پاسخ : فروش سرور مجازی انگلستان رم 1 8.900 فروش ویژه 7server.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
چه سیستم عامل های رو نصب می کنید؟بینوکس؟با محیط گرافیکی؟
هر سیستم عاملی مورد نظر شما باشه حدودا 90 درصد از سیستم عامل ها را نصب میکنم مشکلی نداره
در مورد لینوکس هم دقیق متوجه نشدم ولی اگر نیاز به محیط گرافیکی لینوکس دارید مشکلی نداره انجام میشه و با vnc تحویل شما میشه
سلام
یه سرویس دو گیگ گرفتم. کیفیت قابل قبولی داره
:)
تعدادی از سفارش ها تحویلشون به تاخیر افتاده کمی مشکل هاست داشیم جا به جا کردم تا لایسنس ها ست بشه کمی زمان میبره بعد از تکمیل سریعا سرور های سفارش داده تحویل داده خواهد شد
- - - Updated - - -
تمامی سفارش ها تحویل داده شد هم تیکت شده هم ایمیل ارسال شده
سایت ارور میده.
کد:
Site error: the file /home/ivir/public_html/vps/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.4.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliDesigner
سایت ارور میده.
کد:
Site error: the file requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.4.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
مشکل حل شد چند ساعت قطعی داشت سایت به دلیل آپدیت و جا به جایی الان کاملا رفع مشکل شد و سایت فعال هست
- - - Updated - - -
برخی از دوستان با قالب سایت مشکل داشتند قالب جایگزین جدید فعال شد هم اکنون قالب فعلی با 99 درصد مرورگر ها تمامی سیستم عامل ها همخوانی داره و به بهترین صورت سایت قابل مشاهده میباشد
تمامی سفارش های دوستان عزیز ارسال شد مشکل عدم ارسال ایمیل هم حل شد دوستانی که سفارش دادند و ایمیل به دستشون نرسیده تیکت ها را چک کنند سوال ویا مشکلی بود در خدمت هستم
موجودی ها به روز شد
سرویس 1گیگ خریداری شد
منتظر کانفیک هستیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سرویس 1گیگ خریداری شد
منتظر کانفیک هستیم
و همچنان منتظر دریافت سرویس......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سرویس 1گیگ خریداری شد
منتظر کانفیک هستیم
- - - Updated - - -
و همچنان منتظر دریافت سرویس......
سرور شما تحویل داده شده به دلیل کانفیگ کمی زمان برده سرور های بدون کانفیگ در سریعترین زمان تحویل میشه ولی با کانفیگ احتمال داره کمی زمان بیشتر بشه
- - - Updated - - -
فروش همچنان ادامه دارد
موجودی های داخل سایت به روز شد
سلام
خسته نباشید
من یه vps از انگلستان نیاز دارم و تمپلیت دارم می خواستم ببینم الان موجود دارید برام ایمپورت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid4u
سلام
خسته نباشید
من یه vps از انگلستان نیاز دارم و تمپلیت دارم می خواستم ببینم الان موجود دارید برام ایمپورت کنید
سلام
مشکلی نداره
از طریق تیکت داخل سایت در ارتباط باشید
سلام
سرور انگلستان خریداری و تیکت زده شد