پاسخ : ۲۰٪تخفیف دائمی |Leaseweb هلند,Rapidswitchانگلستان, OVHفرانسه ,Hetzner آلمان|راید ۱۰ سخت افزاری|۵ سال سابقه|نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
براتون ارسال شد.
برای باقی دوستان یک به یک ارسال خواهد شد
دوستانی که قصد خرید دارند و برای اطمینان از کیفیت سرویس نیاز به سرویس تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند براشون قرار داده میشه
عزیز سروری که دسنرسی هاش بسته چحوری تست کنیم ؟ خام هم هست بدون برنامه :|
پاسخ : ۲۰٪تخفیف دائمی |Leaseweb هلند,Rapidswitchانگلستان, OVHفرانسه ,Hetzner آلمان|راید ۱۰ سخت افزاری|۵ سال سابقه|نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4mir4
عزیز سروری که دسنرسی هاش بسته چحوری تست کنیم ؟ خام هم هست بدون برنامه :|
سلام
سرورهای تست باید خام باشند تا مشترک نرم افزار مورد نیاز خودش رو نصب کنه و تست کنه.
دسترسی لازمه قرار داده شد مجددا چک کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
تست از هلند دارید ؟ کنسول هم میدید (با / بی هزینه)
سلام
ما همیشه کنسول رو به صورت مجانی در اختیار مشترکین قرار میدیم
ارسال شد
دوستانی که قصد خرید دارند و برای اطمینان از کیفیت سرویس نیاز به سرویس تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند براشون قرار داده میشه
با سلام
1 - میشه نوع هارد رو هم بفرمایید چی هست؟
2- اگه سرویس 3 یا 4 گیگ رم رو با 500گیگ هارد سفارش بدم چقدر میشه هزینه اش ؟
با سلام
از سرورهای کشور هلندتون برام آی پی ارسال نمایید تا پینگ تایم را تست نمایم چون برام فقط پینگ تایم پایین مهم می باشد . ضمنا پلن 1 تون با سیستم عامل ubunto قابل ارائه می باشد ؟!
تخفیفات همچنان باقی می باشد ؟!
دیتا سنتر سرور مورد نظر از لحاظ امنیت نسبت به حملات ddos چه طور می باشد ؟! در صورت وقوع حملات ddos بر روی سرور , مشکلی از طرف دیتاسنتر سرور نخواهد داشت ؟!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anti bakri
تست دارید ؟
سلام
براتون ارسال شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
با سلام
1 - میشه نوع هارد رو هم بفرمایید چی هست؟
2- اگه سرویس 3 یا 4 گیگ رم رو با 500گیگ هارد سفارش بدم چقدر میشه هزینه اش ؟
سلام مجدد
۱- هارد ها همگی از نوع SATA Enterprise هستند که به صورت راید سخت افزاری هستند.
۲-از کدام لوکیشن دقیقا مد نظرتون هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام مجدد
۱- هارد ها همگی از نوع sata enterprise هستند که به صورت راید سخت افزاری هستند.
۲-از کدام لوکیشن دقیقا مد نظرتون هست ؟
من از هلند یک سرویس 3 یا 4 گیگ رم با 500 گیگ هارد میخوام.
هلند رید 10 روش هست؟
متاسفانه هیچ دسترسی آنلاینی به شما و پشتیبانی وجود نداره. من از دیروز دنبال گفتگوی یاهو یا هر راه ارتباطی هستم اما موفق نشدم. با تیکت هم پیگیر بودم اما زمان میبره پاسخگویی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sjhz10
با سلام
از سرورهای کشور هلندتون برام آی پی ارسال نمایید تا پینگ تایم را تست نمایم چون برام فقط پینگ تایم پایین مهم می باشد . ضمنا پلن 1 تون با سیستم عامل ubunto قابل ارائه می باشد ؟!
تخفیفات همچنان باقی می باشد ؟!
دیتا سنتر سرور مورد نظر از لحاظ امنیت نسبت به حملات ddos چه طور می باشد ؟! در صورت وقوع حملات ddos بر روی سرور , مشکلی از طرف دیتاسنتر سرور نخواهد داشت ؟!
با تشکر
سلام
ایپی براتون قبلا ارسال شد فرصت نشد اینجا اعلام کنیم
مشکلی با نصب سیستم عامل های لینوکس و ویندوز نیست براتون نصب میشه
در مورد دیداس به علت اهمیت کیفیت شبکمون خیر نمیتونیم میزبانی کنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
من از هلند یک سرویس 3 یا 4 گیگ رم با 500 گیگ هارد میخوام.
هلند رید 10 روش هست؟
متاسفانه هیچ دسترسی آنلاینی به شما و پشتیبانی وجود نداره. من از دیروز دنبال گفتگوی یاهو یا هر راه ارتباطی هستم اما موفق نشدم. با تیکت هم پیگیر بودم اما زمان میبره پاسخگویی.
سلام
عذر خواهی میکنم به علت دریافت سفارشات زیاد کمتر به انجمن سر میزنیم.
تمامی سرویس های هلند ما دارای راید ۱۰ سخت افزاری هستند.
در صورت لزوم ایدی یاهو بخش فروش در صفحه ی اصلی وب سایت موجود هست.
به اطلاع می رسانیم پورت سرویس های جدید LeaseWeb هلند هم به ۲ گیگابیت ارتقا یافت.
http://up.vbiran.ir/uploads/41946142...11747%20PM.png