پاسخ : من تازه کار رو راه بندازید
اون سرویسم میشه جایگزین کرد!
رم 1 گیگ برا کسی که میدونه چیکار میکنه خیلی کم نیست! با این پنل کار نکردم ولی نرم افزاری که اوپن سورس میشه مشکلی برای استفاده اش پیش نمیاد بلکه امکان جدیدی هست که میشه تو سورسش دست برد و تغییرات دلخواه رو بوجود آورد پس برای استفادش مشکلی پیش نمیاد
شرمنده من متوجه اون بخش از حرفاتون نشدم که می فرمودید : "رم 1 گیگ برا کسی که میدونه چیکار میکنه خیلی کم نیست!"
یعنی چی حالا کمه یا زیاده ؟
یعنی اول یه آشنایی داشته باشین بعد بیاین سرور بگیرین برای اینکار هم نرم افزار های مجازی ساز هست! اول لاستیک ماشین گرفتین بعد ماشین!
درست
اما شما هم دیگه نباید افردای مثل من رو دلسرد کنید به جای کمک و راهنمایی
من خدای نکرده قصد دلسردی شما رو ندارم! من گفتم راه درست اینه که از این نرم افزار ها استفاده کنید و نیاز خودتون رو بدونید بعد نسبت به نیازتون هزینه کنید! به نظر من شما از لینوکس استفاده کنید اصلا از اسم و محیطش نترسید مشکلی داشتین دوستان راهنمایی میکنن حالا ویندوزم کاربرد خودش رو داره!
خوب من نیاز خودم رو می دونستم اما چون تجربه نداشتم از دوستان پرسیدم که با توجه به نیاز من این سیستم توصیه میشه یا نه !
در مورد لینوکس هم عرض کنم من خودم خیلی با لینوکس کار کردم اما به خاطر کارم مجبور شدم ویندوز بگیرم .
خوب چه بهتر در اینصورت به نظر من شما یه دی ان اس سرور و یه وب سرور نصب کنید کانفیگ کنید راحتتره منابع هم خیلی کمتر مصرف میشه بیشترین بهره وری رو داره!
بله همین کار رو هم کردم
ممنون به خاطر کمکتون