پاسخ : امنیت شغلی ما ، چه کسی از ما حمایت میکند؟!!
اینقدر نباید شل بگیرید تا کاربر فکر کنه شما ضعیف هستید و کاری نمیتونید بکنید
اینجوری که نمیشه
درسته شاید امنیت شغلی نداریم اما حداقل با سیاست میشه کاری کرد که همچین کاربر هایی اینقدر پررو نشن !!
ما هم از این موارد داشتیم که اوایل یکم دچار مشکل میشدیم اما الان دیگه میدونم چطور برخورد کنیم که هم مشتری به قول معروف سوار ما نشه و هم از خدمات ما راضی باشه
همون لحظه که همچین تهدیدی کردن سرویس رو کامل حذف میکردید یا سرور رو اف میکردید یا حداقل یوزرشون رو در whmcs مسدود میکردید هیچ کاری نمیتونستن بکنن
بله کاری که شما کردی چیزی بود که اون خواست
راحت کشیدی کنار
تو بقول خودت یه برندی.اون یه ادم معمولی
اگه اعتبارت قراره با یه حرف،یه بلوف،یه دروغ خراب بشه که باید فاتحشو بخونی
سرویسشو ساسپند کن باقی پولش هرچی هست بده بهش کارمزدتم کم کن از روش بره پی کارش.اصلا برای منم جالب شده ببینم چجوری عید تورو میخواد خراب کنه:))
چه جالب این روزا همه یه بهانه برای خدافظی از نت پیدا میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-sp
چه جالب این روزا همه یه بهانه برای خدافظی از نت پیدا میکنن
ایشون از نت خداحافطی نکردن... فقط فعالیتشون رو محدود کردن.
بهتره که با مشتری کنار بیاییم! تا جایی که امکان پذیر باشه :دی
سلام و درود.
واسه زمین زدن یکی و اینکه حس پیروزی دست دادن به یک ابله,اینه که شمارو کاری کنن که جایی نباشی و اینکه بیای رسما اعلام کنی که خسته شدی و ...
چون ابله هستش و نمیخواد بفهمه
واسش ارزش نداره که شما چکار میکنی.هزینه شما در میاد یا نه.مشکلات سرور دارین یا نه.اون فقط خودشو میبینه و تمام
اما کار اشتباه یکی رو,با دست کم گرفتن خودت و محدود کردن خودت پیش نبر داداشم.
داری اشتباه میکنی.حق داری ناراحت شی.حق داری هرچی بگی.از زمین و زمانم بنالی حق داری.اما اینکه نری داخل فروم ها یا محدود کنی خودتو درست میشه؟
شما که سرت پیش خدای خودت بالاست,همین که خودت قبول داری که هیچ اشتباهی و کم کاری نکردی,همین واست کافیه.
بخاطر یک نفر که واقعا نمیخواد خیلی چیزا رو بفهمه,هیچوقت خودتو محدود نکن.اگه قرار به این کار بود,الان خیلی ها نباید باشن ( یکیش خودمم :d )
اما سرتو بالا بگیر.چون تو هیچ اشتباهی نکردی و هیچ مشکلی از سمت تو نبود.دیگه هرکی هرچی میخواد بگه.
تو اگه بری و کلا خداحافظی هم بکنی,اگه کسی بخواد یکی رو خراب کنه میکنه.پس خودت نذار زبون یکی دراز شه.
ببخشید زیاد شد.
موفق باشید.
به هر حال شرایطی هست که باید قبول کنید
بحث شکایت نیست چون شکایت کنه خودش تو دردسر میوفته چون حق با ماست . نه رو هوا .. با مدرک
مشکل اینجاست این افراد وقت زیاد دارند و به راحتی میتونند با تبلیغات منفی یه شرکت رو خراب کنند
خودتون میدونید بهترین نوع تبلیغات اینه که مشتری راضی باشه و تعریف کنه
حالا اگه یه نفرم مریض باشه از یه شرکت بد بگه دقیقاً عکس اون قضییه ی خط بالا میشه
به هر حال احساس میکنم فاصله گرفتن من به شخصه از مشتری بهتره
همون تیم پشتیبانی مشکل مشتری رو حل میکنه
نیازی نیست 5 صبح از تو وایبر مشکل مشتری رو حل کنم
تیکت میده منتظر میمونه پشتیبان شب حل میکنه
دوستان راست میگند مقصر منم که مشتری رو پر روو میکنم
دوستان خدانگهدار برای همتون آرزوی خوشبختی میکنم
فیس بوک من :ashkan kamangar
خوشحال میشم ارتباطم با دوستان عزیز برقرار باشد
تاپیک بالا نیاد بهتره