پاسخ : دعوت به همکاری در مدیریت فروم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoft
سلام
از بین اون تاپیکهایی که دادین من یه نگاه گذرا کردم، خود من و اگه اشتباه نکنم سجاد از مواردی بودیم که زمانی اعلام آمادگی کردیم و زمانی هم به تشخیص مدیرای دیگه مدیر شدیم.
در هر صورت ما بحث نسبتا مفصلی در مورد اینکه انتخاب مدیران به چه نحو باشه و ... در انجمن مدیران انجام دادیم و فعلا راه انتخابی این بوده که خود افراد اعلام آمادگی کنند، اجازه بدین تاپیک روال خودش رو طی کنه، با وجود بررسیهای قبلی مجددا پیشنهاد شما در انجمن مدیران بررسی میشه و در صورتی که مناسبتر به نظر رسید لحاظ میشه.
ما همچنان منتظر اعلام آمادگی کاربرای فعال انجمن برای مدیریت بخش های مختلف هستیم.
فعلا به عنوان مدیر آزمایشی انجمن Linux / Redhat میتونم خدمتتون باشم .
امیدوارم که در حد توان از پس مسئولیت بر بیام .
با تشکر .
من در بخش شبکه ( اکانتینگ ) به صورت آزمایشی می تونم فعالیت کنم
پ.ن : ناظر فروم نمی خواین ؟ من آمادگی دارم :دی
به عنوان مدیر
اوبونتو,دبیان Ubuntu,Debian
ردهت,فدورا,سنت-او-اس Redhat,Fedora,CentOS
اوپن سوز,مندراو OpenSuse,Mandriva
سایر لینوکس ها
اعلام امادگی میکنم
فکر میکردم بیش از اینا برای همکاری اماده باشند. نمیخواین تو اداره فروم خودتون مشارکت کنید؟!؟
هر وقت موقع گله کردن هست، همه آماده هستند گله کنند! اما الان که موقع همکاری هست، کجا رفتین پس؟!؟!!!
تا آخر هفته تاپیک باز هست برای اعلام آمادگی و پ.خ. من باز هست برای دریافت پیشنهادات! آخر هفته در موردش تصمیم میگیرم!
سلام
بنده نیز حاضرم همکاری کنم هم در مسائل مربوط به وی بی هم مدیریت در سایت
سلام.
در مورد مدیریت انجمن، خودتون میدونید که من تنها با ویندوز و موارد سخت افزاری سرور آشنایی دارم.
نکته این هست که قوانین کمی ضعیف هست و اگر یکی از مدیران زحمت بکشند و پیغام های خصوصی من رو بررسی کنند متوجه میشند که بعضی کاربران انتظار دارند سوالاتشون رو جواب بدید و همینطور مشخصات سرورشون رو به شما بدند و وظیفه شما هست که کارشون رو انجام بدید و اگر طلب هزینه برای کار انفرادی کردید، هر جور دوست دارند با شما برخورد می کنند !
من نمیدونم در ایران چه جوری این موارد جا افتاده ولی واقعاً هر کس میخواد هاستینگ راه بندازه به خودش اجازه میده بیاد در انجمن های مختلف و از ملت طلب کار رایگان کنه ؟ این مورد خیلی رو می خواد که من شخصاً ندارم !
من توی انجمن های Technet شرکت ماکروسافت فعالیت می کنم و بعضی وقت ها هم در وبلاگ های مختلف این شرکت مقالاتی که تصور می کنم برای کاربران جالب هست می نویسم و هیچ دست مزدی دریافت نمی کنم و وقتی کسی به من ایمیل میزنه، خودش میگنه من این موارد رو میخوام که روی سرور ام اجرا بشه و لطفاً هزینش رو به من بگو !
ولی ماشالاه ایرانی های عزیز ما (بعضی ها - نه همه) میان خیلی راحت توی سایت من عضو میشن حتی و تیکت می زنند که فلان مشکل روی سرور من پیش اومده و برام حلش کن و حتی یک لطفاً هم نمی گن در صورتی که سرور رو از من خریداری نکردند و وقتی بهشون پاسخ میدم "لطفاً با شرکت طرف قرارداد تماس بگیرید" هر چی از دهنشون در میاد به من میگن !
این چیزها هست که باعث شده کمک به هموطن ها از نظر من در وحله دوم قرار بگیره و پاسخ به سوالات خارجی ها و مقاله نوشتن براشون در وحله اول که این مورد برای خودم هم آزار دهنده هست :)
ولی در حد راهنمایی عمومی (پاسخ به مسائل تنها در انجمن) خوشحال میشم کمک کنم (مدیر شدن یعنی مسولیت بیشتر داشتن !!).
