تو ایران اگر این تکنولوژی پیاده بشه
مصرف هارد های اکسترنال با حجم های ترابایتی افزایش پیدا میکنه و خلاصه کل یوتیوب و بالیوود و هالیوود و..... :))البته اگر از سایت هایی مثل brazzers چشم پوشی کنیم....
مصرف ایرانی ها تو اینترنت اکثرا همین فیلم و ایناس
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ایران اگر این تکنولوژی پیاده بشه
مصرف هارد های اکسترنال با حجم های ترابایتی افزایش پیدا میکنه و خلاصه کل یوتیوب و بالیوود و هالیوود و..... :))البته اگر از سایت هایی مثل brazzers چشم پوشی کنیم....
مصرف ایرانی ها تو اینترنت اکثرا همین فیلم و ایناس
سرعت آپلود در این شبکه ها چقدره؟ اگر به اندازه یک سوم سرعت دانلود باشه هم عالیه.
چقدر پیشرفت دارن تو حوزه اینترنت
دوستان تو کشوری که بالای 50 درصد مردمش از نت استفاده نمیکننو اصلا نمیدونن اینترنت چیه اونم سرجمع کافی نت ها و غیره انتظار زیادی برای پیشرفت تو این بخش نمیره
کم کم راه میافتیم
هنوز مردم درگیر گرون شدن بسته های اینترنت 3g ایرانسلن!:d
باز پیشرفت تو ایران هم چشمگیر بوده یکی دو سال پیش هرکس اینترنت 1 مگ داشت حسودی میکردن همه بهش الآن 16 مگ هم هست شبکه های موبایل هم از 100 کیلو اومدن رو 1 مگ
مشکل ایران تعرفه ی گرونه کیلوبایتهای مصرفیه که فلسفشو نمیدونم!
نظرت بسییاااارررررررر تایید میشه
برای خودم پیش اومده برای مسئولی کارم رو توضیح دادم برداشتش از کارم در حد یک بچه پیش دبستانی بود ...
خداییش دبستانی های اطراف ما بیشتر مارو درک میکنن تا بعضی فعالا
مشکل اینه که ارزش این کار (استفاده از نت به جای فعالیت فیزیکی ) هنوز برای مردم جا نیافتاده و فرهنگ سازی نشده
مورد داشتیم به مسئول دانشگاه گفتم ببینید من مشغله کاری دارم باید پشتیبانی سایت رو بکنم و خلاصه منم درک کنید جوابی بهم دادن که همونجا میخواستم بگم به خاطر امثال شماست که ما هیچ پیشرفتی نمیکنیم و همیشه درجا زدیم :/
مشکل از خودمونم هست ...
بله خوب قطعا مصرف داریم تا مصرف. من هم در ماه خیلی بیشتر از این حجم دانلود دارم.
نکته ظریف اینجاست که شبکه رو باید با شبکه مقایسه کنیم. وقتی می گم پورت اینترنت اون ها حجم اینترنت ماست منظورم پورت اینترنت موبایل اون ها بود. الان ایرانسل چه حجمی داره ارائه می کنه ؟ بسته 15 مگابایت 1 روزه 500 تومان :| یعنی 120 مگابیت ... . اصلن ارائه همچین بسته ای توهین به مشتری محسوب میشه.
نمیشه دوست عزیز. مردم جنبشون میره بالا.
دیگه اگر اینترنت ارزون بشه چه دلیلی داره اینقدر هزینه کنیم برای هارد و ... ؟ به راحتی هر وقت دوست داشتیم اول آخر کپی رایت رو پیوند زده و آنلاین از فایل هامون استفاده میکنیم. دغدغه هایی مثل هارد و فضا و گیگ و ترابایت و البته سوختن هارد رو هم نخواهیم داشت.
همه 16 مگ دارن ؟ شهرستانی ها معمولا خط هاشون بیشتر از 4 مگ جواب نمیده. یا جعبه تقسیم ها سولفوره شده یا کلا از مرکز مخابراتی محدود شده.
در مورد سرعت دانلود هم فکر می کنی پورت هزینه ای داره ؟ نه زیاد. پورت 128 پنج گیگ پارس آنلاین 16.800 هست اما 512 پنج گیگ 17.100 ! این یعنی فقط حجم ... .
پیشرفت که نکردیم هیچ. پسرفت هم کردیم. 2 سال پیش 150 مگابایت 1000 تومان بود. الان 2000 تومان شده.