یه هاست خوب باشه هنگ نکنه متوسط
برا کار های طراحی سایت می خواهم
شما چقدر میدید من سالیانه می تونم 50بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده توی شرکت کارت اعتباری ایران کیش فعالیت میکنم و میتوانم این مشکل شما رو حل کنم
این شرکت همه ی خدمات پرداختی رو میده از جمله درگاه پرداخت مستقیم رایگان و دستگاه های پوز و ...
بانک هایی که این شرکت واسطه پشتیبانی میکنه 7 تا بانک هست که شخصا 3 تاش رو بهتون پیشنهاد میدم
بانک صادرات بانک تجارت بانک کار افرین
گرفتن درگاه هم کاملا رایگان هست فقط تنها هزینه گرفتن کپی قرار داد و همینطور اسکن گرفتن ازشون هست
دوستانی هم که درگاه میگیرن از تراکنش هاشون حتی یک ریال کم نمیشه
این شرکت به صورت رابط میتونه کار شما رو برای دریافت نماد جلو بندازه مثلا اگه دریافت نماد 1 ماه طول بکشه این شرکت 15 روزه براتون انجام میده چون ما خودمون پیگیر کار های درگاه هستیم ولی به شرطی که قبلش ثبت نام کرده باشید برای دریافت نماد اعتماد و کد پیگیری داشته باشید بعد از این که ثبت نام کردین ما درگاه رو به شما میدیم حالا دیگه مهم نیست اون نماد اعتماد یک ماه دیگه تایید بشه یا یک سال چون در اخر شما نماد رو میگیرید ما هم بهتون قبل از تایید نماد درگاه رو میدیم
دوستانی که مایل هستن به دریافت درگاه مستقیم و همین طور نماد اعتماد لطفا به من پیام بدن یا تماس بگیرن
09394524880
مسنجر : mostafa_barkhordari@yahoo.com
همش کلک اون 35 تومن هست که برای نماد میگیرن.
که همه اون پولو بدن. واقعا جالبه. الان ما برای سایت طراحی وب میخوایم نماد بگیریم باید هزینه کنیم در حالی که هیچ کالای آنلاینی نداریم.
اما مشتری رو نمیشه کاریش کرد که بدون نماد ، اعتماد نمیکنه!
اقا من مدارک فیزیکی رو ارسال کردم ولی الان 8 ماهه که کسی جواب نمی ده
ایمیلی - شماره تلفنی چیزی پیدا نکردم
کسی داره بده من یه پیگری بکنم
من نمیفهمم این نماد چه صیغه ایه این وسط باب شده.قدیم نماد نبود مگه مشکلی داشتیم.اصلا همین نماد باعث بی اعتمادی شد.
خداوکیلی بجز دکور به چه دردی میخوره؟؟؟کاربر که نمیدونه این فقط یه نمایشه.فکر میکنه سایتی که نماد ندازه کلاهبرداره
میخوای هزارتا سایت نماد دار معرفی کنم که چه کلاهبرداری هایی نکردن
یادش بخیر یه زمان بجای نماد، SSL اعتبار سایتو مشخص میکرد:))
میگفتن این سایت با https باز میشه معتبره
بنده از سال 92 درخواست دادم،هرچه چک لیستش رو کامل می کردیم می گفت ناقصه ! ما هم بیخیال شدیم دیگه !
الان یک هفته هستش منتظر دریافت کد 12 رقمی توسط پست هستیم :|
امیدی ندارم پست کنن برامون !
فایل پیوست 25327
کسانی که مشکل نماد دارن به بنده پیام بدن تا بهشون بگم چیکار کنن در صورتی که اون نماد رو فقط برای درگاه مستقیم بخوان
سلام
من دقیقا طی 12 روز نماد دو ستاره گرفتم.
روند کاملا مشخص هست باید موارد را درست و صحیح برید جلو.