بچه بودم مزخرف ترین سایت بود :|
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه بودم مزخرف ترین سایت بود :|
این آدم ها که (فایل های غیر کپی رایت داشتن) تعدادشون حتی 1 درصد هم نمیشه.
همه سرویس دهنده های فایل هاستینگ کنونی دنیا، موظف به رعایت قوانین DMCA هستند و بعد از دریافت هر شکایت ، سرویس دهنده باید فایل رو حذف کنه وگرنه کل سرور (و دیتاسنتر) جریمه میشه.
مشکلی که رپیدشیر و مدیافایر داره اینه که اونا خودشون فایلهارو آنالیز میکردند و خودسرانه فایل رو حذف میکردند.
اما سایتهای دیگه مثل sharebeast فقط هنگامی که شکایت دریافت میکردند ، فایل رو حذف میکردند.
بله همین طوره... ولی برای یک سایت ، قوانین رو بازدیدکننده ها تعیین میکنند ، نه مدیر سایت.نقل قول:
هر سرویس دهنده ای هم قوانین خودش رو داره .
همیشه حق با مشتریه؛ در مهندسی نرم افزار این یک اصله...
البته ناراضی کردن مشتری ها هم نتیجه ی خوبی براش نداشت؛ همون طور که در آلکسا می بینید، به مرور بازدیدکننده ها از رپیدشیر فرار کردند؛
چون امثال منه آپلود کننده ترجیح میدادیم از sharebeast و expressLeech و غیره استفاده کنیم تا از رپیدشیر.
آخرش هم شد همینی که مشاهده می فرمایید ، نصرفیدن و جمع کردن...
نه عزیزم مشکل از اونجایی شروع شد که یکی از گروه های آهنگ ساز اروپایی و آلمانی از رپیدشیر شکایت کپی رایت کرند که بر می گرده به سال 2009
از اونموقع سر قضیه کپی رایت حساس شدند و رای قاضی مبنی بر این شد که مخصوصا از این گروه موسیقی هیچ آهنگی منتشر نشه
که توی 2 3 سال اخیر کلا سرویس فایل شیرینگ رایگانش رو تعطیل کرده و معلومه با سر به زمین می خوره
اره,یهو جمع کردن سایت رو , حداقل میفروختش
رپیدشیر یکی از محبوبترین سرویسهای اشتراکگذاری فایل در اینترنت است که اخیرا اعلام کرده به سرویسدهی خود در تاریخ ۱۱ فروردین پایان خواهد داد. بعد از این تاریخ تمامی حسابهای کاربری غیرفعال شده و فایلها بهطور خودکار حذف خواهند شد.
Rapidshare که در سوئیس اداره میشود جزو بزرگترین و محبوبترین سرویس اشتراکگذاری فایل به شمار میآید. این سرویس در سال 2002 در آلمان پایهگذاری شد که در ابتدا صاحب دامینِ آلمانی RapidShare.de بود. بعدها دامنهی دوم RapidShare.com ایجاد شد که سرویسدهی بهطور همزمان با هر دو سایت مدیریت میشد؛ در تاریخ یکم مارس 2010 دامین آلمانی بسته شده و تمامی کاربران به سایت اصلی یعنی RapidShare.com هدایت شدند.
رپیدشیر در 2010 اعلام کرد که صدها میلیون بازدیدکننده در ماه داشته و جزو 50 سایت محبوب دنیا به شمار میآید. بعد از به اشتراکگذاری فایلهای دارای کپیرایت، باعث شد تا رپیدشیر در سرویسدهی خود تجدیدنظر کرده و خدمات ذخیرهسازی ابری سرویس B2B (مخصوص شرکتها) را راهاندازی کند. این مسئله باعث شد در سال 2010 درآمد این مجموعه کاهش یابد و رتبهی الکسا آن به زیر 1,400 نزول کرد. در سال 2012 بعد از بسته شدن مگاآپلود، رپیدشیر شاهد افزایش کاربران بود و در این راستا سرعت دانلود را برای رسیدگی به تقاضا محدود کرد.
بعد از افزایش کاربران، رپیدشیر نام تجاری جدیدی برای این سرویس تعریف شد و به عنوان یک سرویس ذخیرهسازی ابری شروع به فعالیت کرد؛ این تغییرات نتایج خوشی را در پی نداشته و باعث شد 75 درصد از کارمندان این سرویس در اوایل سال 2014 اخراج شوند.
بنده به شخصه زیاد به رپیدشیر و 4شیر اعتقادی نداشتم و قبولشون نداشتم باز نظر شخصی خودم هست
حالا دلیلش چی بود که بسته شد؟؟؟ورشکست شد؟
به احتمال زیاد ادامه کار رو بی ارزش دونستن و بعید میدونم مشکل حقوقی باشه در کل هم با سابقه و خوب بودن
از لحن صحبت خارجیا خیلی خوشم میاد
کلا زور میگند
الانم که دارن تعطیل میکنند راحت میگند فایلها تا فلان تاریخ حذف میشند
اینجوری اعتبار باری آپلودسنتر ها هم زیر سوال میره
خیلیها لینک دانلود سایتهاشون رپیذشیر هست یعنی سایت هاشون به فنا رفت
من که میرفتم تو سایتش یه نفرین میکردم شاید اه من گرفتتش.