واسه Macbook Pro میخوام
میشه لینک اون ر برام بزارید؟نقل قول:
نرم افزارها با ايجاد يك حساب كاربري در اپ استور در دسترس شما هستش .
نرم افزار رایگان هم اونجا هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب با اپلیکیشن App store مستقیم برنامه ها رو دانلود کنید . یا آیتونز نصب کنید و از اونجا دانلود کنید .
بعضی از برنامه ها رو هم میشه مستقیم از سایتشون دانلود و نصب کرد . مثل موزیلا
سایت اپل شما رو لینک میکنه به آیتونز .
برای مثال اینو ببینید : https://itunes.apple.com/us/app/micr...15768417?mt=12
شما باید برنامه ها رو از طریق اپلیکیشن اپ استور یا آیتونز دانلود کنید و برای این کار حتما باید اپل آی دی داشته باشید .
اونجا هم برنامه های رایگان هستش و هم پولی
سلام دوست عزیز
من ۵ ساله از لپ تاپ اپل استفاده میکنم تا پارسال مک بوک داشتم یک سالی هست مک بوک ایر خریدم
سیستم عامل اپل برای محصولات خودش همیشه رایگانه و اپدیت جدیدشم میاد رایگانه مثل ویندوز نیست که اگر شما مثلا ۷ خریدید بعد مجبور باشید برای رفتن به ۸ دوباره ۸ هم بخرید
اپدیت سیستم عامل رایگانه پس
اما نرم افزار ها
خوده مکینتاش به صورت پیش فرض روش ی نرم افزار نصبه به نام اپ استور که یک نوع فروشگاه نرم افزاریه یعنی مثلا یک چیزی شبیه اپلیکیشن بازار برای اندروید (البته مثال بدیه ولی ی چیزی گفتم که دیده باشید)
مثل بازار توش پر از برنامه ای مختلف هست از بازی گرفته تا ... بعضی از این برنامه ها پولیه بعضی هاش رایگان ...
برنامه های رایگان که رایگانه برنامه های پولیم شما میتونید گیفت کارت بخرید با اونا نرم افزار هارو دانلود کنید مثلا گیفت کارت ۱۵ دلاری یا ۵۰ دلاری
اما امکان نصب برنامه کرک شده هم وجود داره کافیه تو نت سرچ کنید دانلود برنامه های مکینتاش تا کلی سایت براتون بیاره که توش برنامه های کرک شده هست مثل فتوشاپ یا ...
اما حجم برنامه های مکینتاش بالاتر از مثلا برنامه های ویندوزیه برای همین میتونید مثلا پیج های نرم افزاری که تو بازار هست هم خریداری کنید . پرند الان ی مجموعه داره به نام iKing که شامل چند دی وی دی پر از نرم افزار های کرکی هست
بنده به شدت پیشنهاد میکنم اپل بخرید من الان ۵ ساله دارم کار میکنم واقعا عالیه و همه میدونن خیلی مانده تا ویندوز به پای سیستم عامل مکینتاش برسه
موفق باشید
بذارید خیالتونو با عکس زیر راحت کنم
یک نرم افزار اپل استور دارید که درش اغلب نرم افزارهای نوشته شده برای سیستم عامل اپل وجود داره.
برخی رایگان برخی پولی
اگه به عکس دقت کنید بعضی نرم افزارها زیرشون زده شده Get و برخی هم قیمت زده شده.
عکس قبلی که ارسال کرده بودم هم که کاملا مشخص بود اپدیت رایگان هست.
یک سری نرم افزار پرکاربرد هم که توی داک میبینید نصب هستن به رایگان نصب شدند غیر از فتوشاپ
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...1-13-06-51-png