پاسخ : با چه برنامه ای میتونم دیتابیسم رو کمپرس کنم؟
اگر به نتیجه نرسیدید دیتابیس را چند قسمت کنید ، مثلا جداول 1 تا 9 را جدا اکسپورت کنید و دوباره 10 تا 15 و الی آخر...
البته یک برنامه نوشتم که می تونه ایمپورت کنه ، میترسم به فایلتون آسیب بزنه یا ناقص بشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
خوب البته یک نکته ای هم دارد که شاید به آن توجه نکرده اید. در صفحه ایمپورت هم نوشته شده این مطلب:
مثلا نام دیتابیس شما user_db هست و فرمت فشرده سازی هم ZIP. نام فایل فشرده رو می بایست بصورت user_db.sql.zip بنویسید و سپس آپلود کنید.
اگر مشکل دیگری بود، متن خطا رو اینجا قرار بدهید.
ممنون عزیز از راهنماییت
تست کردم و ارور زیرو میزنه
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
اگر به نتیجه نرسیدید دیتابیس را چند قسمت کنید ، مثلا جداول 1 تا 9 را جدا اکسپورت کنید و دوباره 10 تا 15 و الی آخر...
البته یک برنامه نوشتم که می تونه ایمپورت کنه ، میترسم به فایلتون آسیب بزنه یا ناقص بشه...
سلام
عزیز مشکل اینجاست که جایی آپلود نیست که بخوام قسمت قسمت خروجی بگیرم.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khalilonline
ممنون عزیز از راهنماییت
You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
- - - Updated - - -
سلام
عزیز مشکل اینجاست که جایی آپلود نیست که بخوام قسمت قسمت خروجی بگیرم.
ممنون
یک wamp server نصب کنید و در قسمت phpmyadmin ایمپورت کنید یا اینکه دیتابیستون رو برای بنده بفرستید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khalilonline
ممنون عزیز از راهنماییت
you attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration.
مشکل اینه که zip در نسخه php شما فعال نیست. فایل php.ini سرور را باز کنید و خط زیر را پیدا کنید:
کد:
;extension=php_zip.dll
و سپس با حذف کاراکتر ; از ابتدای آن، آن را از حالت کامنت درآورده و سپس وب سرور Apache را restart کنید.