پاسخ : درخاست کمک از متخصصان هاستینگ+هزینه رو میدیم
بنده به شخصه حاضر به کمک هستم اما بابت اموزش دادن هزینه ای دریافت نمیکنم بعضی از دوستان هم که اینقدر لینوکس دوست هستند بهتره کمی هم با خوده لینوس اشنا بشن و اینکه چرا این سیستم عامل یک سیستم عامل رایگان هست !
به زودی بنده ویدیوی های بیشتری در زمینه هایی که شما گفتید میسازم به صورت صوتی تصویری و در همین انجمن قرار میدم امیدوارم شما هم به مرور زمان به همین شکل جلو برید تا به شیوه پرداخت قیمت به شخصی چون حقیقتا روی علم نمیشه قیمت گذاشت !
به نظر من که بیخیال شو فعلا
یکی دوسالی برو یه جایی کار کن خیلی از سایت ها کارمند میخوان برای پشتیبانی
الکی هم پول نده چون ضرر میکنی
هاستینگ فکر کردنش راحته چرخوندنش نه
میدونی اگه مشکلی از طرف سرور پیش بیاد نتونی حلش کنی یا از طرف دیتا سنتر سایت یه بدبختی میپوکه
البته اگه شانس بیاری بدبخت باشه ههههه طرف یه چیزی حالیش باشه شکایت کنه چندین برابر سودی رو که داده بهت که هیچی هرچی داری ازت خسارت میگیره !!!
نظر من اینه با اموزش حتی یه ماه(تازه اگه حضوری باشه) هم فایده نداره چه برسه به غیر حضوری
منم بلدم سرور از همه نظر کانفیگ کنم ولی کار اسونی نیست
اگه مایه داری میتونی میلیونی خرج کنی از ماه اول کارمند حرفه ای(متخصص شبکه) بگیری و تبلیغات گسترده کنی یوزر بگیری شااااااااید موفق شدی
به امید تازه وارده هایی که الانشم دارن با ریسلر کار میکنن نباش و به اموزش هاشون تکیه نکن
حد اقل چند وقتی برو تو هاستینگ ها کار کن به عنوان پشتیبان(تو اگهی ها نگا کنی خیلی ها هستن که لازم دارن مخصوصا الان دم عیده خودشون میخوان برن گردش)
ازدوستان هم معذرت میخوام قصد جسارت نداشتم خیلی از شماها استاد ما هستید فقط محض اطلاع این دوستمون گفتم چون گفت تازه وارده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysambala
به نظر من که بیخیال شو فعلا
یکی دوسالی برو یه جایی کار کن خیلی از سایت ها کارمند میخوان برای پشتیبانی
الکی هم پول نده چون ضرر میکنی
هاستینگ فکر کردنش راحته چرخوندنش نه
میدونی اگه مشکلی از طرف سرور پیش بیاد نتونی حلش کنی یا از طرف دیتا سنتر سایت یه بدبختی میپوکه
البته اگه شانس بیاری بدبخت باشه ههههه طرف یه چیزی حالیش باشه شکایت کنه چندین برابر سودی رو که داده بهت که هیچی هرچی داری ازت خسارت میگیره !!!
نظر من اینه با اموزش حتی یه ماه(تازه اگه حضوری باشه) هم فایده نداره چه برسه به غیر حضوری
منم بلدم سرور از همه نظر کانفیگ کنم ولی کار اسونی نیست
اگه مایه داری میتونی میلیونی خرج کنی از ماه اول کارمند حرفه ای(متخصص شبکه) بگیری و تبلیغات گسترده کنی یوزر بگیری شااااااااید موفق شدی
به امید تازه وارده هایی که الانشم دارن با ریسلر کار میکنن نباش و به اموزش هاشون تکیه نکن
حد اقل چند وقتی برو تو هاستینگ ها کار کن به عنوان پشتیبان(تو اگهی ها نگا کنی خیلی ها هستن که لازم دارن مخصوصا الان دم عیده خودشون میخوان برن گردش)
ازدوستان هم معذرت میخوام قصد جسارت نداشتم خیلی از شماها استاد ما هستید فقط محض اطلاع این دوستمون گفتم چون گفت تازه وارده !
نه دوست عزیز تا این حد هم که گفتید اوضاع بد نیست.
در مورد مدیریت هم خودشون هستند و اگر تیمی یا کارمند بگیرن مشکلی پیش بیاد حل میشه ... حالا سخت یا آسون
برای آموزش هم به هر دو صورت میشه اما اینکه همون وقت که هاستینگ زد آموزش رو تکمیل کنه باید یا کارمند داشته باشن یا تیم.
بنده قصد توهین یا ... به کسی ندارم اما واقعا یه آمار از همین انجمن و هاستینگها بگیرید ببینید چند درصد واقعا روی کارشون تمرکز دارن و کارشون موفقه ؟ کافیه یک کار متمرکز و اصولی رو پیش برن که بتونن قوی تر از اکثرا بشن.
اگر پیش نیازها رو رعایت کنند کافیه در کارشون خلاقیت و ایده داشته باشن صد در صد موفق خواهند بود. مخصوصا با این اوضاع آشفته مدیریت هاستینگ که متاسفانه در ایران حاکمه!
ما خودمون داریم هاستینگ اصلی رو با ایده های اصلی راه اندازی میکنیم تا چند مدت دیگه بصورت رسمی شروع به کار میکنه از همین قبلش اوضاع بازار عالیه.... !
در مورد آموزش هم شک نکنید هر چه بیشتر کارهاتون از قبل تحت کنترل باشه بعدا اوضاع آرام تره.
سلام
دوست عزیز همون جور که دوستان گفتند بهتره استارت رو با یه سرور مجازی و حالت تست گونه بزنین و چندتا سی ام اس روش ران کنین و مشکلی داشتین انجمن مطرح کنین....
بازم اگر با این وجود هنوزم تمایل به اموزش قبل از تلاش های خودتون رو دارین میتونین در تماس باشین برای مسائل عمومی و رایج در اینترنت هزینه ای گرفته نمیشه و فقط هزینه ی مباحث تخصصی گرفته میشه
موفق باشین.
طبق گفته ی اساتید سعی میکنم خودم پیش برم
دوستان اگ منبعی آموزشی ای دارند بگن
و اینکه از کجا شروع بکار کنم؟ریسلر یا وی پی اس؟
با سلام
منبع گوگل . همانطور که گفتم بزارید خودتان قدم به قدم به مشکلات برخورد کنید
به نظر من از ریسلری شروع کنید که ضرر کمنری به شما وارد شود . اگر خواستید خودمون هم می تونیم در خدمتتون باشیم