پاسخ : کمک سرور با آی پی ایران باز نمی شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
px90ssd از hetzner تقریبا ماهی 500 داره برام آب می خوره
به نظر شما اگر از سرویس cloudflare.com استفاده کنم مشکل حل می شه؟
یورور 3800 هم حساب میکنم سروتون ماهی 300 بیشتر نمیشه :) البته صرف نظر از هزینه لایسنس و این موارد ؛
بعید هم میدونم سایتتون به چنین سروری نیاز داشته باشه !
میتونید از همین ایران خودمون استفاده کنید و با هزینه ی کمتر حتی.
در مورد cloud flare هم هیچ تضمینی نیست دوست گرامی ممکنه باز شه ؛ با آی پی عادی این همه مشکل دارن وای ب حال آی پی کلاد فلر
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مهندس روی آیپی سرورشون هم پورت 80 دراپه این مورد به دی ان اس مربوط نمیشه. (البته اگر به عنوان مثال یکی از مشکلات ایران ذکر کردید حرفتون درسته)
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=25545&stc=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
به شخصه ده ها بار روی سرورم پورت 80 رو دراپ کردم ولی این سایت هنوز باز نشون میداده :)
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به شخصه ده ها بار روی سرورم پورت 80 رو دراپ کردم ولی این سایت هنوز باز نشون میداده :)
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=25546&stc=1
- - - Updated - - -
ولی راست میگن پورت وب سرور بازه اما مشکل از وب سرورته ، فایروالتو یه چک بزن آی پیت داره پینگ میده راحت ولی لود نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
سلام
از دیروز تا حالا سایت amozande.ir بالا نمی یاد یعنی فقط با آی پی ایران این طوری مدیر سرور می گه ddos ولی با ****** راحت باز می کنه با دستور htop هم که بررسی کردم cpu و رم نرمال
به نظر شما مشکل از کجا هست؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
عجب !!!! بعیده! :ی
http://gtmetrix.com/reports/amozande.ir/TqJNlfvw
سایت ping.eu و yougetsignal خارج کشور هستند.
پورت 80 این آیپی در isp ایران دراپ هست و روی mtu هم مشکل داره که باز نمیشه در داخل کشور.
این که الان از خارج کشور هم باز و بسته میشه احتمالا دارند دستکاری میکنند یا مشکلی داره ولی در کل مربوط به دراپ بودن پوت 80 و مشکل mtu روی isp ایران نمیشه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پورت 80 در isp ایران روی این رنج دراپ هست.
این که الان از خارج کشور هم باز و بسته میشه احتمالا دارند دستکاری میکنند یا مشکلی داره ولی در کل مربوط به دراپ بودن پوت 80 روی isp ایران نمیشه.
موفق باشید.
بنده با آی پی هتزنر هم چک کردم باز نمیشه برام ، کلا شبیه داون بودن وب سروره ، ندیدم تا حالا isp های ایرانی پورت ببندن روی اینترنت ها ، یعنی اصلا اجازه ندارند آی پی ببند. این مشکله نمیشه گفت از عدم بستن
چون مسئولیت بستن اونم فقط دامنه برعهده زیر ساخت و *****ینگه ، که من باهاشون قبلا درمورد بستن آی پی حرف زدم گفتن خیر هیچ وقت همچین کاری انجام نمیشه حالا چه برسه پورت
با آی پی هتزنر چک کنید ببنید باز میشه براتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پورت 80 این آیپی در isp ایران دراپ هست و روی mtu هم مشکل داره که باز نمیشه در داخل کشور.
این که الان از خارج کشور هم باز و بسته میشه احتمالا دارند دستکاری میکنند یا مشکلی داره ولی در کل مربوط به دراپ بودن پوت 80 و مشکل mtu روی isp ایران نمیشه.
موفق باشید.
بالاخره مشکل از چیه از زیر ساخت ایران یا از سرور و فایروال؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
اگر دسترسی سرور رو ارسال کنید یه چک کنم خیلی خوب میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
اگر دسترسی سرور رو ارسال کنید یه چک کنم خیلی خوب میشه
الان کلا سرور ترکید نمی دونم چش شد.
برای شما همچین مشکلی تا حالا پیش اومده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
بنده با آی پی هتزنر هم چک کردم باز نمیشه برام ، کلا شبیه داون بودن وب سروره ، ندیدم تا حالا isp های ایرانی پورت ببندن روی اینترنت ها ، یعنی اصلا اجازه ندارند آی پی ببند. این مشکله نمیشه گفت از عدم بستن
چون مسئولیت بستن اونم فقط دامنه برعهده زیر ساخت و *****ینگه ، که من باهاشون قبلا درمورد بستن آی پی حرف زدم گفتن خیر هیچ وقت همچین کاری انجام نمیشه حالا چه برسه پورت
با آی پی هتزنر چک کنید ببنید باز میشه براتون
الان ایشون دو تا مشکل دارند :
1. مشکل وب سرورشون که یک بار باز میشه سایت یک بار نمیشه (جی تی متریکس هم حتی اون موقع باز شد الان دیگه نمیشه)
2. مشکل mtu و بسته شدن پورت ایشون در isp ایران (اکثرا مشکل mtu)
مطمئن باشید نمیان به شما بگن که میبندیم. شما مشکل پیدا کنید قبول نمیکنند بعد بیان بگن ما چی کار داریم میکنیم ؟ این مشکل بیشتر بر میگرده به mtu و بسته شدن که خودشان چنین کاری کردند حالا از عمد یا غیر عمدش مشخص نیست.
حدود 4 ماه پیش یک ماه یک سری رنج های داخلی هم چنین مشکلی داشتیم بعد سه هفته سرو کله زدن و تعویض برخی روتر های مراکز این مشکل حل شد. :) بخوام بیشتر بازش کنم کجا مشکل بود کجا نبود ممکنه مشکل حقوقی پیش بیاد و بشه تخریب برندینگ ها پس بیشتر نمیشه توضیح داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
ببینید عزیز ما داریم تمام احتمالات را روی هوا بدون بررسی سرور بر اساس تجربه میگیم. دفعه اول همانطور که ذکر کردید فقط در باز شدن سایت شما در ایران مشکل بود اما بعد چند تا پاسخ برخی دوستان چک کردند و بنده هم مجدد چک کردم الان کلا دی ان اس دومینتون و وب سرورتون مشکل خورده در صورتی که اول چک کردم در جی تی مترکیس و برخی سرویس های خارج کشور که چک کردم باز میشد.
ابتدا مشکل سرورتون را حل کنید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. بیشتر از این متاسفانه وقت ندارم بازترش کنم. باید خودتان تست و سرورتون را ابتدا رفع عیب کامل کنید.
باتشکر
اگر از سمت سرورتون همه چی اوکی باشه برمیگرده به مشکلی که گفتم.