ایشون دارن بهم تحمت میزنن که دامین ازم گرفتی لغوش کن !!!
+ من بهش گفتم دامین ثبت کنه ! اگر یکی بهش بگه خودتون بُکش میکشه ؟
- - - Updated - - -
به من میگه 2000 3000 مشتری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) ایا به نظرتون اینقدر مشتری داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر میکنم آمار هر هاستینگ به خود شرکت مربوط باشه . تعداد مشتریان زیاد اعتبار نیست . من میتونم با هاست 1000 تومانی ، کلی یوزر جمع کنم !نقل قول:
به من میگه 2000 3000 مشتری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) ایا به نظرتون اینقدر مشتری داره ؟
ممکنه آمارشون درست باشه ، نه من میدونم نه شما !
اما شرایط همکاریتون به چه صورته ؟ چه برنامه نویسی انجام میدین ؟ نمونه کاراتون چی هست ؟ امنیت چه چیزی رو تامین می کنید ؟
سلامی دوباره دوستان بنده که نمیتونم یک یک بگم تو این کار تخصص دارم و ...
کسانی که دوست دارند تخصص های بنده رو بدوند ایدی : babak.turk@btinternet.com رو اد کنند . +همکاری بنده به صورت همیشگی خواهد بود . (پس از دوستان خواهشمند هستم کسانی که بعد از 1 2 ماه هاستینگ یا ... رو میبندند اد نکند و کسانی که کار همیشگشون این هست و قصد همیشگی و کارشون این هست اد کنند )
موفق باشید .
Update
- - - Updated - - -
+ بنده میخوام شریک یک هاستینگ بشم و اینو هم اضافه کنم که بعد از 4 5 ماه نزدیک 4 5 میلیون با هرکسی شریک بشم خرج میکنم .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای هاست و دامنه و سایت میتونید با بنده در تماس باشید و بنده ساپورت میکنم شما رو اما با شرایط
اما نمیتونم ساپورت مالیتون باشم
در صورتی که خواستین شماره بنده در امضا موجود هست
دوست عزیز اگر شرایط فنی را دارید اعلام کنید اگر نه به صورت بازاریاب میتونیم کار کنیم و هزینه خوبی بهتون میدیم حتی اگر کار مناسب باشد حقوق ثابت و....
درود ، بنده میخوام تو یک هاستینگی شریک بشم و پست بالا هم گفتم تا 4 5 ماه 4 5 میلیون به احتمال 99% برای هاستینگ که با هر کس شریک شدم خرج میکنم .
اگر کسی هست ایدی بنده رو اد کنه : babak.turk@btinternet.com
- - - Updated - - -
شما بچه تبریز هستین ؟؟؟؟!@@!@! بنده بچه تبریز هستم . !
- - - Updated - - -
ایدی یاهوتون رو پ.خ کنید !
- - - Updated - - -
آپدیت ...
- - - Updated - - -
کسی نیست !
- - - Updated - - -
دوستان هیچ کس همراه به شراکت نشد !
پس از دوستان کسی هست به بنده یک مستر رسیلر نامحدود بده ! +بنده بعدا پولشو پرداخت میکنم فقط پول اولش رو دیر میدم بقیه پولاش رو مرتب میدم .
اگر کسی هست اینجا پیام بزاره !
سرور اختصاصی و پهنای باند ازمن
فروش با شما
قبول؟
شرکت سپهر آنلاین برترین سرویس دهنده اینترنت وایرلس در ایران
درود ، ایدی یاهو رو اد کنید .
babak.turk@btinternet.com
- - - Updated - - -
عزیز اد کنید هستید ؟>