پاسخ : فروش سرور های اختصاصی با مالکیت حقوقی شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin114
دوست عزیز
با این مشخصات مرکز داده آقای اکبری ایشون فقط پهنای باند به مشتری هاشون میدند
مثل همون قضیه ای که سرور رو ببرید منزل خودتون و از مخابرات پهنای باند بگیرید
میشه لطف کنید بگید مخابرات 10 مگ پهنای باند بیاد خونه ما وصل کنه؟!
نقل قول:
کجا شما دیدید که پهنای باند 1 مگابیت رو بدهند ماهی 140
ایرانسل - مبین نت نمونه های آشکار اگر اومدی کرج خواستی من بهتون میدم.
نقل قول:
پس چیش به عهده ی شماست ؟!
تامین پهنای باند - برق مورد نیاز - امنیت مکان
نقل قول:
روتر بورد میکروتیک برای کنترل پهنای باند. مدیریت سرور ها ، فایروال و... ( این رو برای مدیریت پهنای باند تو آی اس پی ها استفاده می کنند )
مهندس جان مشکلی داره که ما هم از میکروتیک استفاده کنیم؟!
نقل قول:
الان هر خونه ای که نشه روی خط تلفنش adsl نصب کرد از همین آنتن ها استفاده می کنه و مرکز داده ای ندیدم که از این نوع ارتباط استفاده کنه
یه زمانی توی شرکت آی اس پی بودم یکی اومد یک مودم ای دی اس ال اورد و گفت میخوام اینترنت روش بزاری ببرم . شروین جان توقع دارید ما هم بریم سرور ها رو ببریم بگیم اینترنت روش بزارید.
به دلیل اینکه فاصله ما تا مرکزی که اینترنت را برای ما ارسال میکند فاصله کم است حدود 50 متر ما از آنتن استفاده میکنیم . در بحث های گذشته شما هم بودید که گفتید ما برای کلاه برداری آمده ایم و هیج اینترنتی نداریم که مدارک را برای مدیر انجمن ارسال کردیم.
بزودی پهنای باندی که از مخابرات درخواست داده بودیم در اختیارمان قرار میگیرد.
نمونه ای از وب سایت های میزبانی شده :
Sms
http://ebtekarnews.ir
بزرگترین مرکز آپلود ایرانی با لینک مستقیم
http://amlakvaramin.ir
در مورد سایت مرکز هم باید بگم بزودی کامل میشود در حال تکمیل سیستم تیکت - ثبت سفارش هستیم سعی میکنیم تا فردا سایت را کامل آپلود کنیم
سلام
اگر سروري شاكي حقوقي داشته باشه شما چيكاري مكنيد طبق قوانين ديتاسنتر چند روز زودتر اطلاع ميدين يا مثل اين **** كه ما باهاشون بر خورديم سري Ip را بلوك ميكنيد و سرور را down ميكنيد ؟؟؟
نقل قول:
کجا شما دیدید که پهنای باند 1 مگابیت رو بدهند ماهی 140
دوست عزیز
همه باید از مخابرات پهنای باند بگیرندو هزینه پهنای باند مخابرات هم برای یک مگابیت تقریبا 400،000 تومان است. ایرانسل و مبین نت خودشون نوشتن که شیر هست اون هم به صورت 1 به 8
مبین نت :
نقل قول:
س: سرعت ذکر شده در طرح های خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت حداقل است یا حداکثر؟
ج: با استناد به ضوابط قیمتی اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قیمت گذاری مبین نت بر مبنای ضریب اشتراک یک به هشت می باشد و لذا سرعت های ذکر شده حداکثر می باشد. البته در طرح های با حجم ترافیک محدود در ماه در برخی ساعات امکان استفاده از سرعت های بالاتر نیز وجود دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikihost
سلام
اگر سروري شاكي حقوقي داشته باشه شما چيكاري مكنيد طبق قوانين ديتاسنتر چند روز زودتر اطلاع ميدين يا مثل اين **** كه ما باهاشون بر خورديم سري Ip را بلوك ميكنيد و سرور را down ميكنيد ؟؟؟
کلیه شاکیان باید از طرف یک مرجع قضایی (شوراهای حل اختلاف - دادگستری ها و یا دادسرا ) نامه داشته باشند طرف قرار داد ما باید رسیدگی کند و در صورت توجه نکردن شخص طرف قرار داد ما و در دستور قاضی سرور خاموش شده و اطلاعات به طرف قرار داد داده میشود.
