الان دامینم تمدید شده !!!!!!! ولی بازم در واقع اکسپایر هست و ریدایرکت میشه به یه سایت عربی
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دامینم تمدید شده !!!!!!! ولی بازم در واقع اکسپایر هست و ریدایرکت میشه به یه سایت عربی
والا نميدونم چطوريه جواب ما رو در عرض كمتر از 5 6 ساعت مي دند فقط جواب شما رو نمي دند!! كسي كه بلد باشه با پنلش كار كنه كمتر گريبان گيره اين مشكلات ميشه خودم تو اين چند سال 2 3بار بيشتر اررور نديدم!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
ميگم بايد بلد باشي ميگي نه!
بعد از تمديد بايد dns ها رو درست كني
فعلا که ما 3 روزه زدیم رِنیو کنه ... همچنان در لاک مونده !
* رسلر اصلی هم میگه شارژ داره پنل و موردی نداره
* 4 بار هم رِترای کردم ولی ....
نميوته خودش برميگردهنقل قول:
ميگم بايد بلد باشي ميگي نه!
بعد از تمديد بايد dns ها رو درست كني
ما که زیاد مشکلی نداشتیم یه چندبار پیش اومد وی بعد چند دیقه حل شد
هر وقت هم مشکلی تو دی ان اس داشتیم راحت یه دی ان اس جدید ایجاد و بعدا دی ان اس قبلی رو پاک کردیم
کلزاد مشکل حادی نیست
اولا ما بیشتر از چهار ساله که با پلسک وبمستر هستیم + طراحی وب انجام میدیم + هاست و... اینا شما آمار دقیق نداری قدر مسلم چیزی رو نگو! من نگفتم مشکلی نداره! البته شما بیشتر ثبت دومین انجام میدی!
دوما با ساپورتشون تماس بگیر وقت واریز پول که میشه خوب بلدن نیم ساعت صحبت کنن یه ساپورت ساده رو هم باید نیم ساعت وقت بزارن مسلما!
بعدشم مگه تو نیم پنل نداری تو؟ چرا اومدی دایرکتی ؟ اونجا که ارزونتره؟ تازه برا تو محدودیت ندارن!
packsaft:
سید کاری با وبمستریت ندارم :d میدونم هم تجربت و هم سوادت از من بیشتره :)نقل قول:
اولا ما بیشتر از چهار ساله که با پلسک وبمستر هستیم + طراحی وب انجام میدیم + هاست و... اینا شما آمار دقیق نداری قدر مسلم چیزی رو نگو! من نگفتم مشکلی نداره! البته شما بیشتر ثبت دومین انجام میدی!
ولی بحثم در مورد ثبت و پرداخت دامینه که هر روز کلی ثبت و پرداختی دارم. اگه بخوام روزی 1 ساعت رو دایرکتی وقت بذارم که به کارای دیگم نمیرسم ;)
وقتی پاسخی ندن باید چیکار کرد ؟ :)نقل قول:
با ساپورتشون تماس بگیر وقت واریز پول که میشه خوب بلدن نیم ساعت صحبت کنن یه ساپورت ساده رو هم باید نیم ساعت وقت بزارن مسلما!
دامینام 90% name.com هستن ولی وقتی یوزر میاد نمیتونم بش بگم حتماً بیا name بگیر. هر جا بخواد براش میگیرم. دامینای قدیمی خودم هم نمیتونم ریسک کنم بفرستم name! واسه یه تمدید ساده این همه دردسر باید بکشیم. حالا بیا ترنسفر کن !!!نقل قول:
بعدشم مگه تو نیم پنل نداری تو؟ چرا اومدی دایرکتی ؟ اونجا که ارزونتره؟ تازه برا تو محدودیت ندارن!
در کل ما دربست نوکریم :x