پاسخ : راهنمایی خرید سی پی یو
با فرض اینکه کیس دارید و مادربورد هم دارید و فقط میخواید پردازنده بذارید روش و این زنونی که فرمودین سوکت 1366 که با کور ای سون های سری اول مقایسه میشه که حتی با همون ها هم قابل قیاس نیست.بنده پیشنهاد میکنم روی این سیستم پردازنده قوی تر نذارید.چون به کار نمیاد.تمام بازی ها و نرم افزار های جدید برای پردازنده های جدید بهینه شدن و میشن.این سری ازشون سنی گذشته و هم اینکه باید هزینه ی اضافی بدین که اصلا گیر بیارین چنین چیزی.
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-W3520-vs-Intel-Core-i7-920
این لینک رو نگاه کنید.با 920 مقایسه کرده که همونم باز از 920 ضعیفتره.اورکلاکش رو هم در نظر بگیرید)
میتونید خیلی راحت یه پردازنده ی دست دوم سالم با مادربوردش گیر بیارید مثلا 3770K سوکت 1155 اخرین پردازنده ی خفن 1155 حدود 1 تومن.این سیستم رو هم دیگه ببینید چند میخرن ازتون.
پیشنهاد بنده اینه البته باز هم تصمیم با خودتون
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
بنده هفته پیش یک پردازنده Corei7 4790k خریداری گرفتم با یک هارد SSD برای سیسام عامل فوق العاده هستش و ویندوز در 5 ثانیه کامل لود میشود اکثر بازیهای روز را روی Very high details نیز بدون مشکل اجرا میکند
دوست من امکانش هست بگید، چه نوع هارد ssd خریداری کردید؟ بنده هم هنوز نیاز مندم!
سلام به نظر من به هیچ عنوان W3520 رو نگرید.همون core i7 بهترین گزینه هست.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xwoman2
با فرض اینکه کیس دارید و مادربورد هم دارید و فقط میخواید پردازنده بذارید روش و این زنونی که فرمودین سوکت 1366 که با کور ای سون های سری اول مقایسه میشه که حتی با همون ها هم قابل قیاس نیست.بنده پیشنهاد میکنم روی این سیستم پردازنده قوی تر نذارید.چون به کار نمیاد.تمام بازی ها و نرم افزار های جدید برای پردازنده های جدید بهینه شدن و میشن.این سری ازشون سنی گذشته و هم اینکه باید هزینه ی اضافی بدین که اصلا گیر بیارین چنین چیزی.
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-W3520-vs-Intel-Core-i7-920
این لینک رو نگاه کنید.با 920 مقایسه کرده که همونم باز از 920 ضعیفتره.اورکلاکش رو هم در نظر بگیرید)
میتونید خیلی راحت یه پردازنده ی دست دوم سالم با مادربوردش گیر بیارید مثلا 3770K سوکت 1155 اخرین پردازنده ی خفن 1155 حدود 1 تومن.این سیستم رو هم دیگه ببینید چند میخرن ازتون.
پیشنهاد بنده اینه البته باز هم تصمیم با خودتون
موفق باشید
داداش شما گیر دادید به مادر برد...شما فرض کن من برای هر دوشون مادر برد دارم..من الان فقط حرفم اینه اصلا میشه از سی پی یو زئون برای سیستم خانگی و گیم استفاده کرد یا نه؟
دوست عزیز.هر دوشون یعنی چی؟خوب این دو مدل سی پی یو که من معرفی کردم هردو یک سوکت دارن.به هر حال اگر مادربورد درست حسابی دارید بنده 4770K یا 4790K روپیشنهاد میدم که به صرفه تر هم هستند.زنون برای مصارف سروری کاردبرد داره نه برای گیم.به هیچ عنوان برای گیم زنون نبندید.برای گیم باید به اورکلاک توجه کنید حتما و همچنین پایه فرکانس یه هسته.چرا البته زنون هایی هستند که برای گیم و رندر هم استفاده می شن !!!!!! ولی قیمت نجومی دارن.این زنونی که شما ذکر کردید کلا به هیچ دردی نمیخوره ... حتی توی سرور هم الان خیلی کم استفاده میشه.مگر سرور های قدیمی دسته چندم بتونید این پردازنده رو پیدا کنید روش.
Intel Xeon W3520 vs E3-1225V2