3g ایرانسل خارج از شهر کیفیت نداشت تست شد امروز :-ی
اما 3g همراه اول در همان ساعت بهتر بود
هر دو مورد خارج شهر ساعت 7 صبح تست شد
نمایش نسخه قابل چاپ
3g ایرانسل خارج از شهر کیفیت نداشت تست شد امروز :-ی
اما 3g همراه اول در همان ساعت بهتر بود
هر دو مورد خارج شهر ساعت 7 صبح تست شد
من اصلا تنظیماتش رو انجام ندادم که بخوام استفاده کنم :دی
معلومه سرعتش چجوریه دیگه :)
برا منطقه ما 2g هم درست فعال نیست فکر کنم 0.5g باشه !
سرعت همراه اولش به صورت آزاد رو 10 کیلوبایت هست و در صورت خرید پیکیچ دیگه وصل نمی شه و پولت رو ریختی تو چاه ! این موضوع برا ایرانسلم صدق میکنه .
من رایتل استفاده کردم توی ساعات شبانه یعنی 1 تا 7 صبح سرعت عالی و مناسب هست اما روزانه افتضاح
سرعت 128 که به همه ارایه میده کلا تا 120 30 کیلوبایت دانلود میشه و 1024 هم 300 تا 350 کیلوبایت دانلود میده
ایرانسل هم تست نکردم چون هنوز 3g نشده سرویس سمت ما!
رایتل سرعت1مگ
به گفته خود ایرانسل تا اخر امسال قراره 300 شهر جدید تحت پوشش 3g قرار بگیره که بیشتر شهر هارو شامل میشه
شیراز که همه جاش ایرانول 3جی نشده/ ولی سرعت 3 جی همراه اول الان بهتره/ البته 70 درصد خود شیراز را پوشش میدن هر دو. شهرستان ها که اصن هر دوشون داغون هستن/ همراه اول بهتره. ولی موقعی بسته میخری محدود میکنن سرعتووو.
اصفهان در بعضی نقاط همراه اول و بعضی نقاط ایرانسل خوب هست(مرکز شهر فعلا همراه اول و اطراف ایرانسل خوب هست) و کداکثر ۸۰۰کیلوبایت دانلود میده
رایتل هم در همه جای شهر حداکثر ۶۰-۷۰کیلوبایت
بقیه عزیزان در صورت تمایل نظر بدن.
هر سه اپراتور مشکل خاص و البته بهتره بگیم مشکل بزرگ خودشون رو دارن
من از هر سه استفاده کردم. و هر روز با هم مقایسه میکردم. هیچکدام به کار نمی آید مگر برای چت کردنی ساده!
اگر رو کیفیت همین 2g کار میشد, کیفیت از 3g هم بهتر میشد.... 4g هم بزارن برای خودشون به کار ما کاربران مظلوم نمیاد.