پاسخ : فروش سرور مجازی - کیفیت و آپتایم بسیار بالا همراه با تست و ضمانت - شروع قیمت از 9000 تومان -
سلام
بله این مقدار هارد اس اس دی بدون هزینه اضافه خدمتتون قابل ارایه میباشد.
CPU: 1 Core
RAM: 1 GB DDR3
HDD: 15 GB SSD
Port: 1Gb Premium
تومان 18000 :هزینه ماهیانه
VPS-UK-2
CPU: 2 Core
RAM: 2 GB DDR3
HDD: 20 GB SSD
Port: 1Gb Premium
تومان 26000 :هزینه ماهیانه
با احترام
پاسخ : فروش سرور مجازی - کیفیت و آپتایم بسیار بالا همراه با تست و ضمانت - شروع قیمت از 9000 تومان -
یک هفته سرور مجازی رایگان مخصوص کاربران محترم انجمن
بجهت آشنایی بیشتر کاربران محترم این انجمن با کیفیت سرویسها و خدمات گروه سرورگیت، برای مدت و تعداد محدودی تمامی پلانها بمدت 1 هفته کاملا رایگان ارایه میشوند.
بدلیل اینکه این آفر مخصوص کاربران محترم این انجمن میباشد، دوستانی که تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی دارند، لطفا در همین تاپیک درخواست بدهند تا اطلاعات تکمیلی خدمتشون ارسال گردد.
با سلام،
سرور انگلستان شما از دیروز قطع شده و متاسفانه سایتتون هم بالا نمیاد و از طریق سایر راه های ارتباطی (ایمیل، آی دی یاهو، تلفن) هم موفق به تماس با شما نشدم. ارسال پیغام خصوصی بنده در این فروم نیز بدلیل فعالیت کم غیر فعاله به همین خاطر مجبور شدم اینجا بهتون اطلاع بدم.
لطفا" پیگیری نمایید.
با تشکر
ویرایش: از طریق تلفن موفق به تماس شدم.
سلام.
عزیز تو سایت هر کاری میکنم از دیشب نمیشه تیکت فرستاد.
تلفن رو هم که جواب نمیدی هر چی زنگ میزنم. یاهو هم پیغام دادم هنوز جواب ندادی. از چه طریقی مشکل رو حل کنیم ؟ من جز اون رنج آی پی بودم که از انگلیس بود و بعد 2 3 روز درست نشد زحمت کشیدی ip رو عوض کردی.
الان رو سرور اینترنت ندارم پیغام ip conflict هم میاد.
ادیت :
الان جواب دادن و مشکل حل شد.
سلام رم 2 گیگ برای تست یک هفته ای لطف کنین ممنون میشم
چنتا سوال داشتم لیمیت سی پیو برا کاربرا چطوره؟
لیمیت پورت برا کاربرا چطوره؟
مجازی ساز چیه ؟ پنل هم میدید؟
سلام و وقت بخیر
قصد خرید سرور 2گیگ رم به صورت سه ماهه رو دارم، کد تخفیف wht3m33 تا چه زمانی اعتبار داره و اینکه برای ماه های بعدی به چه صورتیه؟
اگه امکان داشته باشه یه سرور 2گیگ برای تست لطف کنید ممنون میشم.