پاسخ : ویروس فوق العاده بد سیستم من :(( کمک
بنده هم چنین مشکلی برام پیش اومده
به نظرم شما در نرم افزار هایی که نصب میکنید یا مرورگرتون تیک یک قسمت تبلیغاتی رو میزنید که باعث میشه این به مرورگرتون اضافه بشه و چنین مشکلی بهش دچار بشید
بیشتر بررسی کنید مشکل به ویندوز مربوط نیست مربوط به افزونه های تبلیغاتی ست ...
من این ویروس/تروجان/هرچی رو نداشتم ولی روش مقابله باهاشون راحته
task manager رو باز کنید به منوی پروسس برید سپس سعی کنید پروسس مربوط به اون برنامه مخرب رو پیدا کنید
راه حلش اینه مثلا ویندوز 64 بیتی داشته باشید پروسس های 32 بیتی کنارشون *32 میخوره از بین اونها مشکوک رو پیدا کنید و end task بزنید
اگر اون تبلیغات حذف شد که یعنی پروسس همینه
بار دیگر که تبلغات آمد روی پروسس مربوط کلیک راست کنید گزینه open file location رو بزنید که دقیقا فایل برنامه مخرب رو نشون میده سپس با استفاده از یک آنتی ویروس مثل nod32 قرنطینه کنید.
بعد end task بزنید سپس فایل قرنطینه رو پاک کنید .
:)
راحت بود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vhost
سلام
متاسفانه ویندوزم یک ویروسس فوق العاده بد گرفته به این شکل که سایتی باز میکنم بالا و کنار اون سایت تصاویر تبلیغاتی نشون میده
و همینطور پاپ آپ باز میکنه بنده ویندوز رو به طور کامل عوض کردم و یک ویندوز جدید از یک شرکت دیگه ریختم بدون اینکه برنامه ای نصب کنم یک سایت باز کردم اما بازم مشکل پا برجا لود -- سیستمم با آویرا و آواست اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد.. لطفا راهنمایی کنید دوستان...
با تشکر
حتمآ ی ضد ویروس ( اصلی و معتبر داری ) با شرکتی که ازش ضد ویروس رو خریدی تماس بگیر .
ابزارهای مطمئن ویروس یابی : ترندمیکرو housecall و ATTK
ضد ویروسهای معتبر و مطمئن : ترندمیکرو - سیمنتک - وب روت