ولی اگر اطلاعات خلاف قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران باشد به مدیر سرور اطلاع داده شده و بعد از گذشت زمان معین شده در قرار داد سرور بدون هیج حکم مرجع قضایی خاموش میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
میشه لطف کنید بگید مخابرات 10 مگ پهنای باند بیاد خونه ما وصل کنه؟!
مهندس جان مشکلی داره که ما هم از میکروتیک استفاده کنیم؟!
یه زمانی توی شرکت آی اس پی بودم یکی اومد یک مودم ای دی اس ال اورد و گفت میخوام اینترنت روش بزاری ببرم . شروین جان توقع دارید ما هم بریم سرور ها رو ببریم بگیم اینترنت روش بزارید.
به دلیل اینکه فاصله ما تا مرکزی که اینترنت را برای ما ارسال میکند فاصله کم است حدود 50 متر ما از آنتن استفاده میکنیم . در بحث های گذشته شما هم بودید که گفتید ما برای کلاه برداری آمده ایم و هیج اینترنتی نداریم که مدارک را برای مدیر انجمن ارسال کردیم.
نمونه ای از وب سایت های میزبانی شده :
Sms
http://ebtekarnews.ir
بزرگترین مرکز آپلود ایرانی با لینک مستقیم
http://amlakvaramin.ir
در مورد سایت مرکز هم باید بگم بزودی کامل میشود در حال تکمیل سیستم تیکت - ثبت سفارش هستیم سعی میکنیم تا فردا سایت را کامل آپلود کنیم
جناب آقای اکبری
دوست عزیز
صحبت های من و دیگر دوستان رو مشکل تراشی و ... فرض نکنید
همه اینجا جمع شدیم تا کاری برای همدیگه انجام بدیم نه اینکه به همدیگه تیکه بندازیم
مهندس منظور من از این پهنای باند این هست ، یک موقع هست شما از آی اس پی میرید پهنای باند میگیرید 512 کیلوبیت ماهی 12000 تومان یک زمانی هم هست که 512 اختصاصی میدند ماهی 400000 تومان شاید بیشتر شاید کمتر ( قیمت خود مخابرات ) در صورتی برای شما هزینه اش خیلی کم میشه که برای یک ماه بالای 20 مگابیت پهنای باند اختصاصی بگیری
مهندس اگه بچه های فروم مطمئن بشند که چیزی که میگی حقیقت داره ( دیتا سنتر راه اندازی کردی نه اینکه پهنای باند بگیری شیر کنی ) همه از شماسرور میگیرند
در رابطه با مدرکی هم که برای مدیران انجمن ارسال کردید فقط نامه درخواست پهنای باند بود ( که به مخابرات ارسال کرده بودید ) اگه خواستید من هم چند تا از این نامه ها خطاب به وزارت ارتباطات بزنم و براتون ایمیل کنم !!
قیمت پهنای باند از شرکت شاتل
1 مگابیت اختصاصی 814000 تومان
1 مگابیت غیر اختصاصی 420000 تومان
نقل قول:
روتر بورد میکروتیک برای کنترل پهنای باند. مدیریت سرور ها ، فایروال و... ( این رو برای مدیریت پهنای باند تو آی اس پی ها استفاده می کنند )
دوست عزیز ، این برای آی اس پی هست نه دیتا سنتر ! وقتی پورتش محدود هست می خواهید دیتاسنتر رو باهاش اکی کنید ؟
نقل قول:
برق گفتید تنها برای 3 ساعت ، بعد از اون چکار باید کرد ؟ مثلا طوفان شد کابل ها قطع شد تو اروپا حداقل 3 تا 5 ساعت طول می کشه تعمیر بشه ، اما ایران تا 12 ساعت هم می کشه بهترین حالت
امنیت مکان هم بگید حتما
در ضمن خطوط وایرلس برای بک آپ مورد استفاده قرار می گیرند نه خطوط اصلی !
