پاسخ : دی ان اس چگونه ساخته و کانفیگ می شود؟
خب همون کارایی رو که با سرور قبلیتون انحام دادید و سایت اومد بالا رو روی سرور حدیدتون هم انجام بدید و محتویات public_html سرور فبلیتون رو به سرور حدید انتقال بدید.
اگر سرورتون هم با database کار میکرد که قطعا همینور هم هست . از طریق phpmyamdmin یا برنامه مدیریت دیتا بیسی که روی دایرکت ادمین نصب هست افدام به گرقتن بک اپ از table ها بکنید.
بعد دیتا بیسی با همان نام سرور قبلی بسازید و داخلش table هارو import کنید.
بعد از انجام این کار ها به قسمت دی ان اس دایرکت ادمین بروید و دامنه رو اونحا ایجاد کنید و به ای پی همون سرورتون point بدید.
بعد اگر دامنه ای که خریدید .ir هست به nic.ir بروید و nameserver و ای پی کارگذار رو به سرور حدیدتون point بدید.
دیگه چیز دیگه ای نباید مونده باشه.
والا دفعه قبلی یه سری از دوستان تو این فروم کمک کردن و من اون سایت رو راه انداختم.الان یه سری چیزا یادم نیست یه سری هم که دوستان انجام دادن من خبر ندارم چیکار کردن.دیتابیس رو منتقل کردم ولی فولدر private_html رو نمی دونم چطوری منتقل کنم.والا تو همین فورمها پرسیدم ولی کسی راهنمایی نکرد که چطوری باید اینکار رو بکنم واسه همین تصمیم گرفتم که تمام فایلهای سایت رو دوباره دونه دونه آپلود کنم.راهی هست که اون فولدر private_html کپی شه رو سرور جدیدم؟
دونه دونه چرا.
یک برنامه zip روی سرور قبلیتون نصب کنید کل فولدر رو zip کنید . روی همون سرور فبلی یک برنامه ftp هم نصب کنید و یک اکانت برایش بسازید و دسترسی به فولدر رو هم به اکانت بدهید.
سپس از طریق سرور جدید با دستون wget اقدام ب به دانلود فایل zip از سرور فبلیتون کنید و سپس فایل رو روی سرور حدید extract کنید
الان یه فایل زیپ از فولدر private_html م درست کردم.حجمش شد تقریبا 370 مگابایت
الان برای ftp بفرمایید که چه برنامه ای نصب کنم ؟ روی هر دو سرور نصب کنم دیگه؟ اگه واسه اینکار منبع بدید خیلی سریع از روش می زنم می رم جلو.
ممنون بابت کمکتون
روی همون سرور قبلیتون که فایل داخلش هست.
برنامه vsftpt برنامه خوبی هست برای این کار .
centos هست؟
بله centos هست
این خروجی برا نصب vsftp بود زدم. نصب شد الان؟
کد:
sudo yum install vsftpd
Loaded plugins: fastestmirror, security
Determining fastest mirrors
* base: centos.mirror.linuxwerk.com
* extras: mirror.softaculous.com
* updates: mirror.yourwebhoster.eu
base | 3.7 kB 00:00
base/primary_db | 4.6 MB 00:00
extras | 3.4 kB 00:00
extras/primary_db | 30 kB 00:00
updates | 3.4 kB 00:00
updates/primary_db | 2.1 MB 00:00
Setting up Install Process
No package vsftpd available.
Error: Nothing to do
نه پکیج روی سیستمتون نصب نیست انگار.
خود da برنامه ftp فکر کنم داره یک سر به داخل کنترل پنل سرور قبلیتون بزنید ببینید اگر داره از همون استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
نه پکیج روی سیستمتون نصب نیست انگار.
خود da برنامه ftp فکر کنم داره یک سر به داخل کنترل پنل سرور قبلیتون بزنید ببینید اگر داره از همون استفاده کنید
فقط یه مورد دیگه کم کنید لطفا.از کدوم قسمت da باید اینکار رو انجام داد.من امروز از قسمت admin backup/transfer خیلی امتحان کردم برای انتقال فایل بک آپ ولی نشد که نشد.وقتی ip پسورد سرورم رو می زنم به یوزر و پس گیر نمی ده فقط این پیام رو نشون میده
ncftpls: Could not change directory: server said: Can't change directory to home: No such file or directory
ممکنه از دسترسی ftp باشه.من متوجه نمی شم پیامش برای چیه؟تو همین سایت هم گذاشتم کسی جواب نداد که چیکارش کنم
متاسفانه من به طور حرفه ای با کد ها و دستورات linux آشنایی ندارم ولی اروری که داره میده به دلیل اینه که فولدر مورد نظر وجود نداره.
چرا یک هاست نمیگیرید؟دایرکت ادمین و پنل های دیگه مشکلات و نگهداری خاص خودشون رو دارند یک جاشون ایران پیدا کنه دیگه...
روی سرور centos تون سرور گیم یا چیز خاصی دارید که دارید باهاش کار میکنید که حتما باید centos باشه؟
نه سرور خاصی نیست.دلیل خاصی هم برای centos بودنش نیست.