
یه بنده خدایی یکقالب html آورده برای ما من با علم به اینکه مطمئنم قالب ریپ شده یک سایت دیگست ( با بررسی کدها) میگه به وردپرس برام تبدیل کن
من باید چکار کنم اینجور مواقع؟
من اوایل کار که آشنا شده بودم با وردپرس و کدنویسی یک قالب زدم برای خودم با وجود اینکه اون زمان زیاد مسلط نبودم و درست کردن اون قالب 3 هفته از من وقت گرفت (کاملا اختصاصی ) ولی اگه واقعا کسی از اون قالب خوشش میومد و یا کپی میکرد من اصلا ناراحت نمی شدم ( طرف خوشش اومده برداشته )
یا همین قالب هایی که به صورت پی اس دی تبدیل میکنم اگه کسی برداره کدار وچرا باید ناراحت بشم؟ شابد بعضی از مواقع خودم برای ایجاد بعضی قسمتاش خیلی اذیت شده باشم ( و نصف روز و گذاشته باشم برای یک مشکل که بلد هم نبودم ) خوشش اومده برداشته
الان مرورگر داره مثل باقلوا سورس رو در اختیار همه قرار میده یا همین فایرباگ اگه مشکلی بود که اونا جلوتر از ما جلوشو میگرفتن با همون قانون کپی رایت
آقا المان های گرافیکی قبول کپی نشه ولی کدا که آخه چیزی نیشت که بگیم انحصاری
کدها عملکرد المان ها رو تعریف و مشخص می کنند دیگه ، نه؟
در واقع رفتار المان ها به کدها بستگی داره . در صورتی که شما برای قالب خودتون کدی بنویسید که مشابه با کدهای قالب دیگری باشه ، طبیعتا به این کار ریپ یا کپی گفته میشه .
درسته ، شما نمی تونید ادعا کنید که "مثلث" مال شماست و کسی حق نداره از این شکل هندسی استفاده کنه . اما زمانی که شما از ترکیب مثلث و دایره و مربع ، شکل هندسی یا طرح جدیدی ایجاد کردید ، شما صاحب اختیار اون طرح هستید . در ارتباط با کد هم به همین صورت .
خب چرا جلوی تولید چاقوی میوه خوری گرفته نشده ؟نقل قول:
همین فایرباگ اگه مشکلی بود که اونا جلوتر از ما جلوشو میگرفتن با همون قانون کپی رایت
اینهمه توی روزنامه و جراید مطرح میشه که فلانی مادر زنش رو با چاقوی میوه خوری به قتل رساند :) .
فایرباگ یک نرم افزار کاربردی و مفیده که عده ای از اون استفاده غیرمفید می کنند . دلیل نمیشه به خاطر یه عده ، سایر افراد رو از وسیله یا محصولی محروم کنند .
ضمنا سیاست تولید کننده نرم افزار به این شکل بوده که مرورگرش رو به صورت کدباز منتشر کنه . دلیل نمیشه همه تولیدکنندگان نرم افزار و کدنویس ها از اون شرکت تبعیت و نرم افزارهاشون رو به همراه کد سورس و با باقلوا منتشر کنند .
اگه به اخلاق پایبند هستید ، چنین سفارش هایی رو نپذیرید .نقل قول:
یه بنده خدایی یکقالب html آورده برای ما من با علم به اینکه مطمئنم قالب ریپ شده یک سایت دیگست ( با بررسی کدها) میگه به وردپرس برام تبدیل کن
من باید چکار کنم اینجور مواقع؟
خیلی ساده ست .
ببینید دوست عزیز و گرامی که میخوایی چنین شغل شریفی(شوخی دی: ) رو شروع کردی میخوای شروع کنی و ... از نظر شما اگر شریف باشه خدا هم بگه قبول نمیکنی این اولا دوما یه تیم یا شخصی برای این کار زحمتی کشیده ساعات ها وقت صرف کرده برای کد نویسی و همچنین psd و ... از طرفی یه بنده خدا دیگه اونور هزینه کرده برای این قالب با هزار امید و آرزو قالب رو سایتش بالا بیاره سوما شما خودتم میدونی عین د-ز-د-ی هست این کار هر چه زودتر از این نوع کسب درآمد دست بکشید آه پشت سرآدم باشه جوری زمین میخوره بولدوزر هم بلندش نمیکنه
موفق باشید
متن شمارا کامل خواندم دوست گرامی
در کل تاپیک سعی کردید در قالب سوال کردن کار اشتباهتان را توجیه کنید
یا به اصطلاح کلاه شرعی برای ان قرار بدید
ریپ یعنی دز.د.ی - طراح وب سایت باید خلاق باشد
خیر دوست گرامی همه را با خودتان یکی نکنید. درمورد بقیه نظری نمیدهم
اما خود بنده بعد هفت سال کار طراحی سایت تا الان یکبار هم اینکار رو نکردم
پس همه را به چشم کارهای خودتان نبینید و نفرمایید همه یکبار کردن و...
ان همه ای که میفرمایید سواد فنی نداشتند که کردند
ریپ از نظر بنده تنها کار اشخاص بی سواد و بچه سال است که سواد فنی ندارند
و یا میخواهند کمی خلاقیت به خرج بدهند سورس چندقالب را ترکیب میکنند و ادعای طراحی میکنند
این اشخاص چه عرفا و چه شرعا د.زد بوده و زیاد دوام نخواهند اورد
بله بندم مشتری داشتم گفته عین فلان سایت میخوام
ولی جای اینکه به خاطر پول و از ترس اینکه مشتریم نپرد بروم طرح یک بدبختی را بد.زد.م
و پولم را حرام کنم
به مشتری گفتم بهتر از این طرح را میزنم و اکثر مواقع هم مشتری راضی بوده است
آن هم راضی نبود به سلامت ما به خاطر چندهزارتومن د.ز.دی نمیکنیم
یوزر سایت بنده بودید یوزرتان را از دیتابیس پاک میکردم
ریپ درهرصورتی د.زدی است دوست گرامی و هیچ عذر و بهانه ای نمیتوانید برایش بیاورید
بزرگوار گفت و ... بزرگوار مال ترول هاست یا طراح باشید یا د.زد
اگر طراحید که باید خلاق باشید نه کپی کننده
کاری با محتوای سایت ها نداشته باشید این مورد تفاوت میکند
اگر میخواهید د.زد باشید دنبال تاریخچه ی ویکیپدیا و کلاه شرعی نباشید
بدرود
دوست عزیز این جمله شما رو تو چند تاپیک مختلف دیدم
با زبان تهدید نتیجه ای گرفته نمیشه
شما اگه حاکم شرع بودید دست و پا برای ***ی قطع میکردید گویا
ایشون سوالاتی پرسیدن
وقتی مستدل و با دلیل کسی رو مجاب نکردید شاید
ولی به هر شکل ، حتی ظاهری ایشون نظر دیگران رو پرسیدن
حتی اگر دوست دارید جای حاکم بشینید و حکمی بدید یادتون باشه برشی که در برخورد با مهربانی و مودت هست تو تهدید و اخراج و ... نیست
جسارتی اگر شد بر من ببخشید
پیروز باشید
##ارسال شده با Tapatalk##