نقل قول:
اسم این مرکز چی هست ؟
مخابرات از چه طریقی ؟ زیرساخت ها تهیه شده ؟ یعنی فیبر کشیده شده ؟
یک توصیه به آقای اکبری ، به مدیران بگو تاپیک رو قفل کنند !
ملت ما جنبه ی خیلی چیز ها رو نداره ... نمونه ـش هم که مشاهده می فرمایید
نقل قول:
یک توصیه به آقای اکبری ، به مدیران بگو تاپیک رو قفل کنند !
ملت ما جنبه ی خیلی چیز ها رو نداره ... نمونه ـش هم که مشاهده می فرمایید
جناب ترکنت ! وقتی ادعایی شده باید ثابت کنند ، کسی هم توهین نکرد به ایشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andishe
جناب ترکنت ! وقتی ادعایی شده باید ثابت کنند ، کسی هم توهین نکرد به ایشون
چی را ثابت کنم؟ من که سایت و نمونه سایت ها را گفتم.
نقل قول:
دوست عزیز ، این برای آی اس پی هست نه دیتا سنتر ! وقتی پورتش محدود وهست می خواهید دیتاسنتر رو باهاش اکی کنید ؟
دوست عزیز شما اگر با روتر آشنایی داشته باشید میدنید که با گروه بنده روی سوئیچ و روتر میتونید پورت اضافه کنید
Routerboard.com این یک روتر بورد میکروتیک هست. که 4 پورت دارد شما فکر میکنید با این روتر گرون قیمت فقط 4 سیستم را میشه مدیریت کرد؟ اگر این طور فکر میکنید واقعا اشتباه میکنید چون با 2 سوئیج 24 پورت 48 تا پورت دارید که 48 سرور را میتونید مدیریت کنید 2 پورت دیگر هم برای ورودی اینترنت که با این 2 ورودی میتونید لودبالانس راه اندازی کنید که اینترنت 100 % استیبل شود.
نقل قول:
قیمت پهنای باند از شرکت شاتل
1 مگابیت اختصاصی 814000 تومان
1 مگابیت غیر اختصاصی 420000 تومان
من گفتم میتونید بیاد کرج من 2 مگ اختصاصی 1 میلیون تومان و هر مگ غیر اختصاصی را 120 تومان بهتون میدم
نقل قول:
مخابرات از چه طریقی ؟ زیرساخت ها تهیه شده ؟ یعنی فیبر کشیده شده ؟
شما اگر خواستید از مخابرات تهیه کنید میتونید به مرکز شاهد در کردستان مراجعه کنید. مدارک هم ثبت شرکت، روزنامه رسمی ، تقاضا ، معرفی نامه نیاز دارید
نقل قول:
برق گفتید تنها برای 3 ساعت ، بعد از اون چکار باید کرد ؟ مثلا طوفان شد کابل ها قطع شد تو اروپا حداقل 3 تا 5 ساعت طول می کشه تعمیر بشه ، اما ایران تا 12 ساعت هم می کشه بهترین حالت
یو پی اس های ما در حال حاضر 3 الی 4 ساعت برق نگهداری میکند که بزودی موتور برق برای پشتیان برق در ساعاتی طولانی قطعی که یک زمانی طوفان شد قطعی نداشته باشیم.