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
در مورد مدیریت انجمن، خودتون میدونید که من تنها با ویندوز و موارد سخت افزاری سرور آشنایی دارم.
نکته این هست که قوانین کمی ضعیف هست و اگر یکی از مدیران زحمت بکشند و پیغام های خصوصی من رو بررسی کنند متوجه میشند که بعضی کاربران انتظار دارند سوالاتشون رو جواب بدید و همینطور مشخصات سرورشون رو به شما بدند و وظیفه شما هست که کارشون رو انجام بدید و اگر طلب هزینه برای کار انفرادی کردید، هر جور دوست دارند با شما برخورد می کنند !
من نمیدونم در ایران چه جوری این موارد جا افتاده ولی واقعاً هر کس میخواد هاستینگ راه بندازه به خودش اجازه میده بیاد در انجمن های مختلف و از ملت طلب کار رایگان کنه ؟ این مورد خیلی رو می خواد که من شخصاً ندارم !
من توی انجمن های Technet شرکت ماکروسافت فعالیت می کنم و بعضی وقت ها هم در وبلاگ های مختلف این شرکت مقالاتی که تصور می کنم برای کاربران جالب هست می نویسم و هیچ دست مزدی دریافت نمی کنم و وقتی کسی به من ایمیل میزنه، خودش میگنه من این موارد رو میخوام که روی سرور ام اجرا بشه و لطفاً هزینش رو به من بگو !
ولی ماشالاه ایرانی های عزیز ما (بعضی ها - نه همه) میان خیلی راحت توی سایت من عضو میشن حتی و تیکت می زنند که فلان مشکل روی سرور من پیش اومده و برام حلش کن و حتی یک لطفاً هم نمی گن در صورتی که سرور رو از من خریداری نکردند و وقتی بهشون پاسخ میدم "لطفاً با شرکت طرف قرارداد تماس بگیرید" هر چی از دهنشون در میاد به من میگن !
این چیزها هست که باعث شده کمک به هموطن ها از نظر من در وحله دوم قرار بگیره و پاسخ به سوالات خارجی ها و مقاله نوشتن براشون در وحله اول که این مورد برای خودم هم آزار دهنده هست :)
ولی در حد راهنمایی عمومی (پاسخ به مسائل تنها در انجمن) خوشحال میشم کمک کنم (مدیر شدن یعنی مسولیت بیشتر داشتن !!).
با تشکر.
به عنوان نظر شخصی فکر میکنم با توجه به اینکه در مورد سختافزار کسی نمیتونه توقع حل مشکل رو داشته باشه (تا حد زیادی حداقل!) و از طرفی شما هم تا حدی فعالیت تجاری در مورد ویندوز ممکن هست بخواید داشته باشید، مسوولیت قسمت سخت افزار سرور رو اگه قبول کنید یه قسمت هم براش ایجاد کنیم. البته ظاهرا اولش لازم هست یه کوچولو بیشتر وقت بزارید که این قسمت هم راه بیفته چون خیلی اطلاعات در مورد سخت افزار سرور تو فروم نیست.
سلام.
من کار اصلیم ویندوز هست ولی موارد سخت افزاری هم که در سرور های به صورت عمومی پیش بیاد (یا سرور های ویندوز ویندوز به صورت کمی عمقی تر) میتونم انجام بدم ولی هیته کاری من در عمل موارد ویندوز هست:
Plain OS
Developed Stages
Exchange
Web Services
Virtualization Methods
Troubleshooting
و ...
که همه موارد بالا تنها در حالت ویندوز خواهد بود !
با تشکر.
با توجه به چند پیغام خصوصی که برای بنده اومد، لازم دیدم توضیح بدم که اینکه کسی تمایل به مشارکت و همکاری در اداره فروم داره لزوما به معنای انتخابش نیست. من فعلا تو پست اول لیست افرادی که پیشنهاد شدن یا اعلام آمادگی کردند رو نوشتم. تا آخر هفته این تاپیک باز هست. آخر هفته ما تو انجمن مدیران تصمیم گیری میکنیم که کیا مناسب هستند و کیا نیستند بنابراین دوستان پ.خ. ندن که فلانی یه پست داره، فلانی پست نداره و ... ! جای نگرانی نیست.
در هر صورت از کسانی که در اداره فروم اعلام آمادگی کردند تشکر میکنم و منتظر حضور سایر کاربران فعال انجمن تو این تاپیک هستم. این توضیح رو هم باید اضافه کنم که بعد از روشن شدن وضعیت این تاپیک ممکن هست روش های دیگه ای هم برای انتخاب مدیران در نظر گرفته بشه و ممکن هم هست به همون چند بخشی که مدیر براشون از این طریق تعیین میشه فعلا بسنده بشه.