پاسخ : درخواست هاست با php 5.3
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpcp30
ممنون از دوستمون خریداری شد
با سپاس
میگن که خریداری کردند
لطفا بخونید تاپیکو بعد کپی پیست کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpcp30
سلام و خسته نباشید
من از یک هاستینگ هاست دارم که به دلیل اینکه php به 5.4 کردن و سیستم من پی اچ پی نیوک 8.2 هستش و با 5.4 کار نمیکنه به همین دلیل میخوام به یک هاست که همون php 5.3 داشته باشه انتقال بدم
دوستان اگه کسی هاست (1 گیگابایت ) با php 5.3 داره و فعلا یکی دو ماهی نمیخواد آپدیت کنه پیام بده ممنون میشم (ترجیحا دایرکت ادمین)
ضمننا نیوک رو به این دلیل آپدیت نمیتونم بکنم که تاریخ خبر ها و عضویت به هم میریزه و متاسفانه پشتیبانی خود نیوک هم نمیدونه راه حلش چی هست
با سپاس
GE-DH-4 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 50000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:7 | Database:10 | Park Domain:10 | Addon Domain:2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpcp30
سلام و خسته نباشید
من از یک هاستینگ هاست دارم که به دلیل اینکه php به 5.4 کردن و سیستم من پی اچ پی نیوک 8.2 هستش و با 5.4 کار نمیکنه به همین دلیل میخوام به یک هاست که همون php 5.3 داشته باشه انتقال بدم
دوستان اگه کسی هاست (1 گیگابایت ) با php 5.3 داره و فعلا یکی دو ماهی نمیخواد آپدیت کنه پیام بده ممنون میشم (ترجیحا دایرکت ادمین)
ضمننا نیوک رو به این دلیل آپدیت نمیتونم بکنم که تاریخ خبر ها و عضویت به هم میریزه و متاسفانه پشتیبانی خود نیوک هم نمیدونه راه حلش چی هست
با سپاس
با سلام
در خدمتتون هستیم
پنل هاي ميزباني وب سايت هاي شخصي | XZN Hosting
۱۰۰۰MB
۶۰۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۶۰۰۰۰ تومان
با سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
از ایشون خریداری شد اما به دلیل اینکه در ساعت اداری گرفتم اما فعال نشد همینطور تیک روو در ساعات اداری جواب ندادند مجبور به خرید دوباره از هاستینگ زیر شدم: (پول هم برگشت ندادند با اینکه گارانتی هفت روزه گذاشتند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
GE-DH-4 -
فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 50000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:7 | Database:10 | Park Domain:10 | Addon Domain:2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان
از ایشون خریداری شد بالاخره بعد از حدود 48 ساعت down بودن سرورشون به هر حال سایت بالا اومد
با سپاس