پاسخ : ایا این سایت معتبر است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdibt52
دوستان تابحال کسی از این سایت خریدی داشته؟
مطمينه؟
لینک
فکر نمیکنم این سایت قیمت های مناسبی داشته باشه.
بهترین قیمت خرید گوشی موبایل
اره تمام مراحلی که باید اعتماد مشتری رو جلب کنه طی کرده
من خودم از یه سایت اینترنتی آیفون تصویری خریدم
نماد الکترونیک رو داشت. اعتماد کردم و از خریدم پشیمون نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdibt52
مطمينه؟
لینک
سلام
تو زمینه فروش قطعات کامپیوتر لیون کامپیوتر و دیجی کالا بهترین هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdibt52
مطمينه؟
لینک
سلام خدمت شما
بله جناب من یبار ازشون خرید داشتم پیشنهاد هم میشه قیمت های خوبی میدن...
ولی جدیدا خریدهای لب تاب یا تب لت هام رو از اینجا میکنم بهتره
http://meghdadit.com/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdibt52
مطمينه؟
لینک
به هیچ وجه از اینا نخرید..شگرد این سایت طوری هست که هر چیزی رو تو سایتش گذاشته موجود و قیمتی هم براش گذاشته از همه جا ارزونتر که وسوستون میکنه خرید کنید در حالی که ندارند اون جنسو..خودشونم کاملا قانونی با چندین پشتیبان هستند که اعتماد شما رو به اینا چند صد برابر میکنه و ازشون خرید میکنید..اما این اول شگردشونه...نحوه کارشون به این صورته..
بعد خرید و پرداخت با یک صفحه مواجه میشوید که سفارش شما 6 روز اینده ارسال میشود!! و تا ان موقع تماس نگیرید اگر جنستون دستتون نرسید!! بعد یک هفته کار شما شروع میشه..هر روز زنگ میزنید و انها تا یک هفته اول هر روز بهتون میگن موجود نداریم داریم موجود میکنیم..بعد هفته دوم هر روز یک بهانه که ای وای یادمون رفت ارسال کنیم..ای وای چرا ارسال نکردند و همش میگن پیگیری میکنند!! خلاصه پول شما یک ماه دست اینا میچرخه و ازش استفاده میکنند..در نهایت که دیگه شما جوش اوردی و میخوای بری شکایت یا جنستو اگر ضرر نکنن و ارزون شده باشه برات ارسال میکنند یا نه اگر به صرفه نباشه پولت رو پس میدند..چون هیچ کسی بعد گرفتن پولش شکایت نمیکنه اینا راحت با پول مردم بازی میکنند..
با میلیونها تومان پول مردم راحت بازی میکنند و پولدار میشوند بدون اینکه کسی بهشون حرف بزنه..پول مردم رو ماه ها نگه میدارند و باهاش کار میکنند و کلی سود به جیب میزنند...
بنده خودم یک کارت گرافیک ازشون خریدم 25 روز بعد برام در وضعیت بدی ارسال شد..
برای تایید حرفهای بنده در گوگل سرچ کنید شاهکارهای این سایتو و شکایت مردم رو میتونید ببینید!
هر سایتی نماد داره بهش اعتماد نکنید....این نماد جدیدا شده منبع درامد اینجور سایتها به صورت قانونی!!
راستی یک نفرم تو پشتیبانیشون بود هر وقت زنگ میزدم میخندید...خداشاهده روبرو بشم باهاش دندوناشو میریزم تو حلقش!! :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdibt52
مطمينه؟
لینک
معتبره من 10-12 بار چیزای مختلف خریدم ، فقط سرش شلوغه یکم گیج میزنه !
مثلا ال سی دی لب تاپ رو مات سفارش دادم براق اورد ! البته همون روز برگردوندم پول پیکم خودش داد ماتش رو برام فرستاد !
فقط باید هماهنگ کنید باهاش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
معتبره من 10-12 بار چیزای مختلف خریدم ، فقط سرش شلوغه یکم گیج میزنه !
