اخرش مثل این نمیشه ؟
http://oxinpay.com/
یادمه 500000 تومن توش پول داشتم بعد پیچید به بازی
کسی از مدیر این سایت خبری داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرش مثل این نمیشه ؟
توی ایران کسانی که نمیتوانند با بانک قرارداد ببندند و کارشون مشکل قانونی داره ( مثلا سیستم فروش پر*و*کسی) به این سیستم ها نیاز دارند ؛ عزیزانی که به صورت طولانی مدت میخواهند کار کنند یا از درگاه های وایطه مطمئن به عنوان مثال پی لاین و زرین پال استفاده میکنند و یا میروند سراغ بانک ملت ؛ سامان ، پاسارگاد . اکثر بانک ها هم خوب هستند اما پشتیبانیشون زیاد جالب نیست یا خودشون زیر مجموعه بانک های دیگر هستند :)
برای اون عزیز که فرمودند درگاه های پرداخت واسطه زیاد شده باید عرض کنم ، این بنده خدا که درگاه واسطه میزاره سود خودشو میکنه کاری به حرف شما نداره :) شما به تعداد هاستینگ های موجود نگاه کنید ، در خارج از کشور برای هاستینگ معمولا 2-3 شرکت هاستینگ توی هر کشور مشغول فعالیت هستند ، اما توی ایران چی ، توی هر شهر 10 تا هاستینگ وجود داره ، توی تابستون که میرسه تعداد دو برابر میشه و مثلا ما که حداقل 5-6 سال مشغول به فعالیت هستیم باید بشینیم توی خونه خودمونو نگاه کنیم !! حرفه ی اصلی دیگری هم نداریم و در نهایت چند ماه ضرر میکنیم و روزانه شکایت های مربوط به هاستینگ های تابستونی رو میخونیم !!
مهم اینه که موفق باشند توی کارشون و مثل اون سایت هایی که جمع کردن و رفتن یهو غیبشون نزنه
من آرزوی موفقیت میکنم براشون :)
سایتی که فرمودید هیچ ارتباطی به ما نداره و اینکه مدیرش چه شخصی هست یا کجا هست رو میتونید از مقامات قضایی پیگیری کنید !نقل قول:
اخرش مثل این نمیشه ؟
یوپال توسط شرکت آرسس شبکه گیل ( یوگیگ ) راه اندازی خواهد شد .
- - - Updated - - -
البته نگرانی دوستان هم کاملا به جا هست .نقل قول:
مهم اینه که موفق باشند توی کارشون و مثل اون سایت هایی که جمع کردن و رفتن یهو غیبشون نزنه
چون سیستم کاملا با پول در ارتباط هست . اما این رو هم در نظر بگیرید که شرکتی با 6 سال فعالیت در اینترنت ،هیچ وق حاظر نمیشه اعتبارش رو از دست بده !
+ اینکه قرار هست کارمزد سیستم 0% باشه .
ببخشید قصد بی احترامی نداشتم
فقط چون مدیر این سایت هم توی همین فروم یادمه خودش رو معرفی کرد و بعد از 6 ماه یهو غیبش زد خیلی هم مدارک اورد
خودتون هم میدونید که توی ایران توی بحث تجارت الکترونیک اگه سرتون رو کلاه بزارن اخرش خودتون محکوم میشید و قانون همیشه پشت کلاه بردار در میاد پس به همین خاطر هست که بعد از اون ماجرا کسی شکایت نکرد و موضوع به پایان رسید
فقط خواستم بگم درگاه های واسطه خیلی باید اعتماد سازی کنند
حرف شما کاملا درست هستنقل قول:
ببخشید قصد بی احترامی نداشتم
فقط چون مدیر این سایت هم توی همین فروم یادمه خودش رو معرفی کرد و بعد از 6 ماه یهو غیبش زد خیلی هم مدارک اورد
خودتون هم میدونید که توی ایران توی بحث تجارت الکترونیک اگه سرتون رو کلاه بزارن اخرش خودتون محکوم میشید و قانون همیشه پشت کلاه بردار در میاد پس به همین خاطر هست که بعد از اون ماجرا کسی شکایت نکرد و موضوع به پایان رسید
فقط خواستم بگم درگاه های واسطه خیلی باید اعتماد سازی کنند
اما قصد ما فعالیت هست نه کلاه برداری .
مطمئنا اعتماد سازی های لازم هم انجام خواهد شد تا کاربران دچار شک و سردرگمی نشوند :)
اگر فکری درمورد پرداخت امن برای وبلاگ ها کنید فکر کنم انقلاب کنید
موفق باشید
یه سوا تو ذهن منه
چطور کارمزد صفر درصد هست ، پس چه سودی داره براشون ؟!!
- - - Updated - - -
یه سوا ل تو ذهن منه
فکر کنم تبلیغات!
ممنون از پیشنهادتوننقل قول:
اگر فکری درمورد پرداخت امن برای وبلاگ ها کنید فکر کنم انقلاب کنید
حتما
نقل قول:
یه سوا تو ذهن منه
سود از فروش سرویس های ویژه به دست میاد که بعدا کاملتر در موردش صحبت میکنیم.نقل قول:
فکر کنم تبلیغات!