پاسخ : راهنمایی در مورد کاربران متخلف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
سایت ایشون که در حال حاظر ساسپند هست ولی میخوام بدونم باید باهاش چیکار کنم بک آپ بهش بدم بره پی کارش؟ یا اینکه گزارش بدم به پلیس
در ضمن من صفحه رو بررسی کردم 100% جعلی هست دامنه هم که ثبت کردن خیلی مشابه اسم یکی از بانک های کشور هست و دقیقا برای همین منظور ثبت شده
نمیدونم که اطلاعات کسی رو گرفتن یا نه ولی فکر نمیکنم زیاد تونسته باشن کار کنن چون حدود 1 ماه هست که روی سایت کار کردن و بالا آوردنش چون مدتی پیش به من تیکت دادن برای ست کردن dns ها که بلد نبودن
چطور میتونم شماره تلفن پلیس فتا استان رو بگیرم؟
رک بگم بهتون اگر به این فدر بکاپ بدید و بذارید بره
به کل مردمی که ازشون د ز د ی شده و کسانی که در آینده ازشون د ز د ی میکنند خیانت کردید و باید پاسخ بدید
پس پیشنهاد میکنید به پلیس گزارش بدم و در آخر هاست رو ترمینات کنم؟
اگر مدت زيادي نيست كه دارن اينكار رو ميكنن بهتره: بكاپشون رو بدي رد بشن برن.
بعد بصورت فرد ناشناس به پليس فتا گزارش بده كه اين دامنه داره يه همچين كاري ميكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
پس پیشنهاد میکنید به پلیس گزارش بدم و در آخر هاست رو ترمینات کنم؟
هاست رو پاک نکنید
مراقب باشید مشخصاتشو تغییر نده
بعد برید فتا و بگید این فرد مشتریتونه و این کار رو کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedj
اگر مدت زيادي نيست كه دارن اينكار رو ميكنن بهتره: بكاپشون رو بدي رد بشن برن.
بعد بصورت فرد ناشناس به پليس فتا گزارش بده كه اين دامنه داره يه همچين كاري ميكنه
چرا ناشناس؟
خيلي اتفاق افتاده (ديديم و شنيديم) يكي خاسته يه چيزي رو به پليس گزارش بده...پليس اومده اول خود اون گزارشدهنده رو متهم كرده!
ولي اگر مورد خيلي حاد بود و مثلا چندين ماه و سال اينا روي هاست شما اين كار رو داشتم ميكردن و حتما شاكيهايي خواد بود و... اونموقع بهتر بود كه شما شخصا به پليس گزارش كنيد تا رفع مسئوليت بشه. با اينكه در ابتدا ممكنه شما رو هم متهم كنن.
ولي حالا كه ميگيد تازه ميخاستن شروع كنن و احتمالا قرباني متعدد هم وجود نداره... شايد بهتر باشه كه خودتون رو درگير پليس نكنين.
اين نظر من بود. شايد بقيه دوستان بگن كه: نه تو اين مملكت يقه بيگناه رو نميگرن..شما كه كاري نكردي و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamahost
سایت ایشون که در حال حاظر ساسپند هست ولی میخوام بدونم باید باهاش چیکار کنم بک آپ بهش بدم بره پی کارش؟ یا اینکه گزارش بدم به پلیس
در ضمن من صفحه رو بررسی کردم 100% جعلی هست دامنه هم که ثبت کردن خیلی مشابه اسم یکی از بانک های کشور هست و دقیقا برای همین منظور ثبت شده
نمیدونم که اطلاعات کسی رو گرفتن یا نه ولی فکر نمیکنم زیاد تونسته باشن کار کنن چون حدود 1 ماه هست که روی سایت کار کردن و بالا آوردنش چون مدتی پیش به من تیکت دادن برای ست کردن dns ها که بلد نبودن
چطور میتونم شماره تلفن پلیس فتا استان رو بگیرم؟
مراجعه حضوری داشته باشید به این آدرس:
اصفهان - بلوار كشاورز - سه راه قائمیه- خ فضیلت - جنب پلیس آگاهی استان - پلیس فتا
2184332
2184331
2184326