مثلا ال سی دی لب تاپ رو مات سفارش دادم براق اورد ! البته همون روز برگردوندم پول پیکم خودش داد ماتش رو برام فرستاد !
فقط باید هماهنگ کنید باهاش
شما کجا زندگی میکنید؟ احتمالا سر مشتریهای شهرستانی یا دور این بلا رو میارند...یک سرچی بزنید اینترنت..همین االان تاپیک زیر دقیقا سر طرف همون بلایی رو اوردند که سر من اوردند..
http://forum.p30world.com/archive/in.../t-647322.html
این رو هم بخونید جالبه...طرف رو همچین پیچونده براش وبلاگ زده!!
http://lapbuycom.blogfa.com/tag/%DA%...86%D8%AA%DB%8C
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
به هیچ وجه از اینا نخرید..شگرد این سایت طوری هست که هر چیزی رو تو سایتش گذاشته موجود و قیمتی هم براش گذاشته از همه جا ارزونتر که وسوستون میکنه خرید کنید در حالی که ندارند اون جنسو..خودشونم کاملا قانونی با چندین پشتیبان هستند که اعتماد شما رو به اینا چند صد برابر میکنه و ازشون خرید میکنید..اما این اول شگردشونه...نحوه کارشون به این صورته..
بعد خرید و پرداخت با یک صفحه مواجه میشوید که سفارش شما 6 روز اینده ارسال میشود!! و تا ان موقع تماس نگیرید اگر جنستون دستتون نرسید!! بعد یک هفته کار شما شروع میشه..هر روز زنگ میزنید و انها تا یک هفته اول هر روز بهتون میگن موجود نداریم داریم موجود میکنیم..بعد هفته دوم هر روز یک بهانه که ای وای یادمون رفت ارسال کنیم..ای وای چرا ارسال نکردند و همش میگن پیگیری میکنند!! خلاصه پول شما یک ماه دست اینا میچرخه و ازش استفاده میکنند..در نهایت که دیگه شما جوش اوردی و میخوای بری شکایت یا جنستو اگر ضرر نکنن و ارزون شده باشه برات ارسال میکنند یا نه اگر به صرفه نباشه پولت رو پس میدند..چون هیچ کسی بعد گرفتن پولش شکایت نمیکنه اینا راحت با پول مردم بازی میکنند..
با میلیونها تومان پول مردم راحت بازی میکنند و پولدار میشوند بدون اینکه کسی بهشون حرف بزنه..پول مردم رو ماه ها نگه میدارند و باهاش کار میکنند و کلی سود به جیب میزنند...
بنده خودم یک کارت گرافیک ازشون خریدم 25 روز بعد برام در وضعیت بدی ارسال شد..
برای تایید حرفهای بنده در گوگل سرچ کنید شاهکارهای این سایتو و شکایت مردم رو میتونید ببینید!
هر سایتی نماد داره بهش اعتماد نکنید....این نماد جدیدا شده منبع درامد اینجور سایتها به صورت قانونی!!
راستی یک نفرم تو پشتیبانیشون بود هر وقت زنگ میزدم میخندید...خداشاهده روبرو بشم باهاش دندوناشو میریزم تو حلقش!! :-|
دقیقا عین حرفت راسته ، واقعا دمت گرم.
هیچ سایتی معتبر تر از دیجی کالا وجود نخواهد داشت.واقعا به خدا کارشون درسته، وقتی یه فروشگاه مثله این هست، دیگه چرا ادم بخواد ریسک کنه بره از جاهای دیگه خرید کنه ؟..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
هیچ سایتی معتبر تر از دیجی کالا وجود نخواهد داشت.واقعا به خدا کارشون درسته، وقتی یه فروشگاه مثله این هست، دیگه چرا ادم بخواد ریسک کنه بره از جاهای دیگه خرید کنه ؟..
کاملا تایید میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
لیون کامپیوتر هم خیلی معتبره.
کارشون حرف نداره.