چک کنید ببینید سرویس ها ران هستند. اگر فشاری روی سرور نیست ولی سایت ها کار نمیکنند بیشتر امکان این هست که یکی از سرویس ها با مشکل روبرو شده و کار نمیکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دستور زیر را بزنید :
service httpd restart
و سپس چک کنید ببینید سایت ها باز میشود یا خیر - اگر باز نشد خروجی دستور بالا را بدهید.
سلام عزیزدل
از سی پنل و آپاچی استفاده میکنیم.
- - - Updated - - -
عزیز خروجی دستور service httpd restart این هست....
فایل پیوست 25254
در صورت تمایل دسترسی ssh را ارسال کنید تا بررسی کنیم.
بستن ای پی زیاد فایده نداره
بعدم شاید دیداس نباشه اصلا
سلام.
دوستان این مشکلش شاید از دیداس باشه.
دوست گرامی شما با بستن ای پی هایی خارجی فقط دسترسی از ای پی هایی خارج بستید.
این باعث نمیشه که شما دیداس نشوید.
چون از سرور مجازی هایی خارج بیشتر دیداس میکنند. که اگه هم اقدام قانونی کنی پیدا کردنش مشکل باشه.
اما میتوانند سرور مجازی ایرانی دیداس کنند که شدت دیداسش هم شدید میشه .اون موقع شما باید به دیتاسنتر اعلام کنید تا ای پی یا بلوک کنه یا ای پی پیدا کنه از مراحل قانونی اقدام کنید.
اگه هم میخواهید دیداس نشوید سرویس اینترانت بگیرید نه این که سرویس اینترنت بگیرید بعد ای پی هایی خارج ببندید.
شما سرویس اینترانت بگیرید احتمال دیداس شدنش خیلی کمه.
مشکلی بود در خدمتیم.
موق پیروز باشید.
از طریق htaccess اومدم کل ای پی ها رو بلاک کردم ( denry from all ) که ببینم از ایران یا خارج ولی باز هم مشکل برطرف نشد عزیز.
وقتی لود سرور بالا نیست و تعداد کانکشن زیاده یعنی احتمالا حملات رو لایه 7 نیست! یعنی اصلا کاری به وب سرور ندارند!اتک روی IP هست و با htaccess این آی پی ها محدود نمی شوند و باید از فایروال CSF آی پی ها مسدود شوند !
اما باز هم تا کید می کنم که این کار (بستن آی پی ها) به ضرر وب سایت می باشد.
دوست گرامی همینطوری که گفتم شاید دیداس از داخل کشور باشه .با ای پی ایرانی دیداس بدنند.
بهترین راه خرید سرور مجازی اینترانت هست که ای پی اصلا اتک نمیخوره .مثلا این ای پی 10.30.33 رو این ای پی خیلی سرور ها و سایت های مشهور هست که دیداس نمیشوند.
بهترین راه سرویس اینترانت هست.
موفق باشید
آقایون مشکل از دیداس نبود ....
آپاچی خوب کار نمیکرد...یعنی لاگ های زیادی ساخته شده بود و حجم دایرکتوری ها پر شده بود و اجازه کار کردن صحیح به آپاچی داده نمیشد.
ممنون از همه عزیزان که وقت گذاشتن.