موزیک و فیلم چند سال پیش داشتید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه مسخره ، کاسبی راه انداختند واسه خودشون ! :-|
والا دارم پشیمون میشم از این که سایت رو ثبت کنم.
ثبت نکنیم خیلی بهتره.
گفتیم مثل hastidownload.com یکمی زرنگ بازی در بیاریم.
ولی گویا سربازان گمنام ته این راهی که ما داریم میریم ، ایست بازرسی زدند.
منظور از شدت چه ؟
چیزی که محرزه به فیلم های پورن خیلی حساسیت دارن .
وی پی ان هم از این قاعده مستثنی نیست.
- - - Updated - - -
رفتم و تاپیک شما در پرشین تولز رو خوندم و واقعاً ناراحت شدم.
البته دقیق نفهمیدم شما چه کار خاصی انجام میدادی ولی خیلی ناراحت شدم.
من خودم چند تا سایت با موضوعات مختلف دارم و تصمیم جدی گرفتم که عطاشون رو به لقاشون ببخشم.
الکی واسه خودم دردسر درست نکنم.
فردا میخوام برم واسه استخدام و اینا .....
ای بابا ، مشکل کشور انگار با جریمه و پرونده درست کردن برای من و شما درست میشه.
افسوسا ، افسوس.
شدت یعنی اینکه یا 1 ماه حسبت میکنند.یا 3 میلیون جریمت میکنند یا 100 ضربه شلاقت میزنن
خب بیشتر بچه ها سایتشون رو برای این داخل ساماندهی ثبت میکنن که قبل از fیلتر شدن یه پیامک براشون بیاد.وگرنه ارزش دیگه ای نداره
بعدم این سربازان گمنام که میگید عذر میخوام خر که نیستند.اتفاقا اگر بنویسید ویرایش و سانسور شد جری تر میشن ببینن چیه
بهترین حالتش اینه که مطالب و محتوای سایت رو کنترل کنید.حالا جدا از *****ینگ اینه که آخرت خودتون رو هم خراب نمیکنید
آخرت تکسیس عزیز ؟ ( اسمتون رو بگیدی خیلی خوب میشه ).
نه بابا اینجا این حرفا نیست ، نه این که آدم بی اعتقادی باشم نه ولی مشکلم با این سیستمیه که توی کشور ما حاکمه.
از اون بالا مشکل داره تا همین پایین.
- - - Updated - - -
آخرش چی شد ؟ شما براتو ن پرونده درست شد ؟
کامران هستم
بله منم قبول دارم که قوانین نداریم.و از بالا تا پایین........ولی خب در کل دنیا مردم باید تابع قوانین وقت اون کشور باشن.ودر مملکت ما این موارد در سایت ممنوعه
و خب اون دنیا نمیان بگن چکار کردید.چکار کردند
میگن چکار کردی
و نمیگم ماها اخرتمون پاکه پاکه و مشکلی نیست .کارایی کردیم که اینا پیشش هیچه
اما خب اینم یه جوره.......
خیلی کم شانسی ، از تو کم شانس تر منم !
مطمئنم 3 ماه دیگه فعالیت کنم میگیرنم.
البته میشه یک جورایی دورشون زد که کلاً بیخیالت بشن ولی به نظرم ارزشش رو نداره . چرا سر بی درد رو دستمال ببندیم ؟
طرف میشناسم الان روزی 5 تا 8 میلیون داره از طریق خلاف در میاره اسمشم بگم : محمد رضا فکری مژدهی هیچ کاریش ندارن حتی رفته enamd گرفته . آدرسش هم محرز موجوده ولی راست راست داره برای خودش پول پارو میکنه.
واسه همینه میگم سیستم مشکل جدی داره.
- - - Updated - - -
بله درست میگید آقا کامران.
فعلاً باید بگیم سمعاً و طاعتا ولی یک روزی کاسه صبر این ملت هم سر ریز میشه و اونجاست که اونا باید بگند چیکار کردند ؟
با سلام
نمیدونم بعضی از عزیزان کی و کجا شلاق و جریمه شدن برای یک سایت فیلم و سریال عادی به ما هم بگن بریم ببینیم
دوست عزیز از اوایل سال 2007 سایت فیلم و سریال داشتم تا همین دو ماه پیش تقریبا چیزی حدود 600 دامین ثبت کردیم در این مدت ( برای 5 سایت )
چند ده میلیون از این راه گردش مالی داشتیم تا الان حتی کوچکترین تماس هم از پلیس فتا اینا باهامون گرفته نشده حتی ایمیل هم نیومده برامون برای تذکر
درگاه به اسم شخص خوب بنده با مشخصات کامل و حتی کپی کارت ملی هم داشتیم
البته اینم بگم برای سایت فیلم و سریالمون یکم اخلاقیات رو قبول داشتیم مثل بعضی از سایت ها نبودیم که هر چیزی رو به بهانه فیلم بودنشون برای جذب کاربر توی وبسایت قرار بدنپ
البته آخرین چیزم بگم سعی کنید کلاه نزارید سر سرباز های گمنام رک و راست باشید براتون مشکلی پیش نمیاد چه ثبت کنید چه نکنید در دنیایی نت میتونن در کمتر از یک ساعت پیداتون کنن
ولی اینکه ***** بشه یا نشه متاسفانه تجربه ای نداشتم برای سایت فیلم و موزیک
دوست عزیز یک ایمیل میاد فایل رو حذف کنید به قید ضروریت