موتور برق هم با اضافه کردن مخزن بنزین یا گازوئین زمان تامین برق را میتوان به 24 ساعت هم رساند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جالب اینجاست سری قبل میگفتند دروغ میگی و اومدی کلاه برداری کنی که یک بنده خدایی اومد گفت فردا میگم از استانداری بیان ببرنت. که ما فرداش رفتیم توی فرمانداری پیش حراست جلسه ای داشتیم هرچه نشستیم نیومدن ببرنمون.
حالا که سرویس راه اندازی شده من موندم مشکل کجاست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari
چی را ثابت کنم؟ من که سایت و نمونه سایت ها را گفتم.
دوست عزیز شما اگر با روتر آشنایی داشته باشید میدنید که با گروه بنده روی سوئیچ و روتر میتونید پورت اضافه کنید
routerboard.com این یک روتر بورد میکروتیک هست. که 4 پورت دارد شما فکر میکنید با این روتر گرون قیمت فقط 4 سیستم را میشه مدیریت کرد؟ اگر این طور فکر میکنید واقعا اشتباه میکنید چون با 2 سوئیج 24 پورت 48 تا پورت دارید که 48 سرور را میتونید مدیریت کنید 2 پورت دیگر هم برای ورودی اینترنت که با این 2 ورودی میتونید لودبالانس راه اندازی کنید که اینترنت 100 % استیبل شود.
من گفتم میتونید بیاد کرج من 2 مگ اختصاصی 1 میلیون تومان و هر مگ غیر اختصاصی را 120 تومان بهتون میدم
شما اگر خواستید از مخابرات تهیه کنید میتونید به مرکز شاهد در کردستان مراجعه کنید. مدارک هم ثبت شرکت، روزنامه رسمی ، تقاضا ، معرفی نامه نیاز دارید
یو پی اس های ما در حال حاضر 3 الی 4 ساعت برق نگهداری میکند که بزودی موتور برق برای پشتیان برق در ساعاتی طولانی قطعی که یک زمانی طوفان شد قطعی نداشته باشیم.
موتور برق هم با اضافه کردن مخزن بنزین یا گازوئین زمان تامین برق را میتوان به 24 ساعت هم رساند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جالب اینجاست سری قبل میگفتند دروغ میگی و اومدی کلاه برداری کنی که یک بنده خدایی اومد گفت فردا میگم از استانداری بیان ببرنت. که ما فرداش رفتیم توی فرمانداری پیش حراست جلسه ای داشتیم هرچه نشستیم نیومدن ببرنمون.
حالا که سرویس راه اندازی شده من موندم مشکل کجاست .
آقای اکبری شما واضح توضیح نمیدید
1 - با روتربورد میشه کارمسیریابی رو انجام داد درست مثل زمانی که شما بیایید با اکسس سرور سیسکو سرویس دیال آپ بدید یا با مالتی پورت هرجفتشون کار میده ولی این کجا و آن کجا !!
دیتاسنترها چندین امکان اتصال به شبکه اینترنت را دارند اون هم اختصاصی در وهله اول اتصال فیبر نوری به بک بن و لینک ثانوی و پشتیبان از مسیر دیگه ولی شما با این مبلغ و با وایرلس می خواهید 1 مگ اختصاصی به سرور های مشتری ها بدهید ( هزینه پهنای باند + برق + نگه داری به عهده مشتری می باشد که این هزینه برای هر 1mb پهنای باند 140 هزار تومان ماهیانه میباشد )
دوست عزیز من تو شبکه بی سواد ولی بقیه دوستان که تایپیک و صحبت های شما رو می خونند بیان بگند که یا شما خیلی رویایی هستید و یا ...
در هر صورت هر از گاهی شما میایید و تایپیکی میزنید به دلایلی که برای من مشخص نیست ( سرگرمی ، وقت اضافی ، ... )
با این شرایط شما فکر نمی کنم جز اون چند تا سایتی که نمونه گذاشتید کسی از دوستان بیاد و ریسک بکنه و سرورش رو بیاره داخل مرکز دیتای شما
روز خوش