پاسخ : مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟
یعنی چه ؟!
خوب وقتی سیستم بزرگ باشه نیاز هست که امکانات هم فراهم بشه
خوبی جوملا یا سیستم های مشابه هم همین هست که میشه امکانات رو اضافه کرد بهشون
جوملا و وردپرس و ... دقیقا شبیه به یک کاغذ سفید هستند ، به صورت کُر امکانات خواصی ندارند
ولی شما میتونید روی اونها هر چی دوست دارید بنویسید و امکانات اضافه کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
یعنی چه ؟!
خوب وقتی سیستم بزرگ باشه نیاز هست که امکانات هم فراهم بشه
خوبی جوملا یا سیستم های مشابه هم همین هست که میشه امکانات رو اضافه کرد بهشون
جوملا و وردپرس و ... دقیقا شبیه به یک کاغذ سفید هستند ، به صورت کُر امکانات خواصی ندارند
ولی شما میتونید روی اونها هر چی دوست دارید بنویسید و امکانات اضافه کنید ...
در حالت عادي جوملا براي كاربران معمولي پيچيده است . و در صورتي كه سيستم بزرگتر شود پيچيدگي آن بيشتر مي شود .
شما در يك سازمان با طيف بزرگي از افراد روبرو هستيد كه بايد طوري برنامه ساخته شود كه در عين سادگي كامل هم باشد .
اما اين سادگي در جوملا وجود ندارد.
با سلام
منم با persiansoft موافقم انعطاف طراحی شخصی خیلی بیشتر از cms هاس آماده هست البته دات نت نیوک هم بعد نیست خودتونم با asp.net می تونید همه چیز بهش اضافه کنید.
ورد پرس فارسی سازش یه جوری نا متعارفه ! مثلاً زده جفنگ معلوم نیست معادلش چی میشه ! و بعد پلاگینی برای شروع نداره لا اقل نیوک پلاگین زیاد داره ! انجمن پشتیبانی وردپرس هم که دائماً تعطیله ! من برای سازمان پیچیده نمی خوام فقط می خوام یه شرکت رو معرفی کنه و ...
با سلام
به نظر من جوملا واقعآ قدرت منده .وشاید به جرعت بشه گفت بهترین.
اما تنها موردی که من باهاش برخورد کردم و کارو در ابتدا پیچیده نشون میده .الگوی طراحی mvcهست که در جوملا پیشنهاد میشه.به نظر من اگه این الگورو خوب در توسعه جوملا رعایت کنید
برای پروژه های سازمانی بهترین انتخاب .البته سازمانهایی که واقعآ بخوان پیپر لس باشن.نه سازمانهایی ...
موفق باشید.
دوست عزیز جوملا کاملتره و کامپوننت های لازم رو داره ... من خودم سایت هسته تخصصی شیمی گلستان باهاش طراحی کردم و روی رایگانم مشکلی نداره ولی مشکلی که هست امکانات هاست رایگان که همش محدودتون میکنه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoft
سلام دوست عزيز .
اصلا سيستم هاي آماده مناسب سازمان ها نيست چون در صورت بزرگتر شدن سيستم داراي پيچيدگي زيادي مي شوند و كار براي كاربر نهايي سخت مي شود . و براي ساختن چنين سيستمي جوملا كارها و غيره مجبور به وصله و پينه زدن سيستم مي شوند .
اگر واقعا براي سازماني قصد انجام اين كار را داريد هزينه كنيد و كار را انجام دهيد . چون سازمان ها براي چنيني سيستم هايي ميليوني هزينه مي كنند .
موفق باشيد .
نمیدونم رو جه استدلالی این حرفو زدین...
از معدود سیستم های مدیریت محتوا که دولت های رسمی از جمله ایران استفاده می کنند.
به نظر من مناسبترین گزینه هست ... چون مدام چک و آپگرید میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoft
در حالت عادي جوملا براي كاربران معمولي پيچيده است . و در صورتي كه سيستم بزرگتر شود پيچيدگي آن بيشتر مي شود .
شما در يك سازمان با طيف بزرگي از افراد روبرو هستيد كه بايد طوري برنامه ساخته شود كه در عين سادگي كامل هم باشد .
اما اين سادگي در جوملا وجود ندارد.
در مورد پیچیدگی برای کاربر نهایی بستگی به admin سایت داره تا مطالب رو چه جوری دسته بندی کنه...در مورد خود admin هم باید 1 هفنه ای سرو کلا بزنه تا دستش بیاد که من میگم ارزش داره!
اگر مشکلی داشتید در خدمتم؛
با جوملا نتیجه بهتری میگیرید؛
id yahoo:hostpardaz
سلام ، شما لیست چیز هایی رو که می خواهید رو بگید ، تا براتون راه اندازی کنم ، هم با جوملا میشه هم با دروپال.
هر کدوم که خواستید بگید. پیشنهاد خودم دروپال است.
پیشنهاد من جوملاست
به خاطر انعطافش که به نظر من بین سی ام اس ها از همه بیشتره