پاسخ : کرش کردن دسکتاپ Mint 17.1 cinnamon
centos 7 - gnome
روی لبتاپ شخصی بنده استفاده کردم از نظر سنگین بودن هیچ مشکلی نداشتم باهاش اینکه شما پیشنهاد میکنین arch نصب بشه بخاطر سبکی - خوب سبک بودنش درسته یک مزیت هست اما خب در اخر اگر ایشون همون پکیج هایی که موقع نصب دسکتاب روی mint فعلی استفاده میکنن رو روی debian arch یا... پیاده کنند فکر نمیکنم تغیر زیادی در استفاده از منابع ایجاد بشه.
خود بنده فعلا mint در دسترس ندارم اما انتخاب خود من بین توزیع هایی که شما نام بردید اول mint بعد دبیان بعد فدورا بعد اوبونتو و در اخر arch دلیلش هم اپدیت بودن منابع و سورس های نرم افزاری mint نسبت به بقیه هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadsec
centos 7 - gnome
روی لبتاپ شخصی بنده استفاده کردم از نظر سنگین بودن هیچ مشکلی نداشتم باهاش اینکه شما پیشنهاد میکنین arch نصب بشه بخاطر سبکی - خوب سبک بودنش درسته یک مزیت هست اما خب در اخر اگر ایشون همون پکیج هایی که موقع نصب دسکتاب روی mint فعلی استفاده میکنن رو روی debian arch یا... پیاده کنند فکر نمیکنم تغیر زیادی در استفاده از منابع ایجاد بشه.
خود بنده فعلا mint در دسترس ندارم اما انتخاب خود من بین توزیع هایی که شما نام بردید اول mint بعد دبیان بعد فدورا بعد اوبونتو و در اخر arch دلیلش هم اپدیت بودن منابع و سورس های نرم افزاری mint نسبت به بقیه هست.
بله بله کاملا درسته
البته ارچ انتشار غلطان داره و هر چند روز یکبار براش ابدیت میاد
ببین الان روی مک بوکم روی مجازی ساز وی ام ویر 12 ماشین مجازی روشن دارم هرکدوم هم یک گیگ رم از دبیان گرفته تا سنت او اس تو هیچ کدوم مشکلی ندارم
برد رزبری پای با 512 مگ رم قشنگ ابونتو یا دبیان arm یا همون رسبیان رو راحت اجرا میکنه و مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadsec
centos 7 - gnome
سلام
از این که در تاپیک شرکت کردیدممنونم
جناب فخر ابادی هم نظرشون روی centos 7 بودو gnome به نظر شما خوبه؟
شما روی لپتاپ درایور هایی که گفتن رو نصب کردید ؟
من لب تاپ acer aspire E1-570G دارم بعد نصب نیازی به نصب درایور نبود خودکار شناخته شده بود.
بله جناب فخر ابادی هم از همین سیستم عامل برای سیستم شخصیشون استفاده میکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadsec
من لب تاپ acer aspire E1-570G دارم بعد نصب نیازی به نصب درایور نبود خودکار شناخته شده بود.
بله جناب فخر ابادی هم از همین سیستم عامل برای سیستم شخصیشون استفاده میکنن.
درمورد سویچ کردن روی nvidiaهم مشکلی نیست؟ همه چیز حله؟
فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه گرافیک بنده هم nvidia geforce GT 720M هست و centos 7 شناخته اون رو و مشکلی تا الان باهاش نداشتم (فیلم های 1080 یا همون full hd هم روی همین سیستم عامل پلی کردم و مشکلی نبوده با درایور گرافیک)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadsec
فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه گرافیک بنده هم nvidia geforce GT 720M هست و centos 7 شناخته اون رو و مشکلی تا الان باهاش نداشتم (فیلم های 1080 یا همون full hd هم روی همین سیستم عامل پلی کردم و مشکلی نبوده با درایور گرافیک)
کاربر عزیز elementary (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) :
این مورد رو تایید مکنید؟ با این حساب این مشکل در توضیع های ubuntuاست؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadsec
چرا centos را بر fedora ترجیه دادید؟ (جناب فخرابادی هم اگر دوباره از تاپیک بازدید کردن لطفا علت رو ذکر کنن ممنون)
ترجیح دادن توزیع ها سلیقه ای هست - بنده با centos کلا راحت تر هستم چون سرور هایی هم که قبلا برای کانفیگ رقع مشکل یا ... دستم میرسیدند همه از همین سیستم عامل استفاده میکردند و یه جورایی عادت شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
کاربر عزیز elementary (ببخشید اسمتون رو نمیدونم) :
این مورد رو تایید مکنید؟ با این حساب این مشکل در توضیع های ubuntuاست؟
- - - Updated - - -
چرا centos را بر fedora ترجیه دادید؟ (جناب فخرابادی هم اگر دوباره از تاپیک بازدید کردن لطفا علت رو ذکر کنن ممنون)
سلام.
توزیع های لینوکسی زیادی برای دکستاپ هستند و بنده قبل از سنتوس از دبیان و اوبونتو استفاده میکردم. اما با انتشار سنتوس 7 و بخاطر کشف ویژگی های جدید و همگام سازی با ان ، سنتوس 7 را نصب کردم.
همچنین تمامی نرم افزار هایی که بنده با انها کار میکنم مثل skype , google chrome , pidgin , teamviewer و ... در پکیج rpm قابل نصب بر روی سنتوس 7 هستند.
موفق